Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende Geçen sene girdim.432 puan la Haydarpaşa Anadolu da okuyorum.Size şunu önereyim.Benim OKS den önce ki son 10-12 deneme 90+ idi.Fakat OKS de 78 yaptım.Sakın kendizi sor sorular çıkacak diye inandırmayınBen öyle yaptım çok kötü oldu..Ve sorular hiçbi zaman girdiğiniz diğer denemelere benzemeyeck.Sanka genel kültür sınavna girmiş gibi oluyorsunz.Kolay sorular çıkıyor Fakat ben şu hatayı yaptım.OKS 2007 di bu günlerde çözmüşsünüzür .Hangisi kara hayvanlarının ortak özelliğidir gibi bi soru vardı mesela ben o soruda yaşklaşık 1 dk düşündüm nedeni böyle kolay bi soruda bi kıllık aramamdı.Böyle bi hataya düşmeyin yapın geçin.Ve şunu düşüneerek girin 2 saatan sonra sizi güzel bi tatil bekliyo..

İyi Günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Selamlar..

Bende Geçen sene girdim.432 puan la Haydarpaşa Anadolu da okuyorum.Size şunu önereyim.Benim OKS den önce ki son 10-12 deneme 90+ idi.Fakat OKS de 78 yaptım.Sakın kendizi sor sorular çıkacak diye inandırmayınBen öyle yaptım çok kötü oldu..Ve sorular hiçbi zaman girdiğiniz diğer denemelere benzemeyeck.Sanka genel kültür sınavna girmiş gibi oluyorsunz.Kolay sorular çıkıyor Fakat ben şu hatayı yaptım.OKS 2007 di bu günlerde çözmüşsünüzür .Hangisi kara hayvanlarının ortak özelliğidir gibi bi soru vardı mesela ben o soruda yaşklaşık 1 dk düşündüm nedeni böyle kolay bi soruda bi kıllık aramamdı.Böyle bi hataya düşmeyin yapın geçin.Ve şunu düşüneerek girin 2 saatan sonra sizi güzel bi tatil bekliyo..

İyi Günler...

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.Bu arada 2007 oksyi bugün çözdüm o sorunun doğru cevabı solunum olacaktı sanırım :D

• quote:

Selamlar..

İyi Günler...

teşekkürler.

Bİr de bir şey sorayım.TV'lerde falan oks çok kolay olcak diye haberler yapılıyor.BU haberler geçen sene veya daha önceki sene de çıkıyor muydu?

• 81 yaptım bugün
  • quote:

Orjinalden alıntı: KullanAt At

quote:

Selamlar..

İyi Günler...

teşekkürler.

Bİr de bir şey sorayım.TV'lerde falan oks çok kolay olcak diye haberler yapılıyor.BU haberler geçen sene veya daha önceki sene de çıkıyor muydu?

ben kolay çıksada aynı neti yapcağımı düşünom çünkü o anki heyacanda kolay soruları elbet kaçrırız.dersane sınavlarında bile heyecandan kaçırıyom.ben kolay zor dinlemeden çalışalım.

ZAFERE SON 7 GÜN. HERKESE OKS'DE BAŞARILAR.

• İnşallah herkes iyi bir yeri kazanır, bir hafta kaldı sınava, herkese başarılar
  • Ben bugün OKS2003'ün (dershanede yapıldı) sonuç kağıdımı aldım 74,33 netim vardı.Çemberide artık biliyorumbugun elektrik çalışıcam
  • Herkes beklediği netleri listelemiş ben de listeleyeyim:

Türkçe:23-25 arası.
    Matematik:Tamamen geometriye bağlı.Ama büyük ihtimal 20-25 arası olacak.
    Fen:20-25 arası.
    Sosyal:24-25
  • benide eklermisin.. netler 85-90 arası

bende söliim tahmini netleri;

TÜRKÇE: 21
    MAT.:22.33
    FEN: 21
    SOSYAL:23

inş. böle gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 1 Haziran 2008; 15:23:54 >
  • Türkçe 22
    Matematik 12
    Fen 18
    Sosyal 20

bu netlerle ortalama kaç puan alırım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Türkçe 22
    Matematik 12
    Fen 18
    Sosyal 20

Matematik ve fen çok düşük.Ondan puanın fazla da iyi olmaz.Tam olarak kaç olacağı konusunda ise bir fikrim yok.
  • Bende gircem oksye ama bugüne kadar kayıt yaptırmadım kulube şimdi yapın bari
  • Hepinize Başarılar...
  • hmm tahmini netler

türkçe:genelde full çekiyorum bu sınavdada full çekerim gibi geliyo en az 23
    mat:düzelttim sayılır:18-20
    fen:fizikten nefret ediyorum!ama biolojim ve kimyam çok iyi 18-20
    sosyal:20-25 gelir

yani en az
    t:23
    m:18
    f:18
    sos:20

• quote:

Türkçe 22
    Matematik 12
    Fen 18
    Sosyal 20

flood olucak ama arkadaşa yardım etmek istedim :D

internetten hesapladığıma göre (netlerindnen geriye kalanların tamamını yanlış olarak aldım)

Puan Çeşidi Puan
    TM Puanınız 388.845
    FM Puanınız 410.936
    Özel Okullar Puanınız 820.913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyother-way -- 1 Haziran 2008; 21:52:26 >
  • maşşallah iyi sınav gecırırsınız ALLAH herkezin hakkını verir İYİ BAŞARILAR
    Bende Girdim :D Sonucu solemıyem :d

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

maşşallah iyi sınav gecırırsınız ALLAH herkezin hakkını verir İYİ BAŞARILAR
    Bende Girdim :D Sonucu solemıyem :d

• quote:

Orjinalden alıntı: GzM...

quote:

Türkçe 22
    Matematik 12
    Fen 18
    Sosyal 20

flood olucak ama arkadaşa yardım etmek istedim :D

internetten hesapladığıma göre (netlerindnen geriye kalanların tamamını yanlış olarak aldım)

Puan Çeşidi Puan
    TM Puanınız 388.845
    FM Puanınız 410.936
    Özel Okullar Puanınız 820.913

çok saol yaa rahatladım biraz ama oks de de aynı olcak mı bakalım ?
  • oıkssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.