Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-17B5D9F8B

arkadaslar oncesiyle sonrasiyla oks de basarilar dilerim size ben 2006 oks den 389 puan almistim (FM) ve %3 de idim Turkiye'de size de basarilar
    (Ingilizce tam bir basbelasi oluyor lise 1 de)

Alıntıları Göster
    bu sene bende oks ye gireceğim size tek önerim stres ve heycan olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeSTeRe41

bu sene bende oks ye gireceğim size tek önerim stres ve heycan olmasın

Alıntıları Göster
    bende 368 felan o civarlarda yapıom
  • quote:

arkadaslar oncesiyle sonrasiyla oks de basarilar dilerim size ben 2006 oks den 389 puan almistim (FM) ve %3 de idim Turkiye'de size de basarilar

Alıntıları Göster
    BENDE KOCAELİ GRUPUN YÖNETİCİSİ BENDE OKS YE GİRİCEM BENİDE EKLE KOCAENİN NERESİNDEN ?_
  • quote:

Alıntıları Göster
    ekle 80 net ustu;);)
  • bnde 8.sınıf öğrencisiyim bni alırmıısınız kocaelinin gölcük ilçesinde oturuom
  • quote:

Orijinalden alıntı: arven17

bnde 8.sınıf öğrencisiyim bni alırmıısınız kocaelinin gölcük ilçesinde oturuom
    Yha siz 80-90 kolay netlermi saniosunus simcik moral bosmakda istemiorm ama biraz gercekci olun lutfen 50-60 ypin yeter size 80-90 ypn adam ztn vaktini pcde gecirmes sizin sinav ztn zor olcak bu sene TUBITAK yapcak MEB deil gecen senekiler sansliydi kolay oldu onlarinki sizinli kazik birascik o yuzden akli olan biraksin burda 90 yaptim 100 yaptim 200 olsa onuda yaparim muhabbetlerini oturun ders calisin OKS den sonra tek tek sorarim butun 80+lara cak yaptinis die 50 tane varsa 5 tanesi belki yapmisdir o kadar kolay isler deil bunlar arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Org.Special

Yha siz 80-90 kolay netlermi saniosunus simcik moral bosmakda istemiorm ama biraz gercekci olun lutfen 50-60 ypin yeter size 80-90 ypn adam ztn vaktini pcde gecirmes sizin sinav ztn zor olcak bu sene TUBITAK yapcak MEB deil gecen senekiler sansliydi kolay oldu onlarinki sizinli kazik birascik o yuzden akli olan biraksin burda 90 yaptim 100 yaptim 200 olsa onuda yaparim muhabbetlerini oturun ders calisin OKS den sonra tek tek sorarim butun 80+lara cak yaptinis die 50 tane varsa 5 tanesi belki yapmisdir o kadar kolay isler deil bunlar arkadaslar

Alıntıları Göster
    çalışın çalışın
    bende 2 yıl önce girdim tabi o zaman evde net yoktu ve iyiki yoktuda çalışıp istedigim yeri kazandım

türkce 18 D 6Y 1B(kaydırma yaptım)
    matematik 21 D 2Y 2B
    fen 23D 1Y 1B
    sosyal 24D 1Y

• quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

çalışın çalışın
    bende 2 yıl önce girdim tabi o zaman evde net yoktu ve iyiki yoktuda çalışıp istedigim yeri kazandım

türkce 18 D 6Y 1B(kaydırma yaptım)
    matematik 21 D 2Y 2B
    fen 23D 1Y 1B
    sosyal 24D 1Y

Alıntıları Göster
    İnşallah hepiniz iyi yerler kazanırsınız.Bide ineklemeyin derim inekliyimde hiç bi yere gidemeyen çok insan tanıyorum sadece düzenli çalışın ben heralde 404 çektim gecen sene fazla deil ama olsun

• 65+ Bekliorum bakıcaz matematik kolay olur insallah 18+ olsun da yeter benide yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

65+ Bekliorum bakıcaz matematik kolay olur insallah 18+ olsun da yeter benide yaz
    Beni de ekler misin?İmzaya şimdiden ekliyorum.Net genelde 80-90 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Beni de ekler misin?İmzaya şimdiden ekliyorum.Net genelde 80-90 arası.

Alıntıları Göster
    seLam yeni bi link vericem ordan OKS'ye kaç gün kaldığını görebiliceksiniz.

http://www.fatmagulozpinar.k12.tr/haber_detay.asp?ID=321&baslik_id=71

• quote:

Alıntıları Göster
    benide ekle şu kahrolası şeye aslında oks banned fan clup açsan daha ii olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

benide ekle şu kahrolası şeye aslında oks banned fan clup açsan daha ii olurdu

Alıntıları Göster
    off off topu topu 16 hafta kaldıistediğim yere girmek için en az 93 yapmam o da hiç kolay değil neyseki şuan 80 civarı yapıyorum az kaldı 90ları bi bulsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Org.Special

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

Her sene Tübitak yapacak derler,bizim zamanımızda da vardı.Ayrıca arkadaşlar atıyor olabilirler ama şevklerini kırmayalım.İyi yer isteyen öğrenci 50 yaparsa depresyona girer.Deneme ortalamarından 5-10 net eksik veya fazla da alınması normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

Her sene Tübitak yapacak derler,bizim zamanımızda da vardı.Ayrıca arkadaşlar atıyor olabilirler ama şevklerini kırmayalım.İyi yer isteyen öğrenci 50 yaparsa depresyona girer.Deneme ortalamarından 5-10 net eksik veya fazla da alınması normaldir.

Alıntıları Göster
    www.legese.com burda da geri sayım var. Ben de bu sene Oks ye gircem. Son sınavlar iyi geçiyor nedense ben de anlamadım 85,67 net yaptım oks de 80+ bekliyorum. Zaten 80-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif' -- 12 Şubat 2008; 22:42:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bakalm Kaç Puan Alıcaz Beni de ekle ortii

• quote:

Orijinalden alıntı: SayKopaT

Bakalm Kaç Puan Alıcaz Beni de ekle ortii

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben çalışırsam 99 net çıkıo ..
  • Basvurular ne zaman baslayacak?Yada basladı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

BENDE KOCAELİ GRUPUN YÖNETİCİSİ BENDE OKS YE GİRİCEM BENİDE EKLE KOCAENİN NERESİNDEN ?_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinho

merkezden.ulugaziye gidiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinho

merkezden.ulugaziye gidiyorum...

Alıntıları Göster
    sınavda 62+ bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.