Hemen ethiopyada düp işine girelim köşe oluruz vallaha Gerçi onlar bile benzini bizden ucuza kullanıyordur
hakkaten komik yorumlar var, klavyenize sağlık
bu arabalar kafkas ülkelerine de ihrac ediliyo diye duymuştum.
Turk yetkililer denemeleri ve test etmeleri icin misir ulkelerine 1 adet ornek sahin gondermisler. bizim sahini goren misir yetkilileri ise derhal fabrikasini ulkelerine kurmalarini istemisler.
su anda sahin oradada taksi olarak kullanilmakta.
direksiyondaki armayi neden degistirmemisler bilmiyorum ama dikkat ederseniz bagaj kapagindaki arma bir sahin kafasi.
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
Daha önce defalarca verildi. Bursadan gönderilen makina hattı ile üretim yapıyorlar.... basında da yeraldı.. konu açarken biraz araştırma yapsak.... arama motorunu kullansak...
kesinlikle katılıyorum
Araba alçak olur kasise sürtüp sonra hem arabaya hem yola küfür ederler, yüksek olur leylek gibi derler, bizim insanımıza uygun araç henüz üretilemedi..
quote:
Orjinalden alıntı: CanaryHunter
Diyosun...
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
dünyada virajı taklayla alan tek araba şahin...
bir ara bu ucubeler arabanın herseyini opsiyonel yapmışlardı..emniyet kemeri ,radio teyp..utanmasalar arka koltuklar ,on yan koltuk ,dikiz ayna ,istetme vs..milleti yıllarca uyuttular
istanbulda otokoç da üretilen garip ,ne idüğü belirsiz ucube dolmuşları 100.000 ytl satarak kazıklayan Koç grubu yıllarca metro yapımını engelledi..Metro yapılsın bakalım ne olacaklar..Adam gibi araba üretip millete sunmadılar..
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Opsiyonlar arasında en azından "Arabaya binecek 4 kişi" ve "Pioneer teyp" olmalıydı.
şahine laf yok yılların şahini hala en çok satan araba piyasada en çok gezen araba
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
Etiyopyalılara gitmez bu araba. Onlarda ruh yok.
Şahin nasıl modifiye edilir bilmez bunlar. Mor ışık,body kit,10ytllik eksoz ucu,çakma pioneer tesisat,beyaz zeminli ve dört renk aydınlatma seçeneğine sahip göstergeler,kartal kafası figürlü tahta vites topuzu,ön konsolda koyun postu,koltukların üstüne kilim v.b.
Rumba şarkısını açıp açıp soğuk efes içerek gecenin 2'sinde manitanın mahallesinde gezmeden Şahin'in tadı mı çıkar hiç?
Tutmaz bu araba oralarda
şahin alasım geldi şimdi
konu açmadan önce araştırma yapsak? belki şu son 6-7 ayda en az 3 sefer açıldı bu konu.
beyaz şahinin içine siyahi biri ne çok yakışır , camlara da film çektir bide, içerisi hiç görünmez,
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
konu açmadan önce araştırma yapsak? belki şu son 6-7 ayda en az 3 sefer açıldı bu konu.
olsun yinede konuşuluyo bak
quote:
Orjinalden alıntı: LORD OF THE CARS
etiyopya bizi 20 sene geriden taip ediyor herhalde.
peki biz italyayi kaç sene önceden takip ediyoruz??? burda bunların sıfırı çatır çatır satarken italya regata (yani şahin) üretimini durduralı yıllar olmuştu...
quote:
Orjinalden alıntı: /Bulut\
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
Daha önce defalarca verildi. Bursadan gönderilen makina hattı ile üretim yapıyorlar.... basında da yeraldı.. konu açarken biraz araştırma yapsak.... arama motorunu kullansak...
kesinlikle katılıyorum
Evet bende basında görmüştüm daha önce haberi Yalnız koyu gri olan fena değil
yani var ya arkadaslar eminim kac kisi ic gecirmistir su araba turkiyedede uretimi devam etseydide alsaydik diye
bunun uretimine tofas bugun baslasin bugunden kuyrular baslar eminim
siraya girer millet
ilginctir vallahi
efsane geri döndü.şahın efsanesi bitmez
kusura bakmayın türkiyede şahin en son ne zaman üretilmiştir.bir şahin vardı alacaktım.adam diyor 2003 model.2003 model şahin var mı
buna 4 hava yastığı abs çelk bar dijital klima koyacan motoruda 16v bak ne yaman araba oluyooo..... Haa cam tavanı unutmayalım...
quote:
Orijinalden alıntı: miraz.miraz
bu araba gerçek bi efsane
zaten herkesin bildiği gibi efsaneler asla ölmez saadece şekil değiştirir
işin garibi şekilde değiştirmiyor 22 senedir aynı yüz aynı kasa
Bunlara Apaçi Şahin nasıl yapılır öğretmek lazım, o şahinler öyle kuru kuru gitmez.