Şimdi Ara

2008 Honda civic be kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Honda Civic 1.8 executive ne kadar eder,araba 52.000 binde,ufak bir kazası var,tampon ve farı değişti,onun dışında direksiyon pompası ve frenler değişti.

Belki kızarsınız ama stepne ve 0 alırken aldığımız bej kauçuk paspaslar hiç kullanılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 37-38 eder heralde,civicin 1.8 i mi varmış?

• 37-38 ne ya? O paraya bomboş ibizaları satarken bence daha fazlaya gitmeli bu araç.evet 1.8 i var,araba otomatik ve en ufak deforme bile yok,iç dış ilk günkü gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

37-38 eder heralde,civicin 1.8 i mi varmış?

arkadaşım böyle bir arabanın varlığından haberin yok ama fiyatı konusunda hemen yapıştırıyorsun.helal olsun .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaamobe

quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

37-38 eder heralde,civicin 1.8 i mi varmış?

arkadaşım böyle bir arabanın varlığından haberin yok ama fiyatı konusunda hemen yapıştırıyorsun.helal olsun .)

Hocam laf olsun diye konuşuyor,sizce ne kadar eder bizim aslan parçası,lpg mpg hiçbirşey yok,babam işe gidip gelirken sürüyodu,şimdi nerdeyse 1 yıldır yatıyo araç,çünkü şirket arabası hyundai verdiler.ben arada bir sürüyorum ama içiyo namussuz

• ben dün sattım aracımı.
    2011 model 1.6 siyah elegance otomatik.. 55.000 km de. lpg yok kaza yok sadece arka sağ kapıda kısmi lokal boya var.. 45.250 tl ye sattım.
    sizin aracınızın renk ve şanzumanı nedir (otomatik / manuel ) ...bu ikisi de çok etkiler kesinlikle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.