Şimdi Ara

2008 Honda Accord (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

JAPON YAPIYOR...

@okyaypay

yeni accord bu değilse, bu ne oluyor tam olaraktan?!....
  • amerikan bu , amerikadaki accord bize bu gelmeyecek
  • Türkiye'de şu anda halen satılmakta olan Honda Accord, Amerikadaki Acura TSX ile aynı araç(ufak tefek donanımlar hariç). Şuanda benimde kullanmakta olduğum aracın kasası normal şartlarda planlanana göre 2009 senesinin sonuna kadar aynı olarak kalacakmış. Ama bu süre içinde makyaj olur mu bilmiyorum. Bu bilgileri wikipediadan okudum. Yanlışsa eğer kusura bakmayın Honda Accord sever dostlarım
  • tasarımı ilk etapta bana toyota corlla yı hatırlattı..
    umarım böyle saçma bir tasarımla Avrupada satışa çıkmaz...
  • 2009'a kadar rahatım valla Kasa aynı değişmiyor inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeolit -- 10 Eylül 2007; 14:17:29 >
  • katılıyorum avrupaya farklı bir kasa gelecektir
  • farlar yeni corollaya benziyor.

ama yeni corollanın tasarımı çok daha iyi.

ön ızgara passata benziyor.

yandan ladaya benziyor.

arkadan da lada vegaya benziyor.

biraz focus havası da var.

hyundai erayı da andırıyor.

nası birşey olmuş bu böyle

quote:

Orjinalden alıntı: sakrileg

2008 Honda Accord

arkadaşlar yeni honda accord sonunda tanıtıldı. sedan ve coupe(abd için) olarak iki karoser seçeneği olan araçta yeni geliştirilen 3.5 L 273 hp lik br motor kullanılıyor. bu motor bugüne kadar honda ürün gamında kullanılan en güçlü motor. diğer motorlar ise 2.4 L 200 ve 180 hp lik versiyonları. araç 5 ileri manuel veya 5 ileri otomatik şanzımanla alınabilecek.

ayrıntılı bilgi:http://carfreaksblog.blogspot.com/2007/08/2008-honda-accord-unveiled.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 12 Eylül 2007; 13:22:34 >

• Bu yeni Accord'un Amerikadaki eski versiyonlarına bakarsanız eğer bu aracın onların devamı olduğu apaçık ortada. Tasarım aynı konsept aynı... Türkiye'ye gelecek olan Honda'nın nasıl birşey olarak tasarlanıp karşımıza çıkacağını çok merak ediyorum. Çünkü hangi sene olursa olsun Hondanın Avrupa versiyonu Accordları her zaman Amerika versiyonundan daha güzel bence
  • auto bildde okuduğum kadarıyla bu versiyon frankfurtta da sergilenecek ve coupe versiyonun da avrupaya gelmesi planlanıyor
  • tr'ye gelcek olan kasa legend'a benziyecek bence legendda çok manyak arkadaşlar yaw
  • güzel olmuş ama dedikleri gibi TR de kasa daha farklı olarakb satışa sunulur
  • seneye mi gelecek pekki arkadaşlar net olarak nie peki hala fotoları yok ben anlamadım bu işi
  • frankfurtta yeni accord konsepti sergileniyor:

2008 Honda Accord

2008 Honda Accord

2008 Honda Accord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 15 Eylül 2007; 19:04:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

farlar yeni corollaya benziyor.

ama yeni corollanın tasarımı çok daha iyi.

ön ızgara passata benziyor.

yandan ladaya benziyor.

arkadan da lada vegaya benziyor.

biraz focus havası da var.

hyundai erayı da andırıyor.

nası birşey olmuş bu böyle

aynen hocam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarenaa -- 15 Eylül 2007; 20:28:21 >

• accordları oldum olası beğenirim

yine gzl ve sürüş keyfi yüksek olacak bir model ürettiklerini düşünüyorum

motoruna zaten diyecek bişi yok
    honda motorları gereçkten başarılı
  • olay budur

2008 Honda Accord
  • Kırmızı stationwagon aracın arkasını saden hale çevirirsek işte Türkiyeye gelecek yeni Accord olur belki
  • konsept falan derken böyle çıkartabilirler malum civic hb de konsept deyip aynen konsept gibi çıktı, valla böyle çıkar inşallah ben beğendim
  • ganımca cr-v dede orda bea
  • kirmizi olanida biraz RS-Accord gibi olmus.

2008 Honda Accord
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.