Şimdi Ara

2008 CLİO HB 1.5 DCİ AUTHENTİQUE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende aracimi saticam 2008 model 1.5 dci authentique metalik gri renk her 10000 de yetkili servis ve baykan kardeslwr bakimli 195.000 km de sol camurluk ve tampon degisti sag camirluk boyali sigortadan baska biseyi yok cok sukur yeni bakima soktum servisde tum filtreler ve yag degisimi yapildi salincaklar degisti ben ses geliyor dedigim icin kaliper pimleri degisti depoyu temizlettim takintiliyim bu konuda servise adimi soyleyin zaten anlatir beni ve aracimi illallah ettiriyorum onlari :-) 10000 km. once triger degisti. Arabayi stop etmeden bile en az 2 dk calistiririrm ve devirli kullanirim bugune kadar 1 kere ariza isigi yakmadi enjektorler sokulup bakildi makineye baglandi cok iyi degil super dedi servis yakit shell harici alinmaz arada opet alirim bugune kadar resmiyetde aracin 2. sahibiyim ama ilk sahibiyim kardesimin calistigi sirketde kullandigi araba sifirdan bizde sayilir yani kaskosuz kullanilmadi 4 kar lastigi bu sene alinma hediyem...muayene 1.5 yil var daha nerdeyse aracin motorunu 6 ayda bir yikatirim ayni sekilde arabanin altinida mazotla yikatirim bu surede 1 kere sigara icilmedi arkaya kimse oturmadi desem yeridir aile 2 kisilik olunca :-) arac istenilen servise yetkili yetkisiz goturulebilir daha hic bir yere ilan vermedim vermeyecegimde yaza kadar Oncelik forumda olsun istedim FİYAT : 21.000 dusunuyorum forumdan alacaklara elimden geldigince yardimci olurum... Daha buyuk ev ihtiyacimiz hasil oldu satis sebebimi soran olabilir :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 1 Mart 2014; 18:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hayırlı satışlar. anlıyorum ilan vermek istemeye bilirsiniz. ancak aracın resimlerini buraya yüklerseniz bizde aracı görmüş oluruz.

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

hocam hayırlı satışlar. anlıyorum ilan vermek istemeye bilirsiniz. ancak aracın resimlerini buraya yüklerseniz bizde aracı görmüş oluruz.

Araba foto ile alinmaz ustad, takdirr edersinki gri clio 3 hb telefon degilki kondisyonunu goresin gelip bakmadan boyasini degisenini anlayasin sadece vakit gwcirme olur genede yarin ceker yuklerim foto

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CYBORGXXX

Iyi fiyat

Tesekkur ederim forumdan almak ieteyen olursa alsin istedigi servise gotursun fiyatda dahada yardimci olucam

Orijinalden alıntı: hakankaran

Km biraz yuksek ancak fiyat iyi hayirli satislar

Oncelikle tesekkurler...Ustad km yuksek dogrudur ama hem her servise 10000 dolmadan sokmam enjektorlere vs bakim yaptirmam bunlara her sefwrinde 300-1000 arasi fazladan ucret vermem aracimin artilari zaten alacak kisi alsin baglatsin makineye kompresyon sonuclari gosteiyor belki abarti olacak ama motorum saat gibi birde piyasada inanilmaz km dusuren var bende karsilastim boyle bi sorunla benim aracin her seyi ama herseyi baykan kardeslerde kayitli yada inanlarda

Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.