Bugun yeni aracım civic hb yi teslim aldım sizlerle izlenimlerimi paylaşmak istiyorum;
öncelikle arac dışardan küçük görünsede içine girince şaşırtıcı derecede geniş ve ferah,
iç mekan malzeme kalitesinde gözüme çarpan bir yanlışlık ve basitlik göremedim kalite yerinde gibi gözüküyor,
içine biraz lastik sesi alıyor fakat zamanla buna alışınılır sanırım,
arac rodajda olduğuiçin fazla basmasamda hzılanması ve performansı zevk verici
aracın iç mekanı şimdiye kadar gördüğünüz araba modellerinden cok daha farklı bir duygu yaşatıyor özellikle gece sürüşleri heyecan verici
ISHİFT MULTİMODE sanzuman hem manuel hem otomatik kullanım sunuyor otomatik kullanımda vites değişimleri için gazı hafif bırakıp basmanız gerekiyor vites değişimlerinde hafif öne yığılma yapıyor oda aracın yarım otomatik,baskı balatalı olmasından kaynaklanıyor fakat hem direksiyondan tuşlarla hemde vites kolundan kumanda edilebilinen manuel vites seceneği ve otomatik kullanım cok büyük zevk yaşatıyor
yol tutuşu ve manevra kabiliyeti güzel fakat daha yüksek hızlara cıktığımda daha iyi anlayabileceğim
aracı çalıştırdığınızda egzoslardan hoş bir ses duyuyorsunuz
yakıt tüketimini sağlıklı hesaplamam için arac cok yeni fakat sehir için ve dışı karışık kullanımda gösterge aracın 100kmde 8.0 yakıt tükettiğini gösteriyordu.
arac size cok farklı bir ayrıcalık sunuyor
cok hayırlı olsun cok istedigim bi araba ama cok paalı ya 50 bin ytl civarı heralde bi de benzinlisi o fiyata oldugu icin benim icin simdilik hayal=) keske o kadar paalı yapmasalardı
arkadaşım liste fiyatı otomatiğinin 51700 fakat peşin alımlarda 47 civarına kadar cektirebilirsin
Birkaç fotoğrafı da olsa güzel olurdu.
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Bende Type-R düşünüyordum ancak otomatik vitesli modeli yokmuş. Sonra 60 HP zarar etmeye istemeyerek de olsa katlanarak Type-S'e yöneldim. Ancak Honda'da kullanılan i-shift hakkında çok olumlu şeyler duymayınca vazgeçtim. Otomobilinizin esnekliği (serilik veya ataklık) konusunda izlenimleriniz faydalı olur. Kalkış ve ara hızlanmalarda otomatik vitesin otomobilin seriliğini yani esnekliğini nasıl etkilediğini sizden de duymak isterdim, o vites ile otomobil spor kullanım zevki veriyormu merak etmekteyim.
hocam hayırlı olsun. kimine göre çok itici;kimine göre de çok çekici gelen bir araç sahibi olmuşsun. güzel bir tercih yapmışsın bence. allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin. birkaç resim de koyarsın artık.
resimler burada arkadaşlar.
aracın sanzumanı na alıştıktan sonra gayet seri ve keyifli bir kullanım sunuyor fakat ilk etapta biraz yabancılık cekilinebiliniyor ama alıştıktan sonra sportif bir sürüş sağlıyor ara hızlanmaları seri ve heyacan verici ani gazlamalara yaklaşık 2 sn sonra tepki veriyor arac
hayırlı olsun, gule gule kullanın. bende tıpını begenmeyenlerdenim ama ne demısler zevkler ve renkler tartısılmaz
hayırlı olsun hocam allah kaza bela gostermısın.gule gule kullan
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız işallah. Ön farlarına hastayım bu arabanın. İlk çıktığında bmc'den araklamışlar diye çekememezlik yapan zeki arkadaşlar vardı onlar geldi aklıma.
quote:
Orjinalden alıntı: vasago
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız işallah. Ön farlarına hastayım bu arabanın. İlk çıktığında bmc'den araklamışlar diye çekememezlik yapan zeki arkadaşlar vardı onlar geldi aklıma.
Bu BMC muhabbetini ilk defa senden duydum hakikaten BMC nin farlarıyla aynı...
Bunun dışında alan arkadaşa hayırlı olsun ama ben parasını hakettiğini düşünmüyorum, o paralara çok daha iyi üst sınıf araçlar alınabilir tabii bu benim görüşüm...
Fotoğraflar için teşekkürler.
Gerçekten hoş bir görünümü var otomobilin iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler dilerim..
ben olsam o paraya Audi A3 yada BMW 1.18 alırdım
Çok güzel araç
Hayırlı olsun
hayırlı olsun.14
Hayırlı olsun. Çok hoş araçlar, çok seviyorum. Fakat fiyatı biraz fazla. Türkiye de tutmamasının nedeni o. Eğer 40 civarı olsaydı şimdi yolda birsürü hb görüyorduk.
o araç çok farklı gerçekten , ayrı bişey kullanıyosun sanki öyle bir izlenim yaratıyor .. yol tutuşu mukemmel bu arada !! kolay kolay mukemmel demem bı arabanın yol tutuşuna ama bu gerçekten cok ıyı.. motoruda gayet guzel ben düzünü kullandım çok seri bi alet devirlenmeyi çok seviyor .. fakat otomatıgının 1.6 sını kullandım onu okadar begenmedm .. bence dogru secım yapmıssın krdesm !! arabanın içine binen aşık oluyo zaten !!
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
Bunun dışında alan arkadaşa hayırlı olsun ama ben parasını hakettiğini düşünmüyorum, o paralara çok daha iyi üst sınıf araçlar alınabilir tabii bu benim görüşüm...
zaten böyle bir yorum yapcagından emindim , sencede o paralara opel astra , a3 golf gibi araçlar almak gerekir dimi :) bi at gözlugu takmışsın sırf onunu goruyosun .. nyse kendi gorusum demıssın sonuçta
quote:
Orjinalden alıntı: anshered
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
zaten böyle bir yorum yapcagından emindim , sencede o paralara opel astra , a3 golf gibi araçlar almak gerekir dimi :) bi at gözlugu takmışsın sırf onunu goruyosun .. nyse kendi gorusum demıssın sonuçta
Hehe :)
Kendin 50-55 milyara BMW 320 alıyorum demiyor musun? 2004-05 BMW 320 E46 alıcam diyorsun... Sonra at gözlüğünden bahsediyorsun. Madem bu paraya alınacak en iyi araba bu sen niye BMW alıyorsun.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
Hayırlı olsun güle güle kullan
Şu son resimde civic yazısının altında yansıması görünen bebek ten de bahset biraz