Şimdi Ara

2008-2018'e kadar ki yılları özlüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce her şey daha ucuz ve boldu ancak param yoktu küçüktüm evde bilgisayar yoktu internet kafelere giderdik.

Darkorbit , cs , left 4 dead , Battlefield , COD , sven coop aklınıza ne gelirse delice oynardık.

Eve laptop geldiğinde cips içecek çiğ köfte ne varsa döşer soğuk kış günlerinde çayı içer oyun oynardım paso... Banane lan okuldan diyordum resmen aslında haklı sebeplerim vardı. Okul bu yaşıma kadar bir şey katmadı halada katmıyor şayet okula verdiğim zaman bana boş bir şekilde verilseydi şu an C1-C2 seviyesinde ingilizceye , iyi bir matematiği daha iyi bir programlama yeteneğine sahip olurdum...

Yıllar yılları aratıyor be arkadaş şöyle dönüp bakıyorum ulan zaman ne kadar çabuk geçiyor günlerin anlamı yok...

Eski kışlardan eser yok 3 senedir İstanbulda doğru düzgün kar tutmuyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3711A892 -- 30 Nisan 2019; 1:11:58 >

• Eskiler eskiden güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005-2012 Bu ülkenin altın günleriydi.Ben o günleri özlüyorum.Refah daha iyiydi işsizlik daha azdı.Hiç bir dert tasam yoktu.Tek derdim kuzenlerle Metin2 oynamaktı.O Dönem ülke ve insanlarda daha sakindi.Şimdi geçim derdi,iş savaşları başladı.Herkes barut gibi.Ben dahil.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Darkorbitte son bahar ve kış etkinliklerinin gelmesini beklerdim full ne günlerdi be arkadaş...

Kuzenlere giderdim oynardım paso...
  • 2014 iyiydi hocam yine...

2016 gibi bozulmaya başladı her şey...

Keşke zamanı geri alabilsek. Ben kimsede ayrım görmüyordum önceden herkes daha huzurluydu görüş için kimse kimseyi boğazlamıyordu. Bayramlar çok güzel kutlanıyordu...
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
  • 2008 ile 2018 yılı arasında uçurum var. Bence 2015'e kadar yine iyiydi. Büyük sıçışlar sonradan başladı. 2019'a bakarsak 2018'i de mumla arayacağız gibi.

Edit: Ben olayı sadece ekonomi olarak ele aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mayıs 2019; 10:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010'da çok mutluydum.Yazin waka waka şarkisi cikmisti halen daha aklimda o dünya kupasi maclarini izlemek çok güzeldi herkes çok mutlu dert tasa yoktu.Metin2,Darkorbit oynardim o zamanlar arada dişari çikardim cips almaya kola almaya sadece 5 tl yeterli olurdu(Buyuk cips ve 2.5lt kola) ve şaka maka hatirliyorum 2007 yillarinda bizim mahallede ablalar cips almisti bende disarda oyun oynarken banada al ye dediler cips ağzina kadar doluydu.Şimdi olsa kim herkese cips ikram edecek? Artik 3 tl lik cipslerde avuç kadar cips koyuyorlar.Eskiden 1tl ye 1.5tl ye agzina kadar doludu cipsler.Kola Turka vardi yerli markamiz her kapağa futbol topu hediyeydi çok seviniyordum bakkaldan alinca.En güzeli bakallarin olmasiydi, bakkal amcalar o zaman cana yakindi hatta tane sakizlari al senin olsun derlerdi.

Çocukluk yillarim güzel geçti sadece..Gençliğim elden gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 2 Mayıs 2019; 10:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için altın günler buradan gittiğimde başlayacak. Siz de kendinizi avutun şu zamanlar iyiydi diye. Hiçbir zaman iyi değildi her sene bi öncekinden daha kötü olduğu için geriye bakma eğilimli olmuşsunuz. 3-4 yıla da çıkar 2019 iyiydiciler merak etmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.