Şimdi Ara

2008 1.4 chevrolet aveo s model araba alınır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben 2008 Chevrolet Aveo 1.4 s buldum ve almayı düşünüyorum. 132000 de 2 parça boyası ve bi değişeni var (o da arka taraflardan) Görünüm ve fiyat olarak çok iyi... aynı fiyata hurda 2000 model araba satıyorlar, sizce almalı mıyım, pişman olabileceğim bir konu var mı? Yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfme6 -- 31 Temmuz 2016; 20:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç temizse chavrolet sizi üzmez

• Alınır tabi niye alınmasın.

• Bu araç hakkında bilmem gereken olumlu veya olumsuz bir konu var mı? Piyasa ve servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Yorumlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfme6 -- 1 Ağustos 2016; 13:45:46 >
  • bende 2010 modeli var, bilmeniz gereken olumsuz yönleri yazayım. 1- fren diskleri hemen yamulur, ancak iyi tutar, ancak 60 km de yapılan frende titriyorsa değiştirin. 2- süspansiyonalr serttir, 3- rüzgarda sallanır , 4- kaporta biraz zayıftır, 5- servis ve usta , yedek parça konusunda sorun yaşamazsınız.
  • Süspansiyonları biraz sert ve sesli çalışıyor.Ama iyi ile kötü arası,ne çok iyi ne çok kötü.Arabanın yol tutuşu kesinlikle iyi,şimdiye kadar beni fazlasıyla tatmin etti.Frenlerde iyi tutuyor,özellikle bastığınız kadar tutuyor.Yani azıcık basınca insanı öne doğru sarsan tipten değil.Motorunda bakımlıysa sorun çıkaracağını sanmam.

2000-2001 model turşusu çıkmış civic,corolla,Polo classic veya 2004 model Clio almaktansa çok daha iyidir.Yaklaşık 3 senedir kullanıyoruz ve memnunuz.

• Öncelikle tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler. Ben 2008 temiz 1.4 S(boş paket) aveo aldım. Gerçekten parasının hakkini fazlasiyla veriyor. Çevremin tutulan model al baskısına rağmen gidip aldım. 1 hafta kullandım fakat başka bir sebepten dolayı(acil nakit) ilana verdim. Ilandan 2 gün sonra bi alıcı sadece kendi bakarak motoruna falan baktı ve ayriyetten herhangi bir teste götürmeksizin çıkarttı kaporasını verdi öbür günün sabahında da satış işlemlerini hallettik.(satamazsin diyen bütün çevreme bir de kapak olmuştu) sırf ucuza sattim diye gitmedi araç aldığımın bin lira fazlasına gitti yani... simdi dolu paketinden(digital klima, 4 airbag, 4 cam otomatik, yol bilgisayarı, abs. Vs.) otomatik olanından yeni bir aveo buldum bi sıkıntısı yoksa hemen alacam.(maddi ihtiyacımı gidersim tabi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wolfme6 W kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ilginç bi deneyim olmuş.Dediginiz gibi satılmaz kaygısıda boşa,dogru fiyat verildiği zaman herturlu satılır.Umarım tekrar almak nasip olur.
    Gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir araba

• Şimdiye kadar bu 4. Arabamdı. yani her aldığım arabaya hiç bir çevremden olumlu bir tepki almamıştım. Satamazsin, elinde kalır, satamazsın, boya, araç markası, veya hasar kayıtları gibi meselelerden) ama ihtiyacım oldugunda bu araçların hepsini aldığım paranın daha da üstünde ve kısa zamanlarda sattım. Onların yaptığı sadece bizi, aldığımız araçlardan soğutmaktan başka bir şey değil. Son aracımı sadece kendim araştırıp hiçbir çevreme danışmadan alacam. Çünkü bir araç çok içime siniyorsa, güzel geliyorsa aynı şekilde da satarken başka insanlara da aynı şekilde gelemez mi? Bana olumlu ve/veya güzel gelmeyen bir aracı sırf çevrem öneriyor diye alacak değilim. Aksine ben asıl böyle bir aracı ihtiyacım olunca satmakta zorlanırım. Yanlışım varsa düzeltin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfme6 -- 12 Ağustos 2016; 22:27:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.