Şimdi Ara

2007 Volkswagen Jetta 1.6 FSI Midline Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar aile için bi araba almayı düşünüyorum sıfır baktım ihtiyacı karşılaycak araçlar çok pahalı, ucuz olanlarda ihtiyacımı karşılamıyorlar...

    5 kişilik bir aileyiz.(Daha da artabilir )

    Erzurumda olduğum için çok fazla alternatifte yok araç bulmakta zor. iki tane araç buldum sizce alınabilir mi ? Yani biri ikinci eli zayıf bir diğeride km'si fazla. Tabi birde arada fiyat farkıda var. Krediyede gireceğim için çok fazlada vermek istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu araçtan biri alınır mı yada hangisi alınmalıdır.



    Jetta
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-hatasiz-boyasiz-emsalsiz-temizlikte-136807470/detay

    Cruze
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-cruze-1.6-ls-at-lpg-123420094/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandelll -- 7 Eylül 2013; 11:39:57 >







  • 2007 model 1.6 fsi midline jetta kullandım 2006 Ekim-2012 Haziran arası. Model yılı, donanımı ve motoru ile bahsettiğiniz aracın birebir aynısını.

    0 km olarak aldım 90.000 km de sattım. Bu süreçte bana en ufak bir sorun çıkarmadı. Rutin kontroller hariç bir kere bile arıza çıkarmadı ve dolayısıyla servise gitmedim bakım harici.

    Lpg siz kullandım ancak lpg de takılabiliyor şu an bildiğim kadarıyla, ben taktırmayı düşünmemiştim ama isterseniz takılabiliyor.

    Konfor olarak son derece başarılı, çok büyük bagajı var, sorunsuz, fsi motorun tüketim değerleri de makul. Özetle tereddütsüz öneririm eğer temizini bulabilirseniz. Mpi motora göre fsi motor biraz daha gürültülü çalışıyor o bir gerçek ancak yakıt tasarrufu ve performansı ile bu açığı kapatıyor.

    Başka her türlü sorularınızı cevaplayabilirim konuyla ilgili.
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    DSG hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilirmiyim? Teşekkürler...
  • Benim arabam manuel vitesti. Şimdiki arabam da manuel vites. Dolayısıyla birebir tecrübem olmadı. Zaten Dsg şanzıman 2008 de piyasaya çıktı. Teyzemin 2012 model 1.6 tdi A3'ünde S-tronic şanzıman var, 4-5 kere kullandım, dsg ile bildiğim kadarıyla aynı. Vites geçişleri, yakıt tüketimi mükemmel. Bildiğim kadarıyla Dsg şanzımanlar 2 ye ayrılıyor. 2008-2011 arası kuru, 2011 sonrası yağlı diye geçiyor ve 2011 sonrası üretilenler sorunsuz diye biliyorum ama dediğim gibi ben manuel kullandığım için çok fazla tecrübem yok.
    @Aniil
  • Değerli yorumlarınız için teşekür ederim.Kredi işine girmekten vazgeçtiğim için daha uygun bi araç aldım. Ama yinede aklımda bi wv yatıyor hayırlısıyla bundan sonraki arabam wv olabilir.
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    fsi mi az yakıyor. yapmayın Allah aşkına mercedes alsak ancak bu kadar yakardı. istanbulda tüm benzincilerle arkadas olduk. üstelik performansta hiç tatmin edici değil. uzun yolda basıyorsunuz ama kısa mesafelerde bir toyota bir honda nın yanından geçemiyor. ancak uzun yolda geriden gelip geçebilir.. 6 vites 122 beygir bir motor 5 vites 110 beygir araçlardan daha yavaş ve ağır kalıyor
  • Yakıt tüketimi sizin için önemliyse 1.6 MPI motorlu bir VW alıp LPG taktırın. Tamamı şehir içi her 100 km.de 10-11 L. LPG yakar. Bu da 30 kuruş civarı bir tüketime denk gelir. Dizel tadında gezersiniz.

    FSI ve TSI motorlar LPG ile kesinlikle uyumlu değildir. Forumda hala motor arıza ışığı sönmeyen araçlar var. LPG takılsa bile tam anlamıyla LPG ile çalışmaz. Devamlı LPG + Benzin karışımı yakar. Bu da arızalara açık bir sistemdir.

    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2007 Jetta 1.4 TSİ 140 hp almak üzereyim düşüncelerinizi alabilirmiyim sıkıntı yaşarmıyız araç 90 binde yakıtlrı cokmu km de ne yakar ortalama birde gaz takılmıyomu takarsakda arızamı çıkarıyo yardımcı olursanız sevinirim tteşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim jetta 2006 middline 1.6 motor ben bunun fsi veya tsi motor olduğunu nasıl anlayabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_ottoman38 -- 17 Ağustos 2015; 2:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_ottoman38 kullanıcısına yanıt
    2006 yılında TSI motor yoktu. Ayrıca "1.6 TSI" diye bir motor da üretilmedi.

    Kısaca aracınız 1.6 ise FSI yada MPI dır.

    1. Araç ruhsatında yazar.
    2. Motor kaputunu kaldırdığınızda MPI motor ise sadece "1.6" yazar. FSI ise motor kapağında "FSI" yazar.
    3. Bagaj kapağı orjinalse arkadan bakılınca sağ altta FSI motorsa "FSI" yazar. 1.6 motorsa burada hiçbir şey yazmaz.

    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah kardeş ilgilendiğin içi allah razı olsun .
  • Rica ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz.
  • Hort master olabilir ama aynı fiyata donanımlı temiz C4 alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.