Şimdi Ara

2007 Toyota rav4 mü 2009 honda accord mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.elde değer kaybı daha az masraf çıkarma sürüş açısından 3 kişilik aile için ideal olan hangisi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• accord
  • Accord tabiiki.Accord'un konforu, sürüş zevki, karizması, yakışıklılığı ile Rav 4 birmi hiç..
  • Yüksek araç isteğinde ama accord daha az masraf çıkaracak mı 2. Elde 2008 crv ye göre daha daha az masraf çıkarıp satışa çıkardığımda değerini koruyabilir mi suv araçların ne gibi artı masrafları nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Accord tabiiki.Accord'un konforu, sürüş zevki, karizması, yakışıklılığı ile Rav 4 birmi hiç..

Aynen
  • Peki 2009 crv mi 2009 accord mu

• kesinlkle accord alın, suv un ihtişamı yuksekliği ilk görüşte aklınızı çelsede sürüş keyfi komforu performansı ve düşük tüketimi aracınıza kalıcı olarak bağlanmanızı sağlayan en buyuk etkendir, suv aracı kullandıkca fazla yakıt daha az performans aldıkca pişmanlık artıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2008 rav4 kullaniyorum sorulariniza cevap verebilirim.

Tercihim rav4 olurdu yüksekte olmak ayrica güven veriyor diyebilirim.

Lpg ile kullaniyorum ankara trafigi malum 0.30 krs yakalayabiliyorum rahatlikla otomatik aracim.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fathmetinol -- 21 Kasım 2013; 14:25:18 >
  • Rav4 ün bakımları pahalı mı 2007 inin fiyat aralığı nedir

• Hocam, sedan ve suv her açıdan farklı karaktere sahip araçlar. Suv aracın artıları, daha ferah iç hacim, kullanışlı bagaj ve arada piknik falan yapıyorsanız dertsiz bir sürüş. Çocuklu bir aile için Suv araç çok kullanışlı oluyor. Onu bırakın çocuğu koltuğa bağlamak için bile eğilip bükülmüyorsunuz.
    Sedan aracın avantajı ise yere daha yakın olduğu için yol tutuş ve de 2 çeker olduğu için daha düşük tüketim olacaktır ama bir SUV'un kullanışlılığını veremez.
    Burada olay sizin beklentilerinizde bitiyor.
    Raw 4 için direkt enjeksiyonlu olduğundan tüp konusunda uygulama sıkıntısı olur mu bilmiyorum, yukarıdaki arkadaş kullanıyormuş mesela.
    LPG kullanmayı düşünsem yani tüketim en önemli kriter olsa ben CRV tercih ederdim sanırım. Hatta geçen gün CRV sahibi birisi yakaladı beni, Forester düşünüyormuş ve ilk sorusu tüketim oldu. Arkadaşa kendi aracıyla ya da aracının yeni modeliyle devam etmesini söyledim.
    Benim kriterlerim daha başkaydı yani yüksek mühendislik ve AWD sistemi ve buna bağlı da güvenli,iyi yol tutuş. Ben bunlar için Subaru aldım. Yakıt hiç bir şekilde ilk kriterlerim arasında değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asandra

Rav4 ün bakımları pahalı mı 2007 inin fiyat aralığı nedir

Sanayide iyi bir yag degisimi balata filtreler ile ortalama 300 + - bakim maliyeti tutar.

2007 fiyat ortalamasi 43.000tl ile 45.000tl arasi temiz bulabilirsiniz diye dusunuyorum. İyi arastirmanizi ve araç alirken acele etmemenizi oneririm. Sonucta az bir para vermiyceksiniz.

• Ecnebilerin deyimiyle "best of both worlds" = 2008 CRV diyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asandra

2.elde değer kaybı daha az masraf çıkarma sürüş açısından 3 kişilik aile için ideal olan hangisi sizce

Honda alırsan başın ağrı.Tabiri caizse ağrımayan başına dert açarsın.Kimse de gelip burada Honda'yı savunmasın.2 side Japon arabası iyi kaçarlar ama Toyota alırsan rahat edersin.RAV 4 nereee Accord nere.Peeh.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.