Türkiye'de nüfusu 10.000'den fazla olan yerleşim birimlerinden % 100'ü, Telsim Vodafone'in kapsama alanındadır İŞTE TELSİM VODAFONE HEM KENDİ WEB SİTESİNDE HEMDE TV REKLAMLARIN DA VERDİĞİ SÖZ BUGÜNLERDE AKLIMIZDA TEK BİRŞEY VAR; SİZİ HERYERDE BULUŞTURACAGIZ YANİ EN İYİ KAPSAMA ALANINI SİZE BİZ SUNACAĞIZ YATIRIMLARIMIZI YAPTIK,ÇALIŞIYORUZ BİZ YANİ TELSİM-VODAFON'LULAR,EVET,YAPIYORUZ.
REKALMALRDA DİYOR ZATEN HERYERDE ÇEKECEĞİZ DİYE...
ESKİDENDEN %99 YAZARDI..%100 ÇOK DEĞİŞMEDİ
Telefonlarımızın hücre yayınında ne zaman vodafone yazısı yazacak bilen var mı? Çok da önemli değil ama sadece merak işte?
yaklaşık 8 yıldır telsim kullanıyorum telsimden başkada kullanmadım.ama artık yetti yaklaşık 3 gündür oturdugum bölgede telsim yok.3 tane telsim hattım var hepsini kapatacagım.bu işler reklamla olmuyor
bugünlerde sürekli yeni istasyonlar görüyorum telefonda,iyiye gidiş var telsimde.
bizim burda çekiyorsa iyiye gidiyor demektir.normalde hiç ya da 1-2 çekiyor bizim evden.
arkadaşlar bahsettigim yer 40 bin nufusa sahip bir ilce.mümkün mü 4 gün boyunca arızanın giderilmemesi
40 bin nüfüslü yerde telsim çekmemesi söz konusu değil..Sanırım baz istasyonu dikiliyor ama 4 gün sürmez bu iş
Baz istasyonun kurulması söz konusu degil.bayramın birinci günü saat 11 den bu saate kadar telsim yok.ne istasyonuymuş bu bayram günü.birde bayram ve yılbaşına denk gelmesi tam bir rezalet
quote:
Orjinalden alıntı: tunay1985
Telefonlarımızın hücre yayınında ne zaman vodafone yazısı yazacak bilen var mı? Çok da önemli değil ama sadece merak işte?
Telsim iyidir iyi, en azından AVEA dan çok iyidir...
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
quote:
çok şık duruyor bee
Daha evimin banyosunda çekmio Şaka bi yana şehir içinde turkcell gibi bekletmeden çagri atsin,konusurken ses kesilmesin yeter
Vay be hayırlı olsun, sizin telefonların ekranı vodafone a yazısına geçmiş bile, benimkinde niye yazmıyoooooo
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
quote:
çok şık duruyor bee
bendede yazmıyor
ÖNEMLİ OLAN YAZMASI DEĞİLKİ ÖNEMLİ OLAN İCRAAT REKLAMI AVEA DA YAPIYOR AMA KULLANICILARI HİÇTE HOŞNUT DEĞİLLER HEPİMİZ BEKLE GÖR METODUNU UYGULAYACAĞIZ ŞİMDİLİK ... SELAMLAR
quote:
Orjinalden alıntı: CLeoX
ÖNEMLİ OLAN YAZMASI DEĞİLKİ ÖNEMLİ OLAN İCRAAT REKLAMI AVEA DA YAPIYOR AMA KULLANICILARI HİÇTE HOŞNUT DEĞİLLER HEPİMİZ BEKLE GÖR METODUNU UYGULAYACAĞIZ ŞİMDİLİK ... SELAMLAR
Vodafone saglam şirket.Bu kadar reklam yapıp altında kalmaz sanıyorum
Evlerin bodrum katlarında çekmiyor.
Ancak ben çok değişeceğine inanıyorum..
Karşıdakinin telefonu açıkken cagri attıgımda nie kapalı deyip msg bırakın diyor anlamıs deilim.Sebeke dolu,yada telefonu 2 saat kulagında tutup calmasını beklemek,yada başta dedigim şey olunca hic sevmiyorum