Şimdi Ara

2007 Kapsama ALANI TELSİM DE FUL OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de nüfusu 10.000'den fazla olan yerleşim birimlerinden
    % 100'ü, Telsim Vodafone'in kapsama alanındadır
    İŞTE TELSİM VODAFONE HEM KENDİ WEB SİTESİNDE HEMDE TV REKLAMLARIN DA VERDİĞİ SÖZ
    BUGÜNLERDE AKLIMIZDA TEK BİRŞEY VAR; SİZİ HERYERDE BULUŞTURACAGIZ YANİ EN İYİ KAPSAMA ALANINI SİZE BİZ SUNACAĞIZ YATIRIMLARIMIZI YAPTIK,ÇALIŞIYORUZ BİZ YANİ TELSİM-VODAFON'LULAR,EVET,YAPIYORUZ.

• REKALMALRDA DİYOR ZATEN HERYERDE ÇEKECEĞİZ DİYE...

ESKİDENDEN %99 YAZARDI..%100 ÇOK DEĞİŞMEDİ
  • Telefonlarımızın hücre yayınında ne zaman vodafone yazısı yazacak bilen var mı? Çok da önemli değil ama sadece merak işte?
  • yaklaşık 8 yıldır telsim kullanıyorum telsimden başkada kullanmadım.ama artık yetti yaklaşık 3 gündür oturdugum bölgede telsim yok.3 tane telsim hattım var hepsini kapatacagım.bu işler reklamla olmuyor

• bugünlerde sürekli yeni istasyonlar görüyorum telefonda,iyiye gidiş var telsimde.
  • bizim burda çekiyorsa iyiye gidiyor demektir.normalde hiç ya da 1-2 çekiyor bizim evden.
  • arkadaşlar bahsettigim yer 40 bin nufusa sahip bir ilce.mümkün mü 4 gün boyunca arızanın giderilmemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 bin nüfüslü yerde telsim çekmemesi söz konusu değil..Sanırım baz istasyonu dikiliyor ama 4 gün sürmez bu iş
  • Baz istasyonun kurulması söz konusu degil.bayramın birinci günü saat 11 den bu saate kadar telsim yok.ne istasyonuymuş bu bayram günü.birde bayram ve yılbaşına denk gelmesi tam bir rezalet
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

Telefonlarımızın hücre yayınında ne zaman vodafone yazısı yazacak bilen var mı? Çok da önemli değil ama sadece merak işte?

• Telsim iyidir iyi, en azından AVEA dan çok iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

quote:

Telefonlarımızın hücre yayınında ne zaman vodafone yazısı yazacak bilen var mı? Çok da önemli değil ama sadece merak işte?

çok şık duruyor bee

• Daha evimin banyosunda çekmio Şaka bi yana şehir içinde turkcell gibi bekletmeden çagri atsin,konusurken ses kesilmesin yeter
  • Vay be hayırlı olsun, sizin telefonların ekranı vodafone a yazısına geçmiş bile, benimkinde niye yazmıyoooooo
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

quote:

çok şık duruyor bee

• bendede yazmıyor
  • ÖNEMLİ OLAN YAZMASI DEĞİLKİ ÖNEMLİ OLAN
    İCRAAT REKLAMI AVEA DA YAPIYOR AMA
    KULLANICILARI HİÇTE HOŞNUT DEĞİLLER
    HEPİMİZ BEKLE GÖR METODUNU UYGULAYACAĞIZ
    ŞİMDİLİK ... SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLeoX

ÖNEMLİ OLAN YAZMASI DEĞİLKİ ÖNEMLİ OLAN
    İCRAAT REKLAMI AVEA DA YAPIYOR AMA
    KULLANICILARI HİÇTE HOŞNUT DEĞİLLER
    HEPİMİZ BEKLE GÖR METODUNU UYGULAYACAĞIZ
    ŞİMDİLİK ... SELAMLAR

Vodafone saglam şirket.Bu kadar reklam yapıp altında kalmaz sanıyorum
  • Evlerin bodrum katlarında çekmiyor.

Ancak ben çok değişeceğine inanıyorum..
  • Karşıdakinin telefonu açıkken cagri attıgımda nie kapalı deyip msg bırakın diyor anlamıs deilim.Sebeke dolu,yada telefonu 2 saat kulagında tutup calmasını beklemek,yada başta dedigim şey olunca hic sevmiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.