Şimdi Ara

2007 Dizel Symbol(Yeni muayeneli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda ki linkte bulunan aracım satılıktır.

İlginenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model-makyajli-kasa,2yil-muayeneli-dizel-symbol-121260239/detay/

Saygılarımla 
    K.Melih KÖROĞLU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı pahalı piyasayı biraz öğren. 9 aydır satamadın bu arabayı takip ediyorum seni. Daha önceki ilanda plaka kapalıydı. Şimdi plakayı açıp satmayı deniyosun. Bi işler dönüyor. Dürüst satıcı kalmadı memlekette.
  • Sana uymucam bu sefet kufur etmicem daha once ettim banlandim cunku.Terbiyesizligin luzumu yok arabayi daha yeni aldim merak etme cok sukur insanlarimiz cok zeki e_devlete plaka yazdiginda aracin ne zaman al sat oldugu tarihi cikiyor 5664e msj atildiginda da muayenesi kazasi darbesi ortaya cikiyor yalana gerek yok araba 9 aydir bende degil ki zaten :) zavallisin yemin ederim oyle bisey de ki inandirici olsun :)
    sen naptin 22ye 15 yasinda
    v-tec parasi istedigin ek kasa gri renkli sedan kasa honda civici mersinde satamadin demi hala...Arkadaslar gorun duyun tartisma sebebimiz budur 22ye vtec parasi istemissin arabanin ederi en fazla 13_14eder diye boyle sanal kabadayilik yapiyor arkadas illet oldu ilanima...

• Ayrica son bir sey daha aracim sozum ona pahali ya bi fiyat tavsiyesinde bulunurmusun kac yazsaydim makyajli kasa klimali dizel yol bilgisayarli yeni muayeneli symbole ? Ha bu arada biraz zoruna gidicek ama haberin olsun kapi komsum 17 verdi arabaya daha dun 17.500den bir kurus asagi inmem arabam icin dedim ve satmadim.Galerinin 16.250yi verdigi arabadir arabam.Cok sefer 16 500 ve 17.250yi gormustur arabam Insallah seninde bir gun arababana mersinde gri renkli sedan kasa 15 yasinda honda civicine 22 istemistin birileri 17_17.250 verir...

11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.