Bildirim
2007 CIVIC YAĞ LAMBASI YANMA SAORUNU?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yağ seviyesini kontrol edin, eksikse tamamlayın.
Normalse başka bir sorun vardır, bir ustaya gösterin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
hocam yağ seviyesine baktım ama anlamadım yağ varmı yokmu ya çok şeffaf ince yağı var yada yok ama elimi çubuğa değince yağ kiri geliyor normalde böylemidir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: IMPROVER
quote:
hocam yağ seviyesine baktım ama anlamadım yağ varmı yokmu ya çok şeffaf ince yağı var yada yok ama elimi çubuğa değince yağ kiri geliyor normalde böylemidir ?
Yağ çubuğunu çekip, silin. Tekrar takıp çıkarın, seviye max ve min seviyeleri arasında olmalı. Resimdeki dörtgen işaretlerin alt ucu min seviyesi, üst ucu max seviyesi gösterir.
Hala çözemezseniz, çubuğun resmini çekip buraya koyun, yardımcı olmaya çalışırız.
-
teşekür ederim dediğinzi yaptım ama çubukta sizin resimdeki gibi koyu renk yağ görünmüyor ayrıca yag lambası yine söndü ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 13 Ocak 2014; 18:01:44 > -
quote:
teşekür ederim dediğinzi yaptım ama çubukta sizin resimdeki gibi koyu renk yağ görünmüyor ayrıca yag lambası yine söndü ?
Yağ hiç görünmüyorsa minimum seviyesinin altında olabilir. Bence bir ustaya gösterin, 3 kuruşluk yağ eksikliği çok ciddi masraflara yol açabilir.
En son bakımı, yağ değişimi ne zaman yapıldı? -
geçen sene yağ değişti 10000 olmak üzere galiba ... fakat anlamadığım 10000 olsa bile yine yağ olması gerekmiyormu hani koyu renkte olsa ? yoksa yağmı eksiltiyor araba? -
quote:
geçen sene yağ değişti 10000 olmak üzere galiba ... fakat anlamadığım 10000 olsa bile yine yağ olması gerekmiyormu hani koyu renkte olsa ? yoksa yağmı eksiltiyor araba?
Sağlıklı bir araç bile 10bin km.de 1 lt kadar yağ eksiltebilir, normaldir.
Sizin durumunuzda geçen sene yağ bir miktar eksik konulmuştur, 10bin km boyunca yaptığı normal eksiltme miktarı da üzerine eklenirse minimum seviyesinin altına düşmüş olabilir.
Ya da aracınız gerçekten eksiltiyor olabilir. Park ettiğiniz yerde damlama falan var mı? Ya da eksozda farklı bir renk duman var mı?
Sonuçta vakit geçirmeden bir ustaya gösterin. yağ değişim zamanı da gelmiş, kontrol ve bakımını yaptırın keyifle binmeye devam edin.
Merak etmeyin kolay kolay bir şey olmaz ama ihmal de etmeyin.
Kolay gelsin.
-
teşekürler hocam aracın altında damlatma falan yok yarın gösterecm bakalım ustaya teşekürler -
yağ lambası sarı mı yandı kırmızı mı?
sarı yağ seviye,kırmızı yağ basınç lambasıdır. -
quote:
quote:
quote:
hocam yağ seviyesine baktım ama anlamadım yağ varmı yokmu ya çok şeffaf ince yağı var yada yok ama elimi çubuğa değince yağ kiri geliyor normalde böylemidir ?
Yağ çubuğunu çekip, silin. Tekrar takıp çıkarın, seviye max ve min seviyeleri arasında olmalı. Resimdeki dörtgen işaretlerin alt ucu min seviyesi, üst ucu max seviyesi gösterir.
Hala çözemezseniz, çubuğun resmini çekip buraya koyun, yardımcı olmaya çalışırız.
Bugün baktım hocam tam fotoğraftaki gibi gözüküyor anlayamadım var mı yok mu ? O tırtıklı yerlerin ortasında falan gözükmüyor yani tam fotoğraftaki gibi bu var demek mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3tan HONDA ÖZEL SERVİS
yağ lambası sarı mı yandı kırmızı mı?
sarı yağ seviye,kırmızı yağ basınç lambasıdır.
SARI YANDI HOCAM
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- honda jazz tutulan modeli
- honda civic 1.6 ies kronik sorunlar
- honda civic otomatik şanzıman yorumları
- ekomax yakıt tasarruf cihazı kullanıcı yorumları
- honda crv 1.6 dizel kronik sorunlar
- en ucuz sıfır araba
- honda elektrikli araba
- honda sh125i fiyat
- honda crv 2023
- honda fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X