Şimdi Ara

2007 CHRYSLER VOYAGER dan 2 yıldız!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı kişiler demişsin benden alıntı yapmışsın.

saygı duyarım fikrine
  • tamam bende senn fikrine saygılıyım ama kanıtın varmı kalite düştüğüne dahir
    quote:

Orjinalden alıntı: nipp

bazı kişiler demişsin benden alıntı yapmışsın.

saygı duyarım fikrine
  • Bende euroncap ın sitesinde görünce çok şaşırdım. 2 yıldız ne yaw.
  • fikirlerimi
    quote:

Orjinalden alıntı: FatihSultan

tamam bende senn fikrine saygılıyım ama kanıtın varmı kalite düştüğüne dahir
    quote:

Orjinalden alıntı: nipp

bazı kişiler demişsin benden alıntı yapmışsın.

saygı duyarım fikrine

fikirlerimi söylüyorum

tanımadığım incelemediğim araba hakkında yorum yapanlardan değilim
  • Bende saygı duyarımda, belki sert çıkıştım ( banada öyle girişenler oldu ) senin fikrin odur. Bende çoğu Avrupa aracını kalitesiz buluyorum bazı yönleriyle ona bakılacak olursa.

Zaten geçen gün Clio ile Corvette, bu günde Golf VI ile Lincoln Navigator. Şalterlerim attı iyice. Golf IV'yide biliyorum, Golf V'yide. 98 Lincoln bile malzeme kalitesi olarak çok çok üstündedir ikisininde.
  • Golf 5 şekil değiştirdi diye hemen kaliteyi düşürdünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihSultan -- 6 Şubat 2007; 21:12:30 >
  • KImseye farkli muamele yapilmyior sacmalamayin.

Sacma sacma konuscaksaniz bu forumun mantigi yok.

O testleri yaptirabilmek beles degil. Her firma o kuruluslara bagis yapiyor.

Sonra kendi yetkililerin gidiyor, goturuyorsun arabani muhendislerinle Ncap muhendisleri ortak testleri yapiyor, mankenler konu;uyor, carpisma yapilyior.

Ondan sonra aldigin degere gore hangi yildiz geliyorsa onu aliyorsun.

Sacma sacma konusuyorsunuz, oyle bisi olsa Chrysler Salak mi girsin o teste?

Daimler Chrysler ortak firma.

Opel Amerikan mali

Chevrolet amerikan mali.

Mercedes Opel nasi 5 yildiz aliyor?

Zaten sacma konusuyorsunuz deger veriyordum ama yok ABD araclarina daha agir davraniyorlarmis

FORD amerikan arabasi nasil her sinifta catir catir 5 yildizlari Topluyor...

Adamlar bagis yapiyor testlere gobek ata ata giriyor sen burada sacma sacma konusuyorsun

Harbi TMSC cocuk olduguna inanicam senin...

• Opel ve Ford amerikan olabilir, fakat onlar direk amerikan stilinde ve markası altında çıkmıyorlar. Chyrsler direk kendi adıyla çıkarıyor.

Ya neyse uzatmaya gerek yok, ben inanmıyorum o kadar. İnanan buyursun inansın, ben gözümle gördüğüme inanırım.

Bu arada çocuk felan deyip durma, çok kötü olacak bu işin sonu.
  • objektif olmak adına gidip ncap in sitesine baktım. bu aracın düşük puan almasının sebebi sağdan direksiyonlu versiyonun teste tabi tutulması. sağdan direksiyonlu voyagerlarda diz hava yastığı bulunmuyormuş. ayrıca darbeye maruz kalan voyagerlarda motor sağ tarafa gömülecek şekilde tasarlanmış. nasıl ki a serisi mercedeslerde kaza anında motor kabin altına doğru ilerliyorsa bu da sağ tarafa doğru ilerliyor. bu yüzden hem diz hava yastığı olmayan sağdan direksiyonlu modele bir de önden darbe aldırınca motor sürücünün olduğu bölüme doğru hareket ediyor ve diz bölgesinde yüksek bir koruma sağlanamıyor. içiniz rahat olsun soldan direksiyonlu bir voyagerı gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Opel ve Ford amerikan olabilir, fakat onlar direk amerikan stilinde ve markası altında çıkmıyorlar. Chyrsler direk kendi adıyla çıkarıyor.

Ya neyse uzatmaya gerek yok, ben inanmıyorum o kadar. İnanan buyursun inansın, ben gözümle gördüğüme inanırım.

Konu ile alakası yok
    Konu dışında hükümete geri kafalılar diyen senmiydn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihSultan -- 6 Şubat 2007; 21:16:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

objektif olmak adına gidip ncap in sitesine baktım. bu aracın düşük puan almasının sebebi sağdan direksiyonlu versiyonun teste tabi tutulması. sağdan direksiyonlu voyagerlarda diz hava yastığı bulunmuyormuş. ayrıca darbeye maruz kalan voyagerlarda motor sağ tarafa gömülecek şekilde tasarlanmış. nasıl ki a serisi mercedeslerde kaza anında motor kabin altına doğru ilerliyorsa bu da sağ tarafa doğru ilerliyor. bu yüzden hem diz hava yastığı olmayan sağdan direksiyonlu modele bir de önden darbe aldırınca motor sürücünün olduğu bölüme doğru hareket ediyor ve diz bölgesinde yüksek bir koruma sağlanamıyor. içiniz rahat olsun soldan direksiyonlu bir voyagerı gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz.

Eh işte, kesin bir pislik var, belli yani.

@Fatihsultan

Ülkenin ileri gelenleri değil bence "geri gelenleri onlar" dedim. Evet bu lafımın arkasındayım. Çünkü onlara ileri gelenler demek bizlere hakaret olur. Çiftçisine küfür eden bir insan benim yöneticim olamaz. Daha pek çok vukuatları varda, neyse.

• tamam başka sorum yok
    quote:

quote:

objektif olmak adına gidip ncap in sitesine baktım. bu aracın düşük puan almasının sebebi sağdan direksiyonlu versiyonun teste tabi tutulması. sağdan direksiyonlu voyagerlarda diz hava yastığı bulunmuyormuş. ayrıca darbeye maruz kalan voyagerlarda motor sağ tarafa gömülecek şekilde tasarlanmış. nasıl ki a serisi mercedeslerde kaza anında motor kabin altına doğru ilerliyorsa bu da sağ tarafa doğru ilerliyor. bu yüzden hem diz hava yastığı olmayan sağdan direksiyonlu modele bir de önden darbe aldırınca motor sürücünün olduğu bölüme doğru hareket ediyor ve diz bölgesinde yüksek bir koruma sağlanamıyor. içiniz rahat olsun soldan direksiyonlu bir voyagerı gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz.

@Fatihsultan

Ülkenin ileri gelenleri değil bence "geri gelenleri onlar" dedim. Evet bu lafımın arkasındayım. Çünkü onlara ileri gelenler demek bizlere hakaret olur. Çiftçisine küfür eden bir insan benim yöneticim olamaz. Daha pek çok vukuatları varda, neyse.

• quote:

Opel ve Ford amerikan olabilir, fakat onlar direk amerikan stilinde ve markası altında çıkmıyorlar. Chyrsler direk kendi adıyla çıkarıyor.

ya FORD nasil ABD stilinde araba cikarmiyor ya ABD nin en cok satan arabasi

2007 CHRYSLER VOYAGER dan 2 yıldız!!!

bunlar avrupa stili mi?

Sacma sacma konusuyorsun vallahi billahi..

Sen inan.

Tabi din gibi bisi bu inanmak.

Din kulturu dersinde mi ogretiyorlar sana bunlari lisede

• Ben o fordları kastetmedim. Sen ford derken bünyesindeki markaları kastediyorsun sandım. Zaten bu liseye gidiyor iftiralarıda canımı iyice sıkmaya başladı. Bir gün kendimi tutamayıp engellenicem siteden. Zaten sizin istediğiniz bu . Zaten bu mesajıda zor yazdım sinirden, ama sizin elinize bu "kozu" vermeyecem...

Senin ilkokula gittiğinden bile şüpheliyim ayrıca.
  • quote:

quote:

Konu ile alakası yok

hukumet ileri kafali mi????

• quote:

tamam başka sorum yok
    quote:

quote:

@Fatihsultan

Komik bir şeymi var? Siyasi düşünce belirtmek ne zamandan beri komedi oldu ? Tabi bu sebepten millet gidip fake alıp siyasi ne varsa ağzına geleni söylüyor, belli. Seninde bu konudaki görüşlerini bilmek isterim şahsen.

• Bunu Konu dışında Tartışalım istersen?
    sen aç konuyu be gelirim
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

quote:

Konu ile alakası yok

hukumet ileri kafali mi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihSultan -- 6 Şubat 2007; 21:28:37 >

• Yoo neden, burda tartışında konu kitlensin. Senin amacın zaten bana bir şeyler atmak olduğu için, her mesajımı takip ediyorsun sanırım. Dayanamadın, hazır Tsmc tartışmadayken şunu karalayım diye ordaki konuyu buraya taşıdın. Sonra editleyip "Konu dışı ama olsun" yazdın.

Tamam, tartışmayıda burda yapalım sonra altına " Konu dışı olacak ama olsun " diyelim oke? Ben tartışmayı istiyorum burada, nasılsa "konu dışı ama olsun " diye bir nimet var değilmi?

Çamur atarken konu içi, çamur atma faslı bitince "bunu konu dışında tartışalım olurmu " oluyor değilmi?
  • Ben sadece sen misin diye sordum amacım tartışmak falan da değil
    eğer tartışmak istersen konu dışına açarsın konuyu
    quote:

Yoo neden, burda tartışında konu kitlensin. Senin amacın zaten bana bir şeyler atmak olduğu için, her mesajımı takip ediyorsun sanırım. Dayanamadın, hazır Tsmc tartışmadayken şunu karalayım diye ordaki konuyu buraya taşıdın. Sonra editleyip "Konu dışı ama olsun" yazdın.

Tamam, tartışmayıda burda yapalım sonra altına " Konu dışı olacak ama olsun " diyelim oke? Ben tartışmayı istiyorum burada, nasılsa "konu dışı ama olsun " diye bir nimet var değilmi?

Çamur atarken konu içi, çamur atma faslı bitince "bunu konu dışında tartışalım olurmu " oluyor değilmi?

• quote:

Ben o fordları kastetmedim. Sen ford derken bünyesindeki markaları kastediyorsun sandım. Zaten bu liseye gidiyor iftiralarıda canımı iyice sıkmaya başladı. Bir gün kendimi tutamayıp engellenicem siteden. Zaten sizin istediğiniz bu . Zaten bu mesajıda zor yazdım sinirden, ama sizin elinize bu "kozu" vermeyecem...

Senin ilkokula gittiğinden bile şüpheliyim ayrıca.

ne farki var amerigan arabasi diil mi?

Sacma sacma konusuyorsun iste...

Ben maalesef okuyamadim.

Dogru tahmin Ilkokul terkim.

Ama senin gibi coluk cocuk diilim .

Bizim zamanimizda okul yoktu, yol yoktu imkan yoktu...

Onemli olan insan olmak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.