Şimdi Ara

2007 BMW 320Cİ Seçtim ama önce okuyun... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
12.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e 92lerin dışı iyi güzelde, iç mekanın sedan hiç bi harkı olmaması ve verilen paraya göre çok sade olması benm hoşuma gitmior doğrusu.. şu an para kıyabilsem linkteki gbi bi mercedes alırım, sanada bunu tawsiye ediorum.. 45000*1.80=80000ytl'ye çok rahat alırsın gibime gelior..

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4084493
  • vallahi porter dostum iç mekan evet belki eskilere göre kötü de bence hiç te fena değil. Mercedese şimdilik bakmıyorum en azından clk 200 e ..

Bu resimde full dolu bir 3 serisi ci kokpiti .
     2007 BMW 320Cİ Seçtim ama önce okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 17 Mayıs 2007; 19:47:11 >
    AVENSIS 1.6 COMFORT
  • mussa düşünmedim değil hatta onu test bile ettim fakat , varlarını saymışın bende sana yoklarını sayayım : yedek parça yok , servis yok , garanti yok , distrübitör yok.

Çiftkurtlardan baktım adam kafasına göre bana 1 babama 2 sene garanti verdi adamın soyleminde meymenet yok. Arkadaşımda fx45 var 1 ay yatırdı arabayı sanayide parça beklediği için ve bir o kadarda para verdi.

İnfiniti tipi falan varda fason abi test ederken hoşuma gitmedi süspansiyonlar türkiye yol şartlarına hiç uygun değil birkere sepet gibi sallanıyor sepet gibi ses geliyor araçtan.

Buda madalyonun diğer yüzü ..

Sevgiler

Orjinalden alıntı: Ozdamar

mussa düşünmedim değil hatta onu test bile ettim fakat , varlarını saymışın bende sana yoklarını sayayım : yedek parça yok , servis yok , garanti yok , distrübitör yok.

Çiftkurtlardan baktım adam kafasına göre bana 1 babama 2 sene garanti verdi adamın soyleminde meymenet yok. Arkadaşımda fx45 var 1 ay yatırdı arabayı sanayide parça beklediği için ve bir o kadarda para verdi.

İnfiniti tipi falan varda fason abi test ederken hoşuma gitmedi süspansiyonlar türkiye yol şartlarına hiç uygun değil birkere sepet gibi sallanıyor sepet gibi ses geliyor araçtan.

Buda madalyonun diğer yüzü ..

Sevgiler

o konuda haklısın, biz sadece aracın iyi taraflarına bakıyoruz, zaten dediğin gibi en büyük sorun Türkiye'de infiniti'nin distribütörü olmaması, gerçi 2008'den itibaren Nissan tarafından getirilecek. ama tabii sen test edip de beğenmediğine göre alınmaz o zaman. o zaman dur bi düşüniim başka ne gibi seçenekler olabilir o fiyat aralığında.

• Bekliyorum mussa senle zevkim aşşağı yukarı uyuşuyor. bknz.M5 bknz.infiniti.

tabı bukadar kotu yanı olmasına ragmen begenmıyo değilim arkadaşımdan her fırsatta almaya çalışıyorum hatta onunkını mı alsam dicemde 45 o gitmez bana

Bekliyorum mussa senle zevkim aşşağı yukarı uyuşuyor. bknz.M5 bknz.infiniti.

tabı bukadar kotu yanı olmasına ragmen begenmıyo değilim arkadaşımdan her fırsatta almaya çalışıyorum hatta onunkını mı alsam dicemde 45 o gitmez bana

aha da bi tane buldum... Nissan 350Z hem de tam istediğin gibi otomatik vites. 2004 model 4400 km'de fiyatı 49000 euro

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=634380

seversin umarım

• 350z güzel seneye kadar fiyatı biraz daha oynar ama en önemli kilit nokta arkası çok dar onun satarken de baya uğraşırız sanıyorum .

teşekkürler

350z güzel seneye kadar fiyatı biraz daha oynar ama en önemli kilit nokta arkası çok dar onun satarken de baya uğraşırız sanıyorum .

teşekkürler

ee tabii arkası biraz dar, anlaşılan sen arkası rahat olsun istiyorsun. aslında fiyat çok iyi adam nerdeyse hiç kullanmamış.
    zaten bu tip arabaları aldın mı hepsini satmak ayrı bi dert.
    vakit çok zaten seneye kadar iyice araştırırsın.
    AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Bir daha tekrar baktım da şuna ya bunun neresine 65.ooo$ vereyim ki ben şimdi 50.ooo$ tamam ama yedek parça yok şu yok bu yok .. araba alırken bunlar çok öenmlidir birde direk galeri ithalatı abı kafa karıştırıyo .. bı garantısı yok bugun 2.el borusan cıkıslı garantısı bıtmıs bı bmw bıle alsan arkasında borusan var ne yapar eder tuzlu da olsa sana yardım eder. bunlar da yapar o tuzlu yardımı da çok kötü abi gereksız bence..

2007 BMW 320Cİ Seçtim ama önce okuyun...

tamam araç güzel de .. 2007 kasaları gelmiş nissan hala getırmeyı dusunmuyoruz diyo daha ne beklıyo tutan bir araç. 2008 dede getırmıyecek nissan haberın olsun belkı sonradan vazgeçebilirler. hale bak 113.ooo$ a 0KM si var halbuki .i fiyatıda hiç oynamadı kaç senedir 0km si aynı fiyat ... bence getirse satar .. sizce ??

• FX35 Türkiyede başına bela olur parça yok garanti yok çok yakar çok kaçar ama süspansiyon geniş düz ABD yollarına göre bizim virajlı yollarında kasar gereksiz olur

V8 POWER...
  • süspansiyonu sorma bile abi.. millet bi motor sesini duyuyo hemen fit oluyo halbuki araştırsa önünden bile geçmez. hatırlıyorumda ilk özcan deniz de görmüştüm bej rengını bune be uzay mekiği gibi demiştim ah ah ne gunlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 18 Mayıs 2007; 1:43:24 >

süspansiyonu sorma bile abi.. millet bi motor sesini duyuyo hemen fit oluyo halbuki araştırsa önünden bile geçmez. hatırlıyorumda ilk özcan deniz de görmüştüm bej rengını bune be uzay mekiği gibi demiştim ah ah ne gunlerdi..

Motor sesi bitiriyo orası ayrı bak murano diye garip bişey var nissanda 2.el bulunurmu acep oda FXe benziyo hatta altyapıları aynı sanırım

V8 POWER...
  • yusuf kardes belki biliyorsundur ama infiniti fx35 dünyayin en seksi suvu secilmisti o ne demekse artık

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

süspansiyonu sorma bile abi.. millet bi motor sesini duyuyo hemen fit oluyo halbuki araştırsa önünden bile geçmez. hatırlıyorumda ilk özcan deniz de görmüştüm bej rengını bune be uzay mekiği gibi demiştim ah ah ne gunlerdi..

Motor sesi bitiriyo orası ayrı bak murano diye garip bişey var nissanda 2.el bulunurmu acep oda FXe benziyo hatta altyapıları aynı sanırım

ya motor da dışardan duyulduğu ettiği yok tok bi sesi var çok amman amman değil yani ... murano yu biliyorum nissan platform kardeşi ama bence fx le murano alakasız yanı fx çok daha guzel gozukuyor. murano ile içi bile aynı hatta .. muronun bı ufak boyuda qashqai sanıyosam ama o crossover suv değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

yusuf kardes belki biliyorsundur ama infiniti fx35 dünyayin en seksi suvu secilmisti o ne demekse artık

doğrudur abi tanıdıgım tum kızlar hayran .. arkadasımdan hacılayıp gezıdıgımde çok sexy bakıyo kızlar da .. arabaya gelecek kızla işim olmaz benim .... yoksa olurmu

0km si 80000€ civarı...

V8 POWER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Bu muranoyu 2.eldede bulamadım onuda yazmadan elemek lazım 2.elde hem satılmaz hem para etmez

0km si 80000€ civarı...

Murano yu geç. oda fx için yazdığım herşeyin lisanslı olanı al birini vur ötekine muranoda tipte yok ayrıca .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.