Şimdi Ara

2007 -2008 vw golf tsi dsg sanziman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ankarada 2007 2008 model 1.4 tsi midline yada comfortline dsg sansiman golf ariyorum artık bulamamaktan bıktım aklım başka modellere gidiyour civic astra c 4 vs.. lütfen yardımlarnızı bekliyorum ..yardım için pm veya konudan ulasabilrsinz .şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: ouzzhan

arkadaslar lütfen yardımlarınızı bekliyorum araç sahibinden araba arabam vs vs ... sitelerde yok ankara istedim için lütfen yardım cı olun 1.4 140 yada 120 hp dsg triptonik lütfen

nasıl yok..

haa ankara demişsin pardon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 22 Şubat 2009; 19:23:44 >
  • çok zor, ben Ankara'da 4-5 ay aradım bulamadım.. Ankara'da TSI yok ki zaten, toplasan 5 tane görmedim ben.. Kaldıki dsg istiyosun.. öyle spesifik model arayınca çok zor, bulsan da rengi hoşuna gitmez büyük ihtimalle ben gidip İstanbul'dan aldım.. yarım günde hallettik işlemleri, dönüşte de otobanda test ettik.. nispet yapmak gibi olmasın kick down olayı inanılmaz birşey km ve yıl takıntın yoksa ve illa Ankara diyorsan alttaki ilana bir bak istersen..

http://www.sahibinden.com/kirk_iki_bin_liraya_dustu_mukemmel_performans_golf_gti_dsg_f1_-32WQQaXQQ11496391WQQpXQQdisplayitem

• 38500 e istanbulda var bu fiyat ucuz geldi bana bayağı
    çok fazla da yok zaten piyasada
    http://www.sahibinden.com/modelinde_emsalsiz-tiptronik-17WQQaXQQ12569093WQQpXQQdisplayitem

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.