Şimdi Ara

2006 passatın kapı kolu plastikleri soyulmuştu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim 2007 transporter.inde ön göğüs(cd çaların yanları)soyulmuş,beyazlamış..ama bunu vw kalitesiz diye ortaya atmayalım..herşeye rağmen;
    ı love you vw
  • Aynı kapı kolu soyulması Megane'da da var ancak ben hiç öyle Passat görmedim..

Ancak geçen sene Ford bayiine gittiğimde Focusun arka sağ kapısının içindeki üst kısım plastiği acaip bir şekilde yerinden oynuyordu..Yetkiliye gösterdiğimde de telafi etmek için baya bir izzeti ikramda bulunmuştu

Ama sadece o focusa mahsus olan bir hata olduğunu düşünmüştüm ama açıkcası Ford dan beklemezdim..Resmen kapı ile plastiğin arasına 1 parmağım girerdi
  • malesef pek çok markada var bu sorun ama megane nin soyulan parçalarının(vites topuzu kapı kolları vs.) garantiden değiştiğini duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
    Hımm..O şekilde hiç düşünmemiştim. Bu arada söylediklerin kafamda şimşeklerin çakmasına sebep oldu.

Şimdi bu yeni aldığım 2.el S60'ın koltukları deri ve kumaş karışımı. Uzun süre bu aracı kullanma ihtimalim olduğundan benim uygulayabileceğim deri korumaya yönelik neler vardır. Ne yapmalıyım?

Bilgin varsa, paylaşırsan sevinirim...

Dostum linkteki başlıkta istediğin bilgilere ulaşabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/tm.htm

Teşekkür ederim dostum. Oldukça uzun bir konu olmuş. Ben yavaştan okumaya başlıyayım.

• Taner Göde ? bak kim gelmiş yetiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Teşekkür ederim dostum. Oldukça uzun bir konu olmuş. Ben yavaştan okumaya başlıyayım.

Rica ederim.
  • 2000 Model SEAT Toledo aracımda içerideki siyah kapı kollarında soyulmalar oldu, 2002'de garantiden değişti. 2003'te aldığım ve 2008'e a kadar kullandığım aracın iç mekanında en ufak bir soyulma veya bozulma olmadı, ama ben araca çok temiz bakmıştım, bugün aracı alan kuzenimle bir yere gittik, eski aracımı inceledim ve halen içi kusursuz ve tertemizdi (boşuna 24.000 YTL istemiyor, ben 22.000 YTL'ye satmıştım).

VW Passat hususunda söylemek istediklerim 2008 model aracımdaki İÇ DÖŞEME MALZEME VE İŞÇİLİK KALİTESİ (Almancası: "VERARBEITUNG") şimdiye kadar incelediğim 2005-2007 model VW Passat'lardan çok farklı olması. Bilhassa içerideki siyah kapı kolları dokunuş bakımından çok farklı. Araç 1 yıldır bende, her gün işe gider ve gelirim. Uzun yol da yaptım ama araç aşırı kullanılmadı. Sıfır diye satabilirim yani.

Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur.

2006 passatın kapı kolu plastikleri soyulmuştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 15 Aralık 2008; 23:06:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: santiego-39
    (çaktırmadan tırnak atmıştım görünmeyen bir yerine)

aferin hocam devam edin tamam mı?

ondan sonra niye kapalı bu araçlar niye binemiyoruz diye yakınırsınız fuarda bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 16 Aralık 2008; 0:00:45 >
  • playmaker arkadaşın sanırım vw ile alıp veremediği var .Bir insan evladı bu kadar belli etmezki
  • benim astra h ta da var soyulma, hemde vahim
    airbag in G is korna nın sembolü olan kabartmalar kavladı.
    Direksiyonun üstündeki ses ve yol bilgisayarını kontrol eden düğmelerde keza öyle :)
  • nayırrrrr nolamazzzz.

soyulamazzz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V.K.

quote:

(çaktırmadan tırnak atmıştım görünmeyen bir yerine)

aferin hocam devam edin tamam mı?

ondan sonra niye kapalı bu araçlar niye binemiyoruz diye yakınırsınız fuarda bide

Benim tırnak attım dedğim yer hiç alakasız,görünmeyen bir yerdi.
    Zaten ön göğüş soyulmuştu bile gelen geçen parmak atmıs bir kere.

• quote:

iyide hocam gelenin geçenin parmak atması demek sizin yaptığınızıda haklı çıkarmaz bence.

neyse olan olmuş geçmiş gitmiş.ama demekki araçları kapatmalarınında bir nedeni varmış.

biraz durup düşünmeli bence(şahsınıza değil son sözüm).
  • quote:

Orjinalden alıntı: V.K.

quote:

iyide hocam gelenin geçenin parmak atması demek sizin yaptığınızıda haklı çıkarmaz bence.

neyse olan olmuş geçmiş gitmiş.ama demekki araçları kapatmalarınında bir nedeni varmış.

biraz durup düşünmeli bence(şahsınıza değil son sözüm).

Haklısınız aslında

• tü mvw araçlar için aynı sey gecerli galiba..

3 yıldır golf fsı kullanan bi arkadasımın aracında da tum plastikler soyuluyo hem dash teki hem kapı kollarındaki

ve bu arkadasım cok az kullanıyo aracını 3 yılda 40 bin km anca oldu aracı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.