Şimdi Ara

2006 Opel Astra 1.6 Enjoy Dijital Göstergeler Problemi [ciddi para istediler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün arabayı çalıştırırken kontağı çevirdiğimde gözüken hız göstergesinin yanındaki göstergeler vites göstergesi (otomatik olduğu için ekranda) gözükmez oldu durup duruken bir gecede. Fakat arabayı çalıştırınca göstergeler belli bir süre sonra yanıyordu bugün babam tamirciye götürdüğünde tamirci bizi elektrikçiye yollamış adam birşeyler kurcalamış ben beceremem elektronikçi bakmalı demiş elektronikçi içinde 1000 lira civarı tutar işçilik dahil denmiş.

Şimdi evde babam kara kara düşünüyor kazık yemekten korkuyor opel servisine mi götürmemizi önerirsiniz başına bu tarz bir şey gelen varsa lütfen konuya bir cevap yazsın. Son olarak eltronikçi pilini değiştirmek gibi bişiler söylemiş babama babamda çekinip gelmiş gelirken de artık çalışırken vaziyette gözüken ekran hiç gözükmez olmuş.

• http://www.opelx.com/astra-h/3192-panel-gostergeler-calismiyor.html

denilen sigorta nerede acaba nasıl daha hızlı bir sonuç alabilirim..
  • up
  • kardeşim.. tek bir yere güvenip aracınızı teslim etmeyin. sonucta 1000 tl az para değil.. ilk önce yetkili bir opel servisine gidin. onlarda az kazıkcı değil biliyorum. ama en azından çözümün ne oldugunu size söylerler. yani parçamı değişecek yoksa var olan parçadan bozulan bir parçamı değişecek bu belki pil vb.. bişey olabilir. bu durumda servis piyasadan daha fazla fiyat istiyecektir. çünkü ithal edecekse direk vergili fiyatından size teklifi sunacak.. siz servisten sorunun ne oldugunu öğrenin sonrada bunu yapabilecek yerlerden fiyat alın.. bu şekilde aracı en azından kullanabiliyorsunuz.. araştırmadan sakın 1000 tl yi o gözü dönmüşlere yedirmeyin.

benim abimin arabasındada elektronik aksamında bir sıkıntı olmuştu. servisten sadece bir anakart değişimi için 2500 TL istediler. buna işçilik hariç... abimde gitti tanıdıgı bi elektronikçi buldu. 1 kılo guloglu baklavası ve 2.5 litre kolayla işi bitirdi

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 22 Ocak 2013; 0:29:53 >

• yetkili servise gösterin ben biraz araştırdım genelde sigorta kutusuna su almadan dolayı olur demişler elektronikçiye de yuh diyorum başka bir şey demiyorum 1000 tl az para mı ya...ne tutturursam hesabı fiyat çekmiş eğer sigorta kutusu su aldıysa devreye zarar vermediyse selülozik tinerle temizleyin düzelir.bu tarz araçları sanayiye götürürseniz genelde zararlı çıkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

Geçen gün arabayı çalıştırırken kontağı çevirdiğimde gözüken hız göstergesinin yanındaki göstergeler vites göstergesi (otomatik olduğu için ekranda) gözükmez oldu durup duruken bir gecede. Fakat arabayı çalıştırınca göstergeler belli bir süre sonra yanıyordu bugün babam tamirciye götürdüğünde tamirci bizi elektrikçiye yollamış adam birşeyler kurcalamış ben beceremem elektronikçi bakmalı demiş elektronikçi içinde 1000 lira civarı tutar işçilik dahil denmiş.

Şimdi evde babam kara kara düşünüyor kazık yemekten korkuyor opel servisine mi götürmemizi önerirsiniz başına bu tarz bir şey gelen varsa lütfen konuya bir cevap yazsın. Son olarak eltronikçi pilini değiştirmek gibi bişiler söylemiş babama babamda çekinip gelmiş gelirken de artık çalışırken vaziyette gözüken ekran hiç gözükmez olmuş.

bu tarz arızzaları bence kesinlikle yetkili serviste baktır bi. sorunu net olarak öğren, sonra istersen dışarıda yaptır yine. dışarıdakiler genelde bi dünya problem var diye yaklaşıyorlar olaya. tavsiyem budur.

• biraz bekledik piyasayı araştırdık babam velisine ulaştı (öğretmendir) velisiy vasıtasıyla velinin biraderine gittik 180 liraya işi halletti dediğine göre oksitlenme ve bir iki yerde kasise sert girmedne oluşacak basit hatalar varmış işçiliğinin zor olduğunu dışarıdakilerin yüksek fiyat çekerek oluşabilecek bi aksilikte arabaya yenisini takıp kurtulduklarını söyledi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.