Şimdi Ara

2006 MODEL HUNDAİ TUCSON YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye başladık.Mağlum ulaşım biraz zor burada.Bir araba alayım dedim.Biraz kesenin ağızını açayım dedim 40000 Tl lik bir param var.
    Bir internet sitesinden araba bakıyordum.

Marka:Hyundai
    Seri:Tucson
    Model:2.0 CRDI
    Yıl :2006
    Km :79.700
    Renk: Bordo
    Motor Hacmi: 1801 – 2000 cm3
    Motor Gücü :101 - 125 hp
    Yakıt :Dizel
    Vites :Otomatik
    Kapı :5
    Çekiş: 4x4
    Garanti: Hayır
    Plaka / Uyruk: Türkiye (TR) Plakalı
    Kimden:Sahibinden
    Takas:Evet
    Durumu:İkinci el

Sizce iyimi hundai tucson ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim ?
    Resmi sitesinde 2006 modelinin tüm modellerde en az sorun çıkartan yıl olduğunu söylüyor.
    O kadar hız düşkünü değilim.
    40000 TL yi geçmiyecek bir araba önerebilirseniz sevinirim.(Jip olursa daha iyi olur)

• Model yılı aynı olan bu aracı kullandık 150.000 km de idi yol tutuş iyi fren çok hassas idi lakin araç ışıklarda bekler iken şanzımandan ses gelirdi ama en önemli husus yakıt çok yakıyor öyle böyle değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 km ye 13.6 lt diyorlar doğru mu acaba ? ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-ogretmenden-ful-temiz-4x4-152117997/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotimeTodie -- 29 Ocak 2014; 15:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellidört

Model yılı aynı olan bu aracı kullandık 150.000 km de idi yol tutuş iyi fren çok hassas idi lakin araç ışıklarda bekler iken şanzımandan ses gelirdi ama en önemli husus yakıt çok yakıyor öyle böyle değil

daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz ? ilan daki araç iyi mi ? Daha iyi bir araç önerebilirmisiniz bu fiyata ?
  • Km olarak 250.000 bini rahat bulur fakat yakıtı çok fazla o fiyatlara duster daha mantıklı az yakıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha başka modeller öenerebilir misiniz acaba ?
  • ben 2.0 dizelini sık sık kullanıyorum 2010 model 4X2. hiç te çok yakmıyor. 7 litre civarı. tavsiye ederim çok sevdiğim bi araç. benim için negatif yönleri: rüzgar sesi alıyor. o yüzden ben pek tercih etmiyorum yüksek süratlerde. ama 2.0 ın verdiği o his gerçekten çok güzel. yokuş yukarı vs gözünün yaşına bakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    kia cerato 2011 hakında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Kullanıcısı varsa alınmasında, şu tucson çok tipsiz bir araç arkadaş.
  • Hocam Üniversite Açısından Düşünüyorsanız Neden Ekonomik Araçlara Bakmıyorsunuz ? B veya C Sınıfı Bir Araç Daha Mantıklı Olacaktır , Bizde Kardeşime Polo veya Fiesta Düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.