Bildirim
2006 model civic mi focusmu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
focus un kasası da seneye değişecek diye biliyorum ben.
ben olsam civic seçerdim :D -
2006 model civic eski kasa ise kesinlikle focus al -
okyaypay bende senin cevabını merak ediyordum focus konusunda baya uzman olduğun için tşkler. -
rica ederim ...
2006 model eski kasa civic ile 2006 focus kıyaslanamaz bile , hatta bence eski kasa focus da iyidir
kaldı ki
yeni civic ile focus arasında bile düz vitesler arasında seçim yapmam gerekseydi , ciddi manada düşünürdüm , ve sonunda neye karar verirdim inan bilmiyorum
ama otomatik işin içine girince ibre civic tarafında -
eğer yeni kasa civic alamassam tercihim artık focus oldu gibi tşkler... -
Focus.
Mondeo dan sonra alacağım tek araba olur derdim ama basit bir nedenden vazgeçmiştim.
Başka bir araç-Civic deseydin Civic için daha sağlam diyebilirdim ama Focus larında üretildiği yıllardan beri kazanmış oldukları sorunsuzluk ödülleri var,yani eşit gibiler. -
Yeni kasa civic
Focusun kasa değiştireceğini göz önünde bulundurursak civic önde olacaktır.Ki 2006 yeni civic ile 2007 arasında da çok fazla fiyat farkıda oynamıyor -
2006 civic derken şuanki kasası değil tabi.Bu arada işin garibi honda(civic) alacam derken güvendiğim arkadaşın birisi o parayı vereceksen hiç aklımda yokken focus al dedi sadece honda düşünürken aklıma focusuda soktu.Bugünse bayadır görmediğim arabadan iyi anlayan bir arkadaşa focus almayı düşünüyorum araştır dedim oda o parayı vereceksen başka araba bakayım dedi ne olabilir dedim cevap CİVİC.Şimdi dahada kararsızım bakalım ne olacak. -
kullandın mı? -
ben 2006 model eski kasa civic kullaniyorum aracımdan çok memnunum 22bin km yol yaptım maşallah arabada çıt yok ve ailede 3 cıvıc var onlar 2005 model onlarda çok memnun focusta güzel araba ben megan astra golf focus eleyip cıvıc aldım zevk tercih meselesi ben sorun yaşamak istemiyorum daha önce astra vardı ondan önce bora. cıvıc al derim zaten 2 aracı inceleyip kullanınca cıvıc alırsın focus 50 yaş üstü rentacar arabası
-
focus civic'e göre çok yakıyor bunuda göz önüne al ve civic estetiği bence yok ve kasa çok ağır bence civic derim -
bende civic de var focusda , ve anlamadığım şey neden uyduruyorsunuz ???
kimse size civic yada focus sattırdığınız zaman reklam parası vermeyecek
neden doğru söylemiyorsunuz ? neden ????? -
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
ben 2006 model eski kasa civic kullaniyorum aracımdan çok memnunum 22bin km yol yaptım maşallah arabada çıt yok ve ailede 3 cıvıc var onlar 2005 model onlarda çok memnun focusta güzel araba ben megan astra golf focus eleyip cıvıc aldım zevk tercih meselesi ben sorun yaşamak istemiyorum daha önce astra vardı ondan önce bora. cıvıc al derim zaten 2 aracı inceleyip kullanınca cıvıc alırsınfocus 50 yaş üstü rentacar arabası
focusmu 50yaş üstü aracı???Bende civic araştırırken focusun füme rengiyle karşılaştım ve gerçektende çok hoşuma gitmişti.Focus goruntu olarakta civicten daha tok ve guven veren bir araç olarak duruyor ama focusu kullanmadıgım için sadece goruntusunun yorumunu yapabilirim.Ama yol tutuş konusunda focus adını duyurmuş bir modeldir..eğer dizel alıcaksan ve paran yetiyorsa focusun dizelini tavsiye ederim,civicide tavsiye etmeme gerek yok zaten karizması insanı cezbediyor ister istemez.Şahsen ben bu ikilemi yaşamış biri olarak dizelse focus,benzinse civic derim.Benzinli focus kullanan ve yorumuna guvendiğim arkadaşım olmadıgı için yorumlayamadım kusura bakma....saygılarımla
-
Focusa 50 yaş üstü rent a car aracı diyenlere sadece gülüyorum sizin için kıstas nedir bilemem ama benim için şudur :
yolda seyirederken kendimi güvende hissetmek isterim hal böyle olunca Focus bir adım önde bizde de megane II var ama focus almayı kafaya koyduksözün özü sen okyay abiyi dinle pişman olmazsın.
-
enteresavar dediği fiyata bulursa civic i kararım civic yoksa 2006 model focus.ilgilenen herkese tşkler... -
focusu yer göğe sığdıramayanlar,tasarımına hayran kalıpta civic kullanıyolar galiba... -
okyaypay ın adına cevap vereyim haddim olmayarak sıcağı sıcağına iken.okyay civic i focusun kötü olmasından dolayı almamış otomatik viteste civic in daha sorunsuz olduğundan dolayı almış.tasarım olarak benim fikrim civic çok farklı ve bana daha uygun ama focusun civic ten daha tok,daha ağır durduğu da bir gerçek.kişinin arabadan beklediği spor bir duruşsa tabiki civic yok o değil ağır olsun benim arabam diyorsada tabiki focus. -
ne güzel... -
quote:
Orjinalden alıntı: lord66
okyaypay ın adına cevap vereyim haddim olmayarak sıcağı sıcağına iken.okyay civic i focusun kötü olmasından dolayı almamış otomatik viteste civic in daha sorunsuz olduğundan dolayı almış.tasarım olarak benim fikrim civic çok farklı ve bana daha uygun ama focusun civic ten daha tok,daha ağır durduğu da bir gerçek.kişinin arabadan beklediği spor bir duruşsa tabiki civic yok o değil ağır olsun benim arabam diyorsada tabiki focus.
arkadaşım , söylenecek şey bir kere söylenir , anlayan anlar , anlamayan anlamak istemez , onun için cevap vermek gereksiz , fikrimi söyledim tamam , ikna etmeye neden çalışayım ( senden bahsetmiyorum ,yerime cevap yazdığın için sana diyorum)
bu yaşıma kadar öğrendiğim şeylerden sadece 2 tanesi
- deveye hendek atlatmaya uğraşmıyorum , çok vakit alıyor
- sabit fikirli insanların fikrini değiştirmeye çalışmıyorum , imkansız
sen bak hangisi içine siniyorsa , onu al , biz söyleyeceğimizi söyledik zaten
Benzer içerikler
- honda civic 1.6 ies
- honda city neden tutulmuyor
- honda civic otomatik şanzıman yorumları
- honda city alınır mı
- honda crv 1.6 dizel kronik sorunlar
- sıfır araba fiyatları
- honda crv 2023
- honda civic 2022 fiyat listesi
- honda elektrikli araba
- honda fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X