Şimdi Ara

2006 Laguna vs. 2006 Jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere basit bir sorum var şimdi bir arkadaşımla tartıştım bana 2006 c segmenti olan jettanın 2006 d segmenti olan lagunadan daha kötü olduğunu iddia ediyor arabalar hakkındaki tek bilgisi jettanın diğer d segmentlerinde üstün olduğu.Her iki araçta full donanım.Sadece hangisi iyi ben tabiki her mantıklı insan gibi Laguna diyorum ama kendisi cahil olduğundan jetta diye diretiyor lütfen güzelce açıklarsanız bu konuyu ona gösterip yamulmasını izliyeceğim.Şimdiden çok teşekkürler.(Ayrıca laguna bakıyoruz alabiliriz ordanda yardımcı olursanız sevinirim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Bu araclari kiyaslamak mantiksiz, jetta C sinifi laguna D sinifi bir arac, kiyas yapilacaksa passat-laguna arasinda yapilir.

Hocam linkini attım konunun hala diyor kendine göre yazmışsın konuyu utanmasa diyecek jetta passattanda üstün ahaha.
  • Hocam benim kendi aracim jetta zaten en son makyajli kasa, daha iyi olsa soyleriz. Laguna 2 kasada bazi kronik sorunlar oldugu, 1 ve 3 kasanin daha iyi oldugu soyleniyor ama bu lagunanin kendi nesilleri arasindaki sorunu. Sizin tek derdiniz jstta-laguna olsun. :)

Hocam benim kendi aracim jetta zaten en son makyajli kasa, daha iyi olsa soyleriz. Laguna 2 kasada bazi kronik sorunlar oldugu, 1 ve 3 kasanin daha iyi oldugu soyleniyor ama bu lagunanin kendi nesilleri arasindaki sorunu. Sizin tek derdiniz jstta-laguna olsun. :)

Hocam ben diyorum arkadaşa segment farkı var,diyor jetta daha geniş diyorum segmenti genişlikten daha çok donanım motor falanda belirliyo ama sırf inadından tutturmuş jetta diye ama 2006 jetta 2006 megane dese her türlü jetta ama işte inat hocam.

Laguna kullanan biri olarak laguna tavsiye ederim.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Size kolay gelsin o zaman o arkadasla, 😄

Eyvallah hocam teşekkür ederim cevaplarınz içinde hayırlı akşamlar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.