Araç benzinde de tüpte de aynı şekilde. Gaza yüklenip vites değiştirirken devir 1-2 sn sonra ancak normale düşüyor. hatta öncesinde biraz yükseliyor. veya araba dururken gaza yüklenip 3000-4000 devirlere çıkarıp bıraktıgınızda cok yavas normal rolanti devrine düşüyor. Bunu benzinde daha belirgin bir şekilde yapıyor. Rolantide çalışırken herhangi bir sorun yok. dalgalanma yok. Yetkili servise götürdüm cihaz ile baktı herşey normal görünüyor dedi. ne gibi bir sorun olduğunu bilemiyoruz dediler. Bazı parçaları değiştirip denemek gerektiğini söylediler. Bende herhangi bir işlem yaptırmadım.
Yaptığım araştırma sonucunda boğaz kelebeği kaynaklı bir sorun olabileceği çeşitli forumlarda yazıyordu. Bunun üzerine ben de Kendi tamircimde boğaz kelebegi denilen parçayı temizlettim. Ancak Sorun çözülmedi. Ancak bogaz kelebeğini söküldüğünde inceledim, mekanik bir parça, herhangi bir şekilde bir arıza vermesi mümkün görünmüyor. Zira üzerindeki kelebek açma kapama normal bir şekilde çalışıyordu. yay gayet iyi durumda görünüyordu. Bu mekanik parça üzerinde iki adet elektronik parça olduğunu söyledi tamirci. Birisi rolanti devir motoru digeride Gaz kelebek pozisyon sensoru(Potansiyometre) Rolanti devir motorunu değiştik ancak devir sorunu yine de çözülmedi. Diğerini ise parçacıda bulamadığımız için değişip deneyemedik. Bu parçaların tam olarak görevi nedir acaba. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa cevap verebilirler mi?
Potansiyometreden olmasın? Boğaz kelebeği gereksiz açık kalıyor olmasın? Ya da gaz kestiğinizde aracın silkinmesini önleyecek bir alet var sanırım ismi "Tork düzenleyicisi" onun ayarından olmasın?