Şimdi Ara

2006 iyisiyle kötüsüyle geride kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benım pek iyi geçmedi 3 değiştirdim 2. işimde biriyle kavga ettim ve mutlu sonla bitti iyi bir iş ile devam ediyorum

• 2006 için 677 adet anım var
    numara seç anlatayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

2006 için 677 adet anım var
    numara seç anlatayım

313. olsun en çok bunu merak ediyorum sevgiyle
  • 2005ten daha iyiydi fakat duygusal açıdan 2 kişiye daha aşık oldum o yüzden başım baya ağrıdı....sonra üniverste felan değişik oldu başka memleket felan yeni biyerlere doğru gidiyoz bakalım....Baş ağrılarım daha bitmedi...
  • 2006 da kendimi değiştirme kararı almıştım. değiştim ama çok acı çektim. haketmediğim şeylere maruz kaldım 2006 nın gitmesine yakın. umarım bu sene onların benzerlerini yaşamam, yaşatmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

numara seç anlatayım

tabi hemen aktarayım;

dingin bir eylül akşamı inciraltı'nda hacının yerinde okey atıyoruz. karnımız da aç ve lahmacunları da ısmarlamışız. daha ikinci el dönüyor, yan masada yüksek sesli konuşmalar ve bir hareketlenme başladı. 4 kişi okey oynuyorlar ve üç kişide balkonluk yapıyor, yedi kişiden üç tanesi bayan. bir kaç dakikalık tartışmanın ardından delikanlının biri kalktığı gibi karşısında oturan kızcağıza kafayı koydu
    hemen bizim masa ile beraber bir kaç masa daha kalktık, biz yetişinceye kadar kıza bir tane tekme yerleştirdi. arkadaşım yetişti ve bu öküzlüğü yapan elemana çullandı ikisi beraber yere ben ayırmak için üstlerine bu arada da en aşağı 15-20 kişi hiç bir şey yapmadan bizi seyrediyor. ben arkadaşımı üstünden aldım tabi bu arada da ben bir dirsek koymadan bırakmadım kızın ağzını burnunu kan içinde bırakan vahşi yaratığa
    şansımıza kahvede bir değil 2 tane birden sivil polis varmış. kızcağızı hemen yakındaki 9 eylül ünv.hastanesine bizi de toplam 7 kişi karakola götürdüler. kimse birbirinden şikayetçi olmadı ama kıza aşağılıkça saldıran pritimitive yaratıkla sonra görüşeceğiz anlamında hareketlerle diyaloglarda bulunduk, tam 5 saat kaldığımız karakoldan tutanakları imzaladıkta sonra çıktık.

bir dahaki anıyla beraber olmak dileğiyle

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

numara seç anlatayım

tabi hemen aktarayım;

dingin bir eylül akşamı inciraltı'nda hacının yerinde okey atıyoruz. karnımız da aç ve lahmacunları da ısmarlamışız. daha ikinci el dönüyor, yan masada yüksek sesli konuşmalar ve bir hareketlenme başladı. 4 kişi okey oynuyorlar ve üç kişide balkonluk yapıyor, yedi kişiden üç tanesi bayan. bir kaç dakikalık tartışmanın ardından delikanlının biri kalktığı gibi karşısında oturan kızcağıza kafayı koydu
    hemen bizim masa ile beraber bir kaç masa daha kalktık, biz yetişinceye kadar kıza bir tane tekme yerleştirdi. arkadaşım yetişti ve bu öküzlüğü yapan elemana çullandı ikisi beraber yere ben ayırmak için üstlerine bu arada da en aşağı 15-20 kişi hiç bir şey yapmadan bizi seyrediyor. ben arkadaşımı üstünden aldım tabi bu arada da ben bir dirsek koymadan bırakmadım kızın ağzını burnunu kan içinde bırakan vahşi yaratığa
    şansımıza kahvede bir değil 2 tane birden sivil polis varmış. kızcağızı hemen yakındaki 9 eylül ünv.hastanesine bizi de toplam 7 kişi karakola götürdüler. kimse birbirinden şikayetçi olmadı ama kıza aşağılıkça saldıran pritimitive yaratıkla sonra görüşeceğiz anlamında hareketlerle diyaloglarda bulunduk, tam 5 saat kaldığımız karakoldan tutanakları imzaladıkta sonra çıktık.

bir dahaki anıyla beraber olmak dileğiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.