Şimdi Ara

2006 Golf 5 midline mı, 2008 mazda 3 dynamic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamı sattım. Yeni araç arıyorum. Başka önerilere de açığım ancak golf 5'e odaklandım.
    Daha sonra karşıma bir mazda çıktı. İdeal göründü. Fiyatlar yaklaşık aynı. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Neden?

Otomatik ve hatchbag arıyorum. Diğer önceliklerim:
    Bir:İkinci el(malum memuruz,araba birikimimiz, para lazım olabilir)

İki: Gider (Yani hiç yakmasın, hiç masraf çıkarmasın demiyorum ama vergiye 1000 civarı ödeyeceğim bir araba da olsun istemiyorum. Yedek parçası...)

Üç: Konfor ve yalıtım.

• mazda 3 ikinci elde biraz zorlayabilir ama onun dışında sorunsuz ve bence gayet güzel bir araba yaklaşık 6 ay civarı arkadaşımın sedan mazda3 ünü kullandım otomatik sunroof lu olan modeli gayet te iyiydi ancak motor sesini sanki biraz fazla alıyordu içeri
  • Başka kullanan var mı mazda 3?
    Çok mu ses alıyor?
    2004'ü var arkadaşımda. O normal ses alıyor. Aslında ben daha sessiz istiyom.
  • Mazdanin iceri ses aldigi dogrudur. Ozellikle bozuk yollarda hissediyorsunuz.
    Belki normaldir, diger arabalarda boyledir ama
    benim beklentim yuksektir bilmiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim sesin az gelmesi.

Özellikle İstanbul trafiğinde...
  • Pek ilgi çekici bir konu olmadı galiba...
  • problem çıkaarmama konusunda mazda 1 adım önde sürüş keyfinde mazda daha zevklidir 2. el konusuna gelince golf daha iyi yani mazdadan daha erken satarsınız ama bu mazdayı satamazsınız anlamına gelmiyor bu arada yedek parça konusunda servis konıusunda mazda biraz daha uygun olur ki ben 2011 mazda 3 ün yıllık bakımını yetkilki serviste 230 tl ye yaptırdım bu arada ses konusunda mazda yüksek hızlarda içeri lastik sesini golf e göre biraz fazla alır ama rüzgar ve motor sesi konusunda mazda başarılı bu benim görüşlerim ayrıca her 2 aracıda kullandığım için biraz fikir sahibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf 5 otomatik vites araç sahibiyim genel anlamda memnunum aracaımdan ki aracım sunroof hariç full

2. el sizin için önemli ise tercihiniz golf olmalı derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordod
    Bir:İkinci el(malum memuruz,araba birikimimiz, para lazım olabilir)

Şu cümle itibariyle mazdanız cacık olmuştur,golfünüz hayırlı olsun.
    Cacıklar benden tabi:
     2006 Golf 5 midline mı, 2008 mazda 3 dynamic mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 30 Mart 2013; 14:58:05 >

• Cevaplayan herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.