Şimdi Ara

2006 Corolla 1.4 dizel 150 bin KM ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba corolla kullanıcı ailesi üyeleri ,
    Bugünden itibaren bizde corolla almaya karar verdik lakin ufak şüphelerim var siz kullanıcıların yardımlarını bekliyorum.

Başlıktada belirttiğim gibi bu araçların 150 000 km den fazla olanlarını alınır mı ? bizim baktığımız araçlar genelde 170 000 km civarlarında ..

ortalama 150 000 km de araç alırsak , triger , baskı balata , fren balata , ağır bakımlarını yaptırmamız ne kadar tutar

Kronik arıza veriyor mu ?

Yetkili servise mi gitmek lazımdır , yoksa iyi ve güvenilir sanayi ustalarına mı emanet etmek lazım aracı

çok fiyat farkı olur mu arasında ?

Bizim için önemli olan , Zırt pırt arıza çıkarmasın , çıkarıcaksa da 30 000 - 40 000 km de bir çıkarsın istiyoruz , aile aracı olucak , fazla kullanılmıycak

yardımlarınız için teşekkürler

• Merhaba;

Motorunu eskitemezseniz max. 700-800bin yapabilir arabanın dilinden anlayan biri olduğu sürece.. 1 arabanın 5 tane kocası olursa zor tabiki her marka için geçerli bir şey bu

Bizimki 2007 dizel 120bin'e geldi şuan için hiç bir problem yok. 1.5 senede sadece bakım yaptırmak için Göztepe sanayiye gittik
    Maddi durumunuz iyiyse tabiki Yetkili Servise gitmenizi öneririm , değilse özel servise gidin.
    yet. serviste fiyatlar%30-40 daha fazladır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 13 Şubat 2014; 13:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Merhaba;

Motorunu eskitemezseniz max. 700-800bin yapabilir arabanın dilinden anlayan biri olduğu sürece.. 1 arabanın 5 tane kocası olursa zor tabiki her marka için geçerli bir şey bu

Bizimki 2007 dizel 120bin'e geldi şuan için hiç bir problem yok. 1.5 senede sadece bakım yaptırmak için Göztepe sanayiye gittik
    Maddi durumunuz iyiyse tabiki Yetkili Servis değilse Özel Servise gidin.
    yet. serviste %30-40 daha fazladır

Teşekkür ederim yorum için , corolla 2006 kasalarından fazla bulamıyorum bulduklarımda hep yüksek km , o yüzden kararsız kaldım
  • caladan C kullanıcısına yanıt
    Sizin kasa 2007 model 140 binde d4d mmt corollamiz vardi. Motordan falan hic sorun olmadi bir kere vites kendini bosa atti garantiden degisti oda. Pert ettim gitti arac.varsa sorunuz sorabilirsiniz. Bide su var aracin butun bakimlari yetkili serviste yapilmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa ile ilgili rölanti sıkıntısı yaşadınız mı ? biz bir araç sahibi olduk rölanti problemi var gibi

600 rpm de çalışıyor , internetteki videolarda ise 800 lerde çalışıyor , aracımdaki sıkıntı tam olarak nedir ?

bir de geri vitese takarken bazen geçmiyor , 2-3 sefer denedikten sonra geçiyor , başka bir sorunla karşılaşmadım daha
    Bizim oralar sicak. Hic sorun olmadi bir kez bile ikinci kez mars basmadim. R ye takmada ise e den direk cekiyorsaniz bosa aliyor acaba bu mu sorun ?

• yok bizim düz vites olanından belki fikir sahibisinizdir diye sormuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    2005 benzinli arabamiz vardi. Ama 2 ayda pistonlarinda sorun ciktigi icin hemen elden cikartmistik.1000 lira masraf cikti.

• En iyi ihtimal 400-500 bin km'ye kadar kullanılabilir. Bir dizel motor 150 bin'de bitiyorsa komple çöpe atın zaten. Özellikle corolla üzerinde böyle bir şey olacağını sanmam, japon bu. Dikkatli ve özenerek kullanan biriyseniz problem olmaz. Ancak sıkça stop ettirip gereğinden fazla hız yapıyorsanız doğal olarak motor ömrü azalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.