Şimdi Ara

2006 astra 1.3 hb - 2008 1.5 note tekna - 2008 polo tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınıfları çok alakalı değil ama beğendiğim modeller bunlar. dizel performansı, yakıt tüketimi, arıza çıkarma periyodu ve ikinci el performanısını değerlendirebilir misiniz. mevcut km'lerini de baz alarak hangisini almam uygun olur??? (not: tüm araçlar dizeldir. neredeyse tüm donanımları aynı. farklılıkları belirttim)

-2006 model opel astra 1.3 cdti (km: 64 bin) sol arka çamurlukta boya var. 4 hava yastığı, park sensörü mevcut. fiyat: 28.500 TL
    -2008 model nissan note 1,5 dci tekna (km: 62 bin) ön kaput taş çarpmasından dolayı boyalı. 2 hava yastığı
    -2008 model vw polo 1.4 tdi basicline (km: 58 bin) sadece sürücü ve yolcu hava yastığı var, park sensörü yok. yağmur sensörü mevcut. (hatasız diyorlar). fiyat: 27.400 TL

bu fiyatlara göre hangisini tercih etmeliyim? fiyatlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 23 Nisan 2011; 12:19:11 >

• güncel
  • selamlar. donanım olarak zayıf araçlar. illaki bu ucunden birisinia alcagınızı varsayarak yorum yapıyorum. astra model yılı eski, daha yıpranmıs olabilir. fiyat aynı gibi oldugu için içide poloyua göre geniş note ile hemen hemen aynıdır. yakıt olarak cokta farklı araclar degiller. tum motorlar kendini kanıtlamıs motorlar. dci motor daha iyi olur performans acısından ama ondada almanlardaki konforu beklemeyin. poloya rahat sıgarım derseniz onunda fiyatı pahalı geldi bana. 1.9 tdı golfler var o fiyatlara. basicline poloda yol bilgisayarıbile yoktur. bence fiyat pahalı. 2 3 bin daha inerlerse dusunulebilir. moel yılları aynı olsa idi kesinlikle astra derdim ancak oda 2 yıl daha eski. bu yuzden tereddut soz konusu. note ise aile aracıdır. sorunsuzdur. konfor rakiplerine göre biraz eksktir ama alınmaması iöin bir şart yoktur. ANCAAK kaputu boyalı aractan siz siz olun uzak durun. o yuzden alınmaz. satamazsınız ve sizde tam emin olamzsınız hiç bir zaman nedne boyandıgından. neyse. polo eger boş donanım olmayıp 2 3 bin daha ucuza olsa idi polo derdim ama araba hem boş hemde piyasadan azcık pahalı. note kaputtan kaybediyor. bu üçü arasında her ne kadar 2 yıl eskide olsa astra derim. performans beklemeyin ama cimridir. nispeten konforludur. malzeme kalitesi iyidir.

• evet note'un kaput boyası içime oturdu. satıcı taş çarpması diyor. taş çarpmasından tüm kaput boyatılır mı? açıkçası bilemedim.

astra'nın da tek takıldığım kısmı model yılına göre fiyatı oldu. ama bunlar ankara piyasası. istanbul'a göre değerlendirirken üstüne 1000-1500 eklemek gerekiyor. öyle ki siz zaten 2000-3000 tl fazla diyorsunuz araçlara. şu durumda bile en az 1500 tl inmelerini sağlamak gerekiyor anladığım kadarıyla

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

selamlar. donanım olarak zayıf araçlar. illaki bu ucunden birisinia alcagınızı varsayarak yorum yapıyorum. astra model yılı eski, daha yıpranmıs olabilir. fiyat aynı gibi oldugu için içide poloyua göre geniş note ile hemen hemen aynıdır. yakıt olarak cokta farklı araclar degiller. tum motorlar kendini kanıtlamıs motorlar. dci motor daha iyi olur performans acısından ama ondada almanlardaki konforu beklemeyin. poloya rahat sıgarım derseniz onunda fiyatı pahalı geldi bana. 1.9 tdı golfler var o fiyatlara. basicline poloda yol bilgisayarıbile yoktur. bence fiyat pahalı. 2 3 bin daha inerlerse dusunulebilir. moel yılları aynı olsa idi kesinlikle astra derdim ancak oda 2 yıl daha eski. bu yuzden tereddut soz konusu. note ise aile aracıdır. sorunsuzdur. konfor rakiplerine göre biraz eksktir ama alınmaması iöin bir şart yoktur. ANCAAK kaputu boyalı aractan siz siz olun uzak durun. o yuzden alınmaz. satamazsınız ve sizde tam emin olamzsınız hiç bir zaman nedne boyandıgından. neyse. polo eger boş donanım olmayıp 2 3 bin daha ucuza olsa idi polo derdim ama araba hem boş hemde piyasadan azcık pahalı. note kaputtan kaybediyor. bu üçü arasında her ne kadar 2 yıl eskide olsa astra derim. performans beklemeyin ama cimridir. nispeten konforludur. malzeme kalitesi iyidir.

• hocam polo gibi bir arabaya heleki basicline gibi bomboş bir donanıma 27 lira cok. 25 e verilirse 1000 de siz harcayıp (jant , cruise control ,kol dayama vs taktırıp) o zaman birşeye benzer. onun dısında astra derim ben. onunda fiyat normalden az pahalı ama iyidir gene.
  • 2010 öncesi poloya nedense hiç içim sinmiyor zaten. bir de genellikle pololar astralara göre daha boş oluyor. kasası da daha gösterişsiz.

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

hocam polo gibi bir arabaya heleki basicline gibi bomboş bir donanıma 27 lira cok. 25 e verilirse 1000 de siz harcayıp (jant , cruise control ,kol dayama vs taktırıp) o zaman birşeye benzer. onun dısında astra derim ben. onunda fiyat normalden az pahalı ama iyidir gene.
  • başka yorumu olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.