Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.502.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meddah58

Tesekkur ederim.buji ile ilgili bir sorun yaşamiyorum değişmesi mutlaka gerekli midir?

Yani en son ne zaman değişti bilmiyorum ama durumu iyiyse değiştirmeyin sorun olmaz
  • ExEcuTor61 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bizim arabaların bujilerinin değişim periyodu 100 bin km dir, sorun yoksa değişmeyecek diye bir durum yoktur,

yolda kaldıktan sonra hiç bi anlamı yok, önemli olan sorun yaşamadan önlemini almak,

birde buji yenilenmesi yakıt, performans, sorunsuzluk vs olarak bize artı olarak geri dönecektir... saygılarımla
  • boşa masraf olarak geri döner
  • arkadaslar ilginc bir ariza ile karşılaştım. Kendi bahcemde arabayi tazyiksiz suyla yıkadıktan iki saat sonra calistirdim ve uzun kisa butun farlar yandi. Koldan kapatayim dedim zaten kapali olduğunu gordum. Bir türlü sonmedi. Kutup basini sokuyorum sönüyor takinca yaniyor. Ustayi aradim elektrikci olmadigi icin anlamadi. Hic basina gelmemis far kolu bozulmus olabilir dedi. akunun yanindaki sigorta kutusunun etrafinda su sızıntısı gordum.kutup basini söküp birkac saat bekledim. Sonra kendi kendine duzeldi. Bi ara elektrikciye sormak istiyorum sebebini merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa çıldırmış. 2011 Elegance mt beyaz renk 120 bin km de aracı 58 bin tl'ye sattı arkadaşım geçenlerde. :)

Bu nasıl bir fiyatlandırma şeklidir anlayamıyorum. Gerçi her talep kendi arzını oluşturuyor bir yerde ama garip yani. Benim arabam 69 binde, demek ki 59-60 edecek müşterisini bulursam. Vallahi çok garip...

• OneManBand kullanıcısına yanıt
    Hatasiz boyasiz ise satarsaniz haberim olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Benimki siyah renk yalnız :) bagaj kapağının plakalık kısmında ve sağ marşpiyelde boya var kendim yaptırdım. ramazan sonrasında pasta cila+sübap ayarı yaptırıp satmayı düşünüyorum, ilan verirsem malum site linkini buradan da paylaşırım muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

Piyasa çıldırmış. 2011 Elegance mt beyaz renk 120 bin km de aracı 58 bin tl'ye sattı arkadaşım geçenlerde. :)

Bu nasıl bir fiyatlandırma şeklidir anlayamıyorum. Gerçi her talep kendi arzını oluşturuyor bir yerde ama garip yani. Benim arabam 69 binde, demek ki 59-60 edecek müşterisini bulursam. Vallahi çok garip...

gerçekten çok ilginç fiyatlar var.Dün 2014 elegance eco lpg li, otomatik beyaz renk,full orjinal 59.000 km aracı 62.500 e aldı bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

Piyasa çıldırmış. 2011 Elegance mt beyaz renk 120 bin km de aracı 58 bin tl'ye sattı arkadaşım geçenlerde. :)

Daha nereye gidecek bu fiyatlar bilmiyorum. Hayirlisi bakalim.

• dede06 kullanıcısına yanıt
    ben de otomatik fb7 kasaya geçmeyi planlıyorum ama henüz kararımı vermedim.
  • şu yeni kasa gelse fiyatları görsek güzel olacaktı
    2009 u satıp 2014 almayı düşünüyom ama sonra yeni kasa çıkacak onu isteyecem bi kararsızlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamuradam

Cikartma degil yani araba arkasina yazilan kisi isimleri gibi bi yapistirma degil bende bi farklilik oldugunu bilmiodum oyle deyince sordum :)

type-r spor modeli, motorundan süspansiyonuna koltuklarına kadar farklıdır. 2008 olan type-r fn2 kasa diye geçer. HB kasa 2.0 motor 200hp olur. type-r logosu ve kırmızı honda logosu temini kolay her arabaya takıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

boşa masraf olarak geri döner

hocam siz yolda kalana kadar hiçbir parçayı değiştrimeyin bence...
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Anladim demek ki benim arac normal yani :) bende oyle biliyordum ama farkli deyince sormustum

• OneManBand kullanıcısına yanıt
    Ben 2010 otomatik aracımı satıp de fb7 düşünüyorum ama değmez diyen çok. Motor aynı, şanzıman aynı, bununla birlikte daha dar diyorlar. Ama işte model yükseltmek, arabayı yenilemek de düşüncelerim arasında. 73.000 oldu, 80 olmadan satıp düşük kilometreli fb7 alayım dedim ama kararsızım ben de sizin gibi.
  • Arkadaşlar merhaba;
    bizim FD6'ların orijinal müzik ünitesine boş DVD'ye Mp3 kaydedip deneyen oldu mu acaba?
    Okuyucu ünite sadece CD'den mi okuyabiliyor?
    DVD'den de Mp3 okuyabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Ben 2010 otomatik aracımı satıp de fb7 düşünüyorum ama değmez diyen çok. Motor aynı, şanzıman aynı, bununla birlikte daha dar diyorlar. Ama işte model yükseltmek, arabayı yenilemek de düşüncelerim arasında. 73.000 oldu, 80 olmadan satıp düşük kilometreli fb7 alayım dedim ama kararsızım ben de sizin gibi.

Benim civic 2011. Ne zaman değiştirmeyi dusunsem vazgeciyorum. Ne yeni kasa ne de baska markada fd6 estetigi bulamiyorum. Fd6 kasaya binmenin en kötü tarafi estetik citasinin yukselmesi. Ben bundan sonra nasil araba begenecegim bilmiyorum.

• omeraydin0678 O kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma:)
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    Benim sanayide vag grubu servisi arkadaşım var. geçenlerde arabayı satıp otomatik birşeyler bakmak istediğimi söyledim. araç alım satımı da yapmasına rağmen sana bir a4 ya da golf bulalım demedi. alırsan bunun otomatiğini al dedi.
    kafam karışık benim. arabam siyah ve yıkatmaktan bıktım artık. şöyle üstüne cüzi bişeyler ver beyaz otomatiğini vereyim diyen olsa hemen atlarım ama yok malesef :) önümüzdeki sene ev alma gibi bir düşüncem var bu yüzden arabayı yatırım olarak görmek durumundayım, haliyle modelini güncel tutmak da mantıklı geliyor. bu yüzden kısa vadede dizel otomatik i30 ya da leon gibi modeller aklıma gelmiyor değil...
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legasy10 -- 21 Haziran 2016; 16:08:37 >
  • 
Sayfa: önceki 10721073107410751076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.