Bildirim
2006-2009 model kia cerato gizli özellikleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Gizli özelliğini söylüyorum
Debriyaj pedalına 4 kere basınca araba kara şimşek özelliği kazanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ave Satan -- 4 Ocak 2020; 19:46:28 > -
Çopu arabada oluyor ya ne bilim yok silecek ile sinyal tuşuna bir basınca bilmem birşey olur falandı filandı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ama onda ne var bilmiyorum belki bilen vardır
adam düzgünce sormuş ne dalga geçiyorsun ki terbiyesiz herif?
sorunun cevabına gelecek olursak;araçta %99 gizli özellik yoktur hocam. -
Yürümesi bir özelliği ama o kadar gizli mi bilemedim?
Ya arabanın kendine ait ne bilim kialarin kendi ne has özelleği var mı ben onu soruyorum?
Hyundai de yoktu. Kiada zaten yoktur. Genelde vag grubunda filan oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-motoru stop ettikten sonra eğer kontak anahtarını çıkartıp 30 sn yeye kadar beklerseniz kapıları açmadan camlar otomatik olarak indirip kaldırabilirsiniz.
2-aracın kliması hava sıcaklığı -5'in altına indiğini aldığıladığında ön camın buzunu çözmek için düğmeye bastığınızda açılmaz kendini koruma amaçlı.ancak siz kendiniz elinizle klima düğmesine dokunarak açabilirsiniz.
3-ön camın üzerindeki siyah şeriti çoğu kişi gereksiz boya olarak görür.halbuki bu bir çok araçta bile olmayan orjinal güneşlik özelliği olan bir camdır.ve güneşli havalarda bile güneşliğinizi indirmeden yol almanızı sağlar.
4-motordaki yeni nesil immobilizer özelliği nedeniye kontakt anahtarını sokup çevirdiğinizde eğer ibrelerdeki immo ışığı yanmazsa ve siz arabayı ısrarla çalıştırmaya çalışırsanız araç marş basar ancak çalışmaz.8 sefer denerseniz yine çalışmaz.dokuzuncu denemede motor kendini bloke eder ve servisten başkası blokajı çözemez.
5-eğer ön cam rezistansı düğmesine bastığınızda direkt olarak klimanın açılmasını istemiyorsanız, 3 sn içinde rezistans düğmesine 5-6 sefer bastıktan sonra bir kaç kez bu rezistans düğmesinin ışığı yanıp söner ve pasif hale gelmiş olur bu özellik.
6-aracın ön koltuk kol dayama bölümü içindeki çakmak girişine eğer bir şeyi sarj etmek için takarsanız aracın akü ışığı yanabilir hata verebilir.mümkün olduğunca o gözdeki çakmak girişini kullanmayınız.aracın sigorta sistemi üzerinde ters bir etki yaptığını okudum.ancak bende hiç bir sorun olmadı.
7-ceratonun kliması piyasadaki araçların içinde inanın bana en kaliteli klimalardan birisidir.ancak klimanızı kapatmadan önce yani motoru stop edecekseniz 2-3 dk önce klimayı kapatıp kalorifer moduna alınki klimanın gazı devir dayimini tamamlayıp dinlensin.klima kompresörünün ömrünü uzatırsınız.
8-geri vitese zor geçme sorunu olan arkadaşlara önerim geri vitese takmadan önce 1. vitese alın sonra geri vitese takın.görüceksinizki çok kolay geçecek geri vitese.
9-aracı sabah ilk çalıştırmanızda yada akşam stop edecekken ilk 30 sn ve son 30 sn gaza basmayın.araç bırakın rölantide biraz kendini bulsun.turbonun yağlanması için şart bu.unutmayınki turbo arızalarının %90'ı kullanıcı hatasıdır.
10-istanbul çamlıca tepesinde bir çok aracın lüks araçlarda dahil olmak üzere uzaktan kumandaları vericilerin çokluğu nedeniye arabaları açmaz.gidip anahtarı kapının kilidine sokup öyle açmanız gerekir.ancak ceratonunki 5 metreye yaklaştığınızda kapıyı açma başarısını gösteriyor.radyofrekans dalgalarından etkilenmiyor fazla.
(Ç)ALINTIDIR
-
Eyw kardeşim teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X