Şimdi Ara

2006-2007 407 1.6 EXECUTİVE BLACK ALIYORUM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 407 1.6 hdi executive arıyorum.bu araç hakında görüşlerinizi merak ediyorum.saygılar...

• mesut kardeş , bugün 2007 , 2007 model bi focusa megane 25 - 26 bin lira istiyorlar o rakamlardan aşağı bulmanız imkansız gibi iken siz 2006 model 407 ye 24 bin değer biçiyorsunuz ?.. siz hangi piyasayı takip ediyorsunuz acaba , takip ettiğiniz piyasanın TÜRKİYE olduğuna eminmisiniz ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut616

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

mesut kardeş , bugün 2007 , 2007 model bi focusa megane 25 - 26 bin lira istiyorlar o rakamlardan aşağı bulmanız imkansız gibi iken siz 2006 model 407 ye 24 bin değer biçiyorsunuz ?.. siz hangi piyasayı takip ediyorsunuz acaba , takip ettiğiniz piyasanın TÜRKİYE olduğuna eminmisiniz ?..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-tertemiz-servis-bakimli-peugeot-407-46069876/detay

haklısın.mesela bu ilan uganda cumhuriyetinden.artı üretimi durmuş bir araca vede verdiğim örnek 170 bin km yapmış araca 30 binlira verilebiliyorsa o kişi kesinlik ben olmam zaten dikkat ederseniz o tür araçlar fiyatlarını kırmadıkları sürece son sahiplerini bulmuşlardır fazla uzatmaya gerek yok 508 çıktı 407 bitti üretimi durmuş araç bir kaç ay sonra sizde sözüme geleceksiniz.

Arkadaşım verdiğin linkteki araba 2005 model 407'nin ilk versiyonu ve tüplü bir araç, ama adam HDI yazmış bilmiyor işte.
    Ben o arabanın exe olduğuna da inanmam. Herkes arabasına full+full yazıyor.
    Ayrıca ben burdan bir iki tane ilan linki verince o arabanın gerçek piyasasını belirlemiş mi oluyorum?
    508 çıktı 407 bitti muhabbeti tüketici toplumların ağzından düşürmediği kalıp cümlelerden. Aynen I-Phone 4 çıktı 3 bitti demek gibi.
    Zaten üreticilerin de istediği bu, "boşverin eskisini alın bu yeni, kral öldü yaşasın yeni kral."
    İddia ediyorum hala günümüz şartlarında hem donanım hem yakıt hem fiyat hem de konfor olarak 407'nin eline su dökecek araç yok piyasada.
    Hangisini söylersen 407'nin ona bir üstün özelliğini sayabilirim.

• +100
  • Arkadaşlar ben de bu aracı beğeniyorum, (kendi aracımın bagaj sıkıntısı var, yoksa çok memnunum). Kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi? Bakım maliyetleri, yakıt değerleri vs..
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

http://www.araba.com/3803136/Peugeot%20407%201.6%20HDİ

bu ilanda muz cumhuriyetinden hem lpg li hemde dizel hemde 2007 2008

arkadaşım neyin peşindesin sen?
    Buraya ucuz ilan linki koyarak arabanın piyasasının düşük olduğu imasını mı yapıyosun?
    Arabadan anlamadığın bundan belli.
    Bak sana bişey anlatayım hem öğrenmiş olursun hem de muz cumhuriyetini rahat bırakırsın.
    Ben 407 araştırırken en az 5-6 tane araba denedim. Telefonda görüştüklerim hariç tabi.
    Şu an sahip olduğum araç haricinde diğerlerinin hepsinde ilanda yazmayan (telefonda dahi ısrarla sormama rağmen söylenmeyen) bir çok olumsuzluk vardı.
    Kimine tertemiz demiş komple boyalı ki bu en iyilerindendi. Hele bitanesi (ki geçmiş başlıklarda da anlatmıştım) gaza basınca gitmiyodu araba ve piyasa fiyatından 5 bin lira daha aşağı veriyordu.
    Afedersin bu galericiler enayi mi böyle bi fırsatı kaçırsın ya da satan çok mu saf aynı fiyata galericilere vermek dururken milletle uğraşsın.
    Şu an piyasasından 3-4 bin TL aşağı satacağın her arabayı galericiler havada kaparlar, zaten üzerine en az 2-3 bin lira daha koyup satıyo adamlar.
    Verdiğin linkteki arabanın o özelliklerde olması (yani 2008 1.6 HDI-exe 48000 km. ve hatasız. 26000 TL) mümkün değil, inan o arabayı 28 bin TL'ye galericiler havada kapar.
    Kısaca gidip görülmeyen ilanlarla piyasa belirlemek mantıksızdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

http://www.araba.com/3803136/Peugeot%20407%201.6%20HDİ

bu ilanda muz cumhuriyetinden hem lpg li hemde dizel hemde 2007 2008

arkadaşım neyin peşindesin sen?
    Buraya ucuz ilan linki koyarak arabanın piyasasının düşük olduğu imasını mı yapıyosun?
    Arabadan anlamadığın bundan belli.
    Bak sana bişey anlatayım hem öğrenmiş olursun hem de muz cumhuriyetini rahat bırakırsın.
    Ben 407 araştırırken en az 5-6 tane araba denedim. Telefonda görüştüklerim hariç tabi.
    Şu an sahip olduğum araç haricinde diğerlerinin hepsinde ilanda yazmayan (telefonda dahi ısrarla sormama rağmen söylenmeyen) bir çok olumsuzluk vardı.
    Kimine tertemiz demiş komple boyalı ki bu en iyilerindendi. Hele bitanesi (ki geçmiş başlıklarda da anlatmıştım) gaza basınca gitmiyodu araba ve piyasa fiyatından 5 bin lira daha aşağı veriyordu.
    Afedersin bu galericiler enayi mi böyle bi fırsatı kaçırsın ya da satan çok mu saf aynı fiyata galericilere vermek dururken milletle uğraşsın.
    Şu an piyasasından 3-4 bin TL aşağı satacağın her arabayı galericiler havada kaparlar, zaten üzerine en az 2-3 bin lira daha koyup satıyo adamlar.
    Verdiğin linkteki arabanın o özelliklerde olması (yani 2008 1.6 HDI-exe 48000 km. ve hatasız. 26000 TL) mümkün değil, inan o arabayı 28 bin TL'ye galericiler havada kapar.
    Kısaca gidip görülmeyen ilanlarla piyasa belirlemek mantıksızdır.

hiç bir şeyin peşinde değilim suni fiyat şişirmelerini dile getirmeye çalıştım o ilanı ben vermedim ilan sahibini arayıp sorun isterseniz neden bu fiyata veriyormuş bende merak ettim.arabadan anlamadığımı nerden biliyorsun beni tanıyormusunki muz cumhuriyetine gelince buna yorum yapmıyorum anladın sen.

o muzu ne yapacağın bizi ilgilendirmez, muzla senin aranda !..

yukarda bi mesajındada üretimi durmuş biaraba diye bahsettiğin birşeyler vardı , bugün üretimi çoktan durmuş ve hem donanım hemde segment olarak bu araçtan daha düşük olan benzinli 2002 , 2003 model BORA lar 22 , 23 binden giderken senin bu aracın piyasasının aşağı çekmen pek mantıkla bağdaşır bir yanı yok !.. bunun arkasında başka şeyler , kasıtlar aranır . bu durum aşikârdır !..

şunuda demeden edemeyeceğim evet diğer arkadaşlara katılıyorum senin bu sektörden pek anladığın yok işin gücün ortamı kızıştırmak !.. ne yani adamın biri ne idüğü belirsizbir ilan vermiş arabanın gerçek olduğu , temzliği , pertmidir nedir muallak olan bir aracı bize örnek sunman ve bunu savunman tekrar diyorum akılla mantıkla yakından uzaktan bağdaşmaz !.. bende kalkayım 2010 model bir mercedes için 15 binden bir ilan açayım , o aracın piyasası bumu olmuş olur ?.. demekki sen o mercedesi piyasası 15 bin diye araştıracaksın , buna neremle güldüğümü tahmin etmişsindir !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Nisan 2011; 22:07:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır zaten yazmayacağım da , sen buraya bakmadan durabilecekmisin onu bilemiyorum
  • Passsat fsı 2006 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jotkar

Passsat fsı 2006 aldım.

LPG ile kullanabilecekseniz tamam da benzin 4.31 iken dizeli aramazsınız umarım...hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 2 Mayıs 2011; 22:05:06 >
  • arkadaşlar 2007 407 exe.black 94000 kmde ne kadar alınır arkadaşlar. sunroof ve xenon var.
  • 35
  • 36.750 den aşağı inmedi yaaa. sağlık olsun. inş.temiz 407 denk gelir daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.