Bildirim
2005 SKODA FABİA 1.4 101 BEYGİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BENDE KULLANIYORUM ÇOK MEMNUN KALACAKSIN. İYİ ARABADIR... -
fiyat olarak nasıla acaba onu merak ediyorum -
fiyat iyi.hele ki makyajlı kasa ise süper -
resim isteriz resim..
bu arada arç çok iyi araçtır. fiyat normal -
tam anlamıyla fiyat hakkında yorum yapmayacağım ama söyle bir örnek vermek isterim ki sen kararını vereceksin zaten. bir bayide stokta kalmış olan 2004 model 101 HP Spec. donanımlı ama sıfır KM de bir fabıa nın 24.000 e satıldığını duymuştum takriben 2.5 ay önce falan.senin aracın 2005 dedin aynı donanımda 30.000 km çok da bişey değil kaldı ki öyle bir motora göre gerçekten hiç kullanılmamış desek yalan olmaz. sölediğin rakam fena bir rakam değil. 2001 model 75 HP lik bir aracı olan müşterim 18.000 istiyor sence nasıl? -
2001 model fabıa larda 75 hp lık motor yok dıye bılıyorum -
iyi fiyata almışsın güle güle kullan.
ayrıca onun motoru çok iyidir. Kalkışta hafifliğin de avantajıyla 1.6 ve hatta 2.0 litre araçlara kafa tutabilirsin :) -
2005 model bir fabia için normal fiyat,hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin
bizim arkadaşta 2001 1.4 mpi var
satayım dedi
en fazla 12 milyar verdiler aracına -
bucaklı arkadasın hala aracını satmayı dusunuyormu? dusunuyorsa habarleselım -
Bence iyi fiyata almışsın. Kasada bir sorun yoksa çok çok iyi fiyata almışsın. 2004lerin temizleri bile o fiyatın üstünde gidiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
bucaklı arkadasın hala aracını satmayı dusunuyormu? dusunuyorsa habarleselım
yok hocam o fiyatları duyduktan sonra satacağıma binerim dedi
haklı da yani
arabada çift airbag,klima,yol bilgisayarı,soğutuculu torpido var en fazla 12 milyar verdiler
hakkı değil bence bu para o fabia için ama ne yazık ki aracın piyasası düşük
yukarıda abimiz 2005 modelini 17 milyara almı
bizim 2001 golf ediyor zaten 17-18 milyar -
quote:
Orjinalden alıntı: maninblue
ayrıca onun motoru çok iyidir. Kalkışta hafifliğin de avantajıyla 1.6 ve hatta 2.0 litre araçlara kafa tutabilirsin :)
Motoru o kadar da iyi değil kullanmadan sallama 2.0 litreyi nasıl yiyecek pehhh
izleyin bakın Kia rio bunu nasıl yiyorhttp://www.youtube.com/watch?v=HenPeIwPva4 -
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
bucaklı arkadasın hala aracını satmayı dusunuyormu? dusunuyorsa habarleselım
yok hocam o fiyatları duyduktan sonra satacağıma binerim dedi
haklı da yani
arabada çift airbag,klima,yol bilgisayarı,soğutuculu torpido var en fazla 12 milyar verdiler
hakkı değil bence bu para o fabia için ama ne yazık ki aracın piyasası düşük
yukarıda abimiz 2005 modelini 17 milyara almı
bizim 2001 golf ediyor zaten 17-18 milyar
gule gule kullansın. darısı basıma -
2004 full modelini uzunca kullandım. Geçen sene bu zaman 18,5 verdik kardeşim için. Km. 40000 idi. Oldukça sessiz ama düşük ve orta devirde. Oldukça ekonomik çok gazlamazsan. Antalya Ankara arası 5,1 yaktık 110 u geçmeden. Sıkışık trafikte 10'u görebiliyor. Yol tutuşu çok iyi ama bu kez de amortisörlerin sertliğini hissediyorsun. İşçiliği de oldukça iyidir. Güle güle bin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Starexx_140hp
quote:
ayrıca onun motoru çok iyidir. Kalkışta hafifliğin de avantajıyla 1.6 ve hatta 2.0 litre araçlara kafa tutabilirsin :)
izleyin bakın Kia rio bunu nasıl yiyorhttp://www.youtube.com/watch?v=HenPeIwPva4
Kullanmadığımı nereden biliyorsun da sallama diye çirkin bir üslup kullanıyorsun!!!
Yazdıklarımı anlayamamışsınız anlaşılan. Yazımda hafiflik sayesinde kalkışta kafa tutabilir dedim ve ayrıca model belirtmedim. 2000 motor var 2000 motor var... sizin tabirinizle 2000 motoru yer demedim...
1.4 benzinli 101 beygirlik bir araç dizel ve üstelik 110 beygirlik bir aracı nasıl geçebilir? Videoyu ne amaçla koydun merak ediyorum. Skoda bu aracı biel geçemiyor diye örnek olarak koyduysan daha önce de dedğim gibi ben 2000 motorları geçer demedim kafa tutar dedim. Kafa tutmak = Kolay kolay pes etmemek
Şimdi araçların teknik verilerine bakalım:
Kia Rio CRDİ 110 hp: 0-100 hızlanma 11,5 saniye
Skoda Fabia 101 hp: 0-100 hızlanma 11,5 saniye
Dolayısıyla videodaki Kia standart bir araç değil modifiyeli...
Mazda 6 2000cc 147 hp: 0-100 hızlanma 10,8 saniye...
Mazda ile Skoda arasındaki hızlanma farkı 0,7 saniye yani 1 saniye bile değil.
1 saniyeden bile az bir süre için tabirinle YER demek son derece yanlış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maninblue -- 9 Ocak 2007; 20:26:30 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Starexx_140hp
quote:
izleyin bakın Kia rio bunu nasıl yiyorhttp://www.youtube.com/watch?v=HenPeIwPva4
Kullanmadığımı nereden biliyorsun da sallama diye çirkin bir üslup kullanıyorsun!!!
Yazdıklarımı anlayamamışsınız anlaşılan. Yazımda hafiflik sayesinde kalkışta kafa tutabilir dedim ve ayrıca model belirtmedim. 2000 motor var 2000 motor var... sizin tabirinizle 2000 motoru yer demedim...
1.4 benzinli 101 beygirlik bir araç dizel ve üstelik 110 beygirlik bir aracı nasıl geçebilir? Videoyu ne amaçla koydun merak ediyorum. Skoda bu aracı biel geçemiyor diye örnek olarak koyduysan daha önce de dedğim gibi ben 2000 motorları geçer demedim kafa tutar dedim. Kafa tutmak = Kolay kolay pes etmemek
Tamam arkadaş seni kızdırdıysam özür diliyorum napalım insanlık hali olunca oluyor işte
-
Önemli değil insanlık hali :) -
quote:
hafifmi? :) arkaşımız ruhsata bi baksın ve bize söylesin !! :) -
quote:
Orjinalden alıntı: mygokhan
quote:
hafifmi? :) arkaşımız ruhsata bi baksın ve bize söylesin !! :)
Ağırlığı 1075 kilo. Hafif olmasa da 1.6 ve 2.0 lt. motorlu araçlardan çok daha hafif...
Benzer içerikler
- egzozdan pat pat ses gelmesi
- p**** s********
- motor yağına su karışması
- gaza basınca egzozdan su gelmesi
- kormoran lastik kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X