Şimdi Ara

2005 model Corolla LPG dönüşümü yardım?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toyota Corolla VVt-i Motorlu Otomatik Vites benzinli aracımız var. LPG dönüşümü hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

1- Bu Motora LPG sistemi takılıyor mu?
    2- LPG dönüşümlerinde bu motora uygun en iyi marka hangisi?(Parası önemli değil)
    3- LPG tankını stepne'nin bulunduğu bölgeye takabilirmiyiz? Yani bagaj açıldığında tank gözükmeyecek.
    4- LPG dolum girişini tampona değil de benzin konulan kapağın içine koyabilirmiyiz? Ya da gözükmeyecek herhangi biyere.
    5- Aracım şu anda kilometrede 250krş yakıyor. LPG taktırdıkdan sonra tahminen ne kadar yakar?

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafa -- 16 Aralık 2007; 22:06:59 >

• Merhaba,

Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım;

1 Evet vvt-i motorunuza lpg takılıyor
    2 Motorunuza her markayı gönül rahatlığı ile taktırabilirsiniz. Sorunlu bir motorunuz yok. Taktıracağınız servis önemli.
    3 lpg tank seçimi sizin terçihiniz stepne nin yerine konulabilir
    4 lpg dolumu araçın içi hariç dışında neresini isterseniz eksozdan 10 santim uzukta olmak sureti ile görünmeyen bir yer olabilir. tamponun altı gibi.
    5 araçınız ne yakıyorsa bu oranda %40 çivarı bir tasarrufunuz olacaktır bu tasarruf yaz aylarında %50 ye yakın olmaktadır.

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: mesut_akce

Merhaba arkadaşlar,
    Toyota Corolla VVt-i Motorlu Otomatik Vites benzinli aracımız var. LPG dönüşümü hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

1- Bu Motora LPG sistemi takılıyor mu?
    2- LPG dönüşümlerinde bu motora uygun en iyi marka hangisi?(Parası önemli değil)
    3- LPG tankını stepne'nin bulunduğu bölgeye takabilirmiyiz? Yani bagaj açıldığında tank gözükmeyecek.
    4- LPG dolum girişini tampona değil de benzin konulan kapağın içine koyabilirmiyiz? Ya da gözükmeyecek herhangi biyere.
    5- Aracım şu anda kilometrede 250krş yakıyor. LPG taktırdıkdan sonra tahminen ne kadar yakar?

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler....

• bende de 2004 corolla sol sedan var.

sorunuzun cevabı burada :

http://forum.donanimhaber.com/m_10972655/mpage_13/key_/tm.htm

13. sayfada benim arabadaki dönüşüm var.

ayrıca 12. sayfadan itibaren toyoto corolla + lpg uyumuyla ilgili yazılarımı takip edebilirsiniz

ayrıca lpg li toyotalar ile ilgili başka bir başlık için :

http://forum.donanimhaber.com/m_14574907/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 16 Aralık 2007; 23:20:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.