Şimdi Ara

2005 model civic 1.6 vtec in test degerleri?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

quote:

Orjinalden alıntı: nebel

0-400 metre 17.5 saniye. çok da etkileyici bir sonuç değil.

arabam.com da 18.6 saniye yazıyor ama ne kadar inandırıcı ? arabam.com un testlerini hepimiz biliriz bakarbakmaz salla gitsin dediğimiz bir site.

adamlar 0--100 e 12.1 demiş baksanıza . ls sinin 0--100 ü 9.2, es nin 0-100 ü 9.8 saniyedir. yani verilerden 3 saniye gibi bir fark'a ben sadece diyorum
    Oradaki otomatik vites versiyonu arkadaşım...

dikkat etmemişim . uyardığın için teşekkürler.

nebel : zaten birşey anlamak mümkün değil o yüzden her aracı fabrika verileriyle kıyaslamak doğru olur diye düşünüyorum.

mromer911 : evet haklısın . gerçekten yeni nesil araçlarda 0--100 bu kadar kısa sürede tamamlayan araç az. geçenlerde brava galiba ya da (bravo) yeni kasadan onunda 0--100 ü 9.2 imiş ama artı olarak turbo ve yeni teknoloji bimiyorum artık.

Tacarsoy : evet haklısın araç aslında aile aracı olduğu için süspansiyonlar yumuşak ama öyle abartıldığı gibide değil. ben mersin adana yolunda sık sık makasa girerim ve ortalama 130 km ile yaparım bunları üstüne lastiklerim eski kabak olmasada eski değişmesi gerekir yani baya sertleşmiş vaziyette, ama öyle yolda güvensizlik hissetmedim.

• Arkadaş v-tech kullanmayı bilmeyen demiş bu motorun üzerindeki degişken egzantrik kademeli değildir tamamen kademesiz ve maharet veya beklenecek bir devir aralığı yoktur belli bir devirden sonra performans moduna geçmez 5500 devir gibi ki artık hemen hemen tüm araçlarda bu var accent tede astradada hemen hemen tüm motorlarda vardır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Arkadaş v-tech kullanmayı bilmeyen demiş bu motorun üzerindeki degişken egzantrik kademeli değildir tamamen kademesiz ve maharet veya beklenecek bir devir aralığı yoktur belli bir devirden sonra performans moduna geçmez 5500 devir gibi ki artık hemen hemen tüm araçlarda bu var accent tede astradada hemen hemen tüm motorlarda vardır .

V-techlerde motor açılma süreci yani v-tech'in devreye girmesi 3500 devirde olur i-vtech'lerde 5500 dür

Bu konu ile alakalı tam bilgiyihttp://autoclubturkey.com/forum/printthread.php?t=6636 bu adresten alabilir ve nasıl kullanıldığını öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 13 Temmuz 2008; 18:58:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.