Şimdi Ara

2005 model audi A4 alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi200 bin km de 6 yaşındda bir araç senede 35-36 bin km yapmış demektir ve bu araç alınıp uzun yıllar aile kullanımına yönelikse alınmaz.ferrari bile olsa alınmaz çünkü araç her gün ortalama 100km yapmış demektir ve bence oldukça yıpranmıştır.200 bin km ve 10-15 yaşında olsaydı alınabilirdi ve fiyatıda bu kadar olmazdı.
  • Gerçek bir biniciden alıyorsanız ve uzun yıllar kullanmak istiyorsanız alınır. Çok yakın bir tanıdığımın a4 1.8T Quattro'su var 2001 model. 0 km almıştı zamanında araç şu an 400.000'de ve bakımları ve servisleri aksatılmadan yapıldığı için hala taş gibi. Bastınız mı uçuyor. O km'ler fazla gibi görünebilir ama aldığınız araç bakımlıysa değerlendirilebilir.
  • 200.000 benim tanıdığımda olanın kilometresi. sitelerde daha düşük km li olanlar var. Mesela bu araç 130.000 de..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bayandan-temiz-kullanilmis-muayenesi-2-gun-once-yapildi-bakimli-59494828/detay/?
  • özellikle alman aracında km si yüksek araçtan uzak duracaksınız 3 gün önce mercedesle bir köyde yolda kaldım ne ustası var ne parçası var rezil etti beni artık gözümde renault ve fıattan gerisi yalan
  • iyi bakılmış hiç bi araç yolda bırakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.