Şimdi Ara

2005 MODEL ASTRA H ELEGANCE TWİNPORT EASYTRONİC'te yokuş kalkış desteği var mı yok mu çözemedim:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumlarda bir kaç gündür ısrarlı aramalarıma rağmen sorunuma çözüm bulamadığım için siz değerli kullanıcılardan destek almak amacıyla konu açtım.
    Benim sorum ya da sorunum şu:
    aracım 2005 model opel astra elegance twinport 1.6 easytronic, aracımda 8 hava yastığı, far sensörü, yağmur sensörü, mp3 çalar, çelik jant gibi özellikler mevcut, ancak hill holder yani yokuş kalkış desteği olup olmadığı konusunda bir fikir sahibi olamadım. şöyle açıklamam gerekirse örneğin aracımla hafif eğimli yollarda mesela trafik ışıklarında durduktan sonra ayağımı frenden çeksem de araç hiç geri gitmiyor hatta gaza basmasam bile hafiften ileri gittiğini görüyorum. normalde aynı eğimli yolda manuel arabamla durduğumda araç boşta ise ayağımı frenden kaldırınca geri gidiyordu. fakat biraz daha eğimli yollarda örneğin hafif dik yokuş sayılabilecek yerlerde ise araba geri kayıyor ama biraz geri kaydıktan sonra durmaya çalışıyor. biraz daha dik yokuşta ise tamamen geri kayıyor. Şimdi benim arabamda yokuş kalkış desteği yani hill holder var mı yok mu bir türlü anlamadım. ayrıca ESP de yok sanırım çünkü olsa heralde gözükürdü diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden şükranlarımı sunar. kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antispider -- 2 Kasım 2014; 12:47:45 >

• Hocam bildigim kadariyla Eastronic Astra h larda hillholder 2007 sonrasinda basladi. Benim 2005 astradada yoktu... Yani aracinizda hillholder yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.