Şimdi Ara

2004mareayı satıp üzerine 1000lira ekleyip stilo almak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette bakınıyorumda 16binliraya stilolar var 35-40bin km kazasız falan diyolar.2005lerde var makyajlı olanlardan 16buçuk gibi alınabiliyo onlarda mareamızda 35binde falan stilo almak daha keyifli olur kullananlar varsa bu aracı biraz yprum belirtebilirlermi herhangi bir kronik sorunu varmı yol tutuşu fiatlarda iyidir zaten bu nasıl süspansiyonlar sertmi yumuşakmı vs biraz açıklama olursa sevinirim dostlar

• bu net bir rakam değil tabiki aracı satışa bağlı.14buçuk 15arası gider gibime geliyo marea.diğerlerindede biraz fiyat kırarsak bin binbeşyüz üstüne geçirme falan anca 1.6-1.7 ye mal olur uzun süre kullanmak için bakarım kendime o nedenle sanırsam bize böyle bir araç daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bu net bir rakam değil tabiki aracı satışa bağlı.14buçuk 15arası gider gibime geliyo marea.diğerlerindede biraz fiyat kırarsak bin binbeşyüz üstüne geçirme falan anca 1.6-1.7 ye mal olur uzun süre kullanmak için bakarım kendime o nedenle sanırsam bize böyle bir araç daha iyi olur diye düşünüyorum

KENDİ GÖRÜŞLERİMİ YAZAYIM

1- STİLO TİP İTİBARİYLE ÇOK GÜZEL BİR ARABA, ÖZELLİKLE SARISINA HASTAYIM.
    2- DONANIM OLARAK ÇOK FAZLA IVIR ZIVIR VAR VE İÇİ KALİTE KOKUYOR ARABANIN. BU GÜZEL BİŞEY TABİKİ.
    3- MASELEF ÇOK AĞIR, GİTMİYOR ARABA, FİAT'IN AKLINA TURP SIKAYIM BEN EMİ, BU KADAR GÜZEL ARABA YAPILIP 1350 KG KASAYA 1600 MOTORMU KONUR? ÇOK HANTAL ARABA.
    4- MALESEF TEK KAPI, (BEN ASLA ALMAM TEK KAPI)

SONUÇ İTİBARİYLE NE İSTEDİĞİNE BAĞLI? DURUMA GÖRE STİLO İİDİR, DURUMA GÖRE MAREA. BEN OLSAYDIM MAREAYA DEVAM EDER, DERTSİZ BAŞIMA DERT ALMAZDIM. MALUM İKİNCİ EL ARABA ALMAK DEMEK DERT DEMEK.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

yanılıyorsun

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3991350

4 kapılı modelide var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

yanılıyorsun

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3991350

4 kapılı modelide var.

HIMMM... EVET 4 KAPILI MODELİDE VARMIŞ

PEKİ ARKADAŞIN ALMAK İSTEDİĞİ ACABA HANGİSİ???

4 KAPILI MODEL GÜZELMİŞ YAA, HATTA BİDE SARISI VARSA ALINMIYCAK ARABA DEĞİL BENCE.

BİR FIAT'A GÖRE ÇOK KALİTELİ Bİ ARAÇ, BEN ÖLE GÖRDÜM YANİ.

PALIO, ALBEA FALAN TRAŞ KALIYO YANINDA.

• nerdeyse bütün sarı stilolara baktım

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3920683

stilo gerçekten güzel bi araba ama türkiyede hernedense tutulmadı, belki senin dediğin gibi performanstır dicem ama....

benzin almış başını giderken zaten performanslı kullanmak pek mümkün değil, gerçi yine fazla yakar ağır olduğu için

onun yerine lpg ye uygun olmadığını düşünülerek tutulmamış olabilir

içi gerçekten çok kaliteli duruyo ama fotoğraf aldatıcı olabiliyor,

merivaya binmiştim ilk çıktığında çok kalitesiz değildi ama beklediğimin altındaydı, oysaki nette çok kaliteli duruyodu. kişisel fikrim bu tabiki.

• quote:

Orjinalden alıntı: alper83

nerdeyse bütün sarı stilolara baktım

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3920683

stilo gerçekten güzel bi araba ama türkiyede hernedense tutulmadı, belki senin dediğin gibi performanstır dicem ama....

benzin almış başını giderken zaten performanslı kullanmak pek mümkün değil, gerçi yine fazla yakar ağır olduğu için

onun yerine lpg ye uygun olmadığını düşünülerek tutulmamış olabilir

içi gerçekten çok kaliteli duruyo ama fotoğraf aldatıcı olabiliyor,

merivaya binmiştim ilk çıktığında çok kalitesiz değildi ama beklediğimin altındaydı, oysaki nette çok kaliteli duruyodu. kişisel fikrim bu tabiki.

ben gerçeğinede bindim bi kaçkez, içi hakkatten çok kaliteli yaaa...

ayrıca LPG ile uyumsuz diye bişey yok, sadece kaliteli bi lpg sistemi taktırmak lazım, tartarini veya BRC gibi.

ama linkini verdiğin araba hakkatten fuull+full müş beaaa...

arka koltuk kafalıklarında tv'mi görüyorum yoksa banamı öyle geliyor.

arabada yok yok, bu kadar özelliklere sahip bir araba eğer bmw marka olsaydı fiyatı ne olurdu acaba? tahminen 100 milyar civarı falan herhalde.

bu fiyata alınmıycak araba değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçların içi kaliteli ön konsol çok iyi eskiden astra vardı 2005 bizde satmak zorundaa kaldık o ara bi stiloya baktım galeride benim astramdan bile daha çok yatmıştı içime sonra birkaç ay evvel marea aldık 30binde 2004liberty şu anda 35civarı araç.ancak stiloların fiyatları düşmeye devam ediyo bu araçların bir çoğunu birkaç aydır nette görüyorum hepsi fiyat indiriyo ona rağmen allıcıları yok.benmse çok hoşuma gidiyo içi koltukları falan.istediğim araç 5kapılı.en azından eski astrama daha yakın belkide aşağı yukarı aynı klasta bir araç
  • quote:

araçların içi kaliteli ön konsol çok iyi eskiden astra vardı 2005 bizde satmak zorundaa kaldık o ara bi stiloya baktım galeride benim astramdan bile daha çok yatmıştı içime sonra birkaç ay evvel marea aldık 30binde 2004liberty şu anda 35civarı araç.ancak stiloların fiyatları düşmeye devam ediyo bu araçların bir çoğunu birkaç aydır nette görüyorum hepsi fiyat indiriyo ona rağmen allıcıları yok.benmse çok hoşuma gidiyo içi koltukları falan.istediğim araç 5kapılı.en azından eski astrama daha yakın belkide aşağı yukarı aynı klasta bir araç

SARI ALICAKSAN BENDEN SANA OKEY

GRİ FALAN ALICAKSAN AYIP SANA DİYORUM. O ARABAYA ARABAYI GÖSTEREN Bİ RENK LAZIM, SARI, KIRMIZI, SİYAH YADA BUNLAR GİBİ CARTLAK Bİ RENK.

BENCE SÖYLEDİĞİN FİYATLARA KESİNLİKLE ALINACAK Bİ ARABA.

• Bence daha mantıklı..

Eğer alıcaksanda full modellerinden almalısın ki cam tavan ve ESP li modelleri çok dolu gerçekden
  • oda olabilir aslında 19-20ye buldum birkaç tane fulllerden.cam tavanlısı falanda iyi ama cam tavan 2.elde pek sağlıklı değil çok sorun çıkarabiliyo ses yapabiliyo.birde yukarda arkadaş demişki sarısını al sarı sadece 3kapılılarda var vede o sarının aynısı 5kapılısında olsa bile taksi gibi duracaktır.diğerinin arka bölümü eğimi falan daha farklı.bu fiyata böyle arabalar var bunları gördükten sonra astryı sattığımızada pek içim yanmadı bikaç sene bekleyip fiat marka araç almak güzel olur.3sene sonra bravo yada linea alırız yine bugünün fiyatlarında 18-19a :)
  • güzel araç.
    bir cok artısı var.
    ama ikinci eli cok zayıf.
    her gören arabaya bayılıyor fakat kimse almaya yanaşmıyor.

en iyi cilikka bilir bunu...
  • 16-17 gibi alacagin stilolar araba deil..

aktuel midir aktive midir nedir.. onlar cok bos.. piyasada 16-17 e bulmak mumkun.. ama dedim gibi marea dan farki yok donanim olarak.. bosa degistirme derim..
    dinamic modellerini alacaksan al..
    active modellerinde bise yok..
    kaset calar 2 airbag teneke jant gibi cok baz ozelikleri var..
    ama dinamic lerde.. benimkini ornek verim
    cd calar 17 jant abs esp 10 airbag park sensoru gibi dolu ozellikler var.
    alacaksan 20 civari dinamic full olanlara bak derim..
    saygilar
  • stilionun tek kapı ve skywindow'lu ve sarı ise alınır ama diğerleri çok kötü duruyo.
  • az bi farkla hem farklı bi araca binmek ve daha güzel görünümlü araca binmek güzel değiştir derim şahsen
  • sorunu falan varmı beyler bu araçların tahminimce forumda kimsede stilo yok şimdi birisi gelir sallar bişiler onları beklemiyorum gerçek yorumlar beyler. çünkü maream sorunsuz takır takır gidiyo aracım hertürlü. ben sadece biraz daha modern daha rahat yol tutuşu vs daha iyi olan bir makineye bakıyorum sonuçta bendeki mareada liberty stilo en düşük olsa ne olru olmasa ne olur pekte düşük değil zaten en azından libertyden daha fazla şey var :)
  • tek kapılısını al derim
  • ben fazla binmiycem okul falan bizimkilere bakıom babamda bakınıyo öle kardeşte var bitane öle genç görünümlü insanlar ancak türkiyedede bu 42*43 yaşlarında karı koca 3kapılı arabaya binmezler :) bende dedimki stilo al (5kapı tabiki) yoksa ben burdan aynı paraya a4 alırım 2002 falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 27 Nisan 2007; 0:10:44 >
  • quote:

sorunu falan varmı beyler bu araçların tahminimce forumda kimsede stilo yok şimdi birisi gelir sallar bişiler onları beklemiyorum gerçek yorumlar beyler. çünkü maream sorunsuz takır takır gidiyo aracım hertürlü. ben sadece biraz daha modern daha rahat yol tutuşu vs daha iyi olan bir makineye bakıyorum sonuçta bendeki mareada liberty stilo en düşük olsa ne olru olmasa ne olur pekte düşük değil zaten en azından libertyden daha fazla şey var :)

Aşağıdaki konuya bir gözatıp forumda stilo sahibi olup olmadığını öğrenebilir, diğer merak ettiklerini de cevap bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_6586058/tm.htm

• Stilo kim ne derse desin iyi arabadır .ufak tefek sorunları elbet var.

ama sağlamdır.

tüple de iyi uyum sağlıyor.

dynamic ve cam tavanlı olan tavsiye ederim.tavan açılırken millet sıraya giriyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.