Şimdi Ara

2004 S60 60 2.0T

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba;

    Arkadaşlar 2004 2.0 T S60 kullanıcısıyım aracımda son bir kaç gündür benzin ve lpg de tekleme sorunu var. Ustaya gittiğimde sorunun boğaz kelebeğinden kaynaklı olduğunu söyledi ama biraz araştırma yaptığımda boğaz kelebeği arzasında araç rölantide çalışırken devirde dalgalanma ve rölantide çalışırken stop etme gibi durumlar oluyormuş benim aracımda bunlar söz konusu değil.. bujileri ve ateşleme bobinlerini yeni değiştim kafamda bir soru işareti var aküden kaynaklı olabilirmi yada sorun ne olabilir? şimdiden herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasıl bir tekleme mevcut? Her devirde ve rastgele oluyorsa ilk ateşleme kontrol edilmeli. Bujilerde en iyi randımanı orjinal volvo kullanarak alırsınız. Bobinlerde de ucuz mal sıkıntılıdır, bilindik markalardan tercih etmek gerekir (delphi, bosch vs.).
    Bir de bir kaç gün sürekli benzinde kullanmayı deneyebilirsiniz. LPG ile alakalı bir problem olmadığından emin olmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacker

    Nasıl bir tekleme mevcut? Her devirde ve rastgele oluyorsa ilk ateşleme kontrol edilmeli. Bujilerde en iyi randımanı orjinal volvo kullanarak alırsınız. Bobinlerde de ucuz mal sıkıntılıdır, bilindik markalardan tercih etmek gerekir (delphi, bosch vs.).
    Bir de bir kaç gün sürekli benzinde kullanmayı deneyebilirsiniz. LPG ile alakalı bir problem olmadığından emin olmak için.
    Arızayı kendim tespit ettim lpg den kaynaklı map sensöründen manifolda giriş çıkış hortumlarından çatlak ve yırtık oluşmuş 5 liraya hortum aldım taktım ortada tekleme falan hiç birşey kalmadı ustalara kalmış olsaydım 1500 TL boğaz kelebeğini değiştirecektim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.