Son zamanlarda cabrio araç merakım arttı, çeşitli modelleri inceledim ancak bütçeme göre alabileceğim araçlar arasında en kaliteli ve güncel/şık kasaya sahip olarak düşündüğüm araç SLK oldu. Eski Z4, 2000 model Boxster gibi premium markaların cabriolarını inceledim ancak hiç biri güncel görünmedi gözüme. Bunlar yanında S2000 gibi daha mütevazi markaların modellerinide inceledim ancak onlarda prestij ve kalite anlamında içimin rahat etmeyeceği araçlar genelde. (örneğin S2000'in kullanıcı kitlesi malum...)
Uzun lafın kısası bulduğum şu araç sizce nasıl? +'ları -'leri nelerdir? Araçtan aşırı bir performans beklemiyorum, sadece cabrio keyfi için düşünüyorum aracı. Konfor ve malzeme kaliteside benim için önemlidir.
SLk çok klas bir araç. Kaliteli bir iç mekana ve bahsettiğiniz gibi yeterli bir performansa sahip. Metal tavanı da uzun yıllar hizmet verecek türden. 73 bin küsür parayı 8 yaşında arabaya bağlamak ne kadar mantıklı olur orasını bilemem tabi. 2008 böyle bir makina da var mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-bmw-z-4-sahibinden-99069328/detay