Şimdi Ara

2004 Megane 2 Dinamik 1.6 alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet arayanların %70'i otomatik olmasından dolayı bayandı onlar da değişen parça var deyince vaz geçiyordu, aslında piyasaya göre ucuz verdiğimi düşünüyorum şu esnalarda Ankara'da bu donanım ve Km de Megane yok olana daha çok para istiyorlar.
    Şu bir gerçek şişirme fiyatla kimse araba almıyor sanal bir şişkinlik var. Kasko değeri 24.100 olan aracı 25.e sattım diye kendimi teselli ediyorum. Bu donanımda araba da İ30 almak istiyorum 50'den aşağı yok.
  • Arkadaşlar 2 araç var biri;

2004 model 122 binde trigeri değişmemiş

diğeride 2005 model 135 binde trigeri değişmiş + park sensörü geri kalan herşeyi aynı aynı fiyatlar isteniyor hangisi alınmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzystyle -- 19 Ocak 2015; 13:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzystyle

Arkadaşlar 2 araç var biri;

2004 model 122 binde trigeri değişmemiş

diğeride 2005 model 135 binde trigeri değişmiş + park sensörü geri kalan herşeyi aynı aynı fiyatlar isteniyor hangisi alınmalı ?

16 ayda 15.000 km yaptım, trigeri kendim değiştirdim. ama model farkı var , 2004 diyorum.
  • Hacı abi araçta sanırım sunrrof far yıkama zenon yoktu ? İlk söylediğin aracta ? Simdiiii bizde 174 binde boyasiz orjinal ankara arabasi var çarik çürük yok 27.500 e havada kapcaklardi sen düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa yükseldi , düşeş gelmediği sürece en dolu temiz megane2 yi 27000 den aşağı bu aralar zor bulursun

• Yok sunroof far yıkama hız sabitleyici bunlar yok tüplü birde. Yani Full+ Full değil full. Ankara piyasasını bilmiyorum. Ankara arabası diye bi kavram var ama:) Burda satılmıyor pek hocam o fiyata. 27.5 yazıyorlar 3 aydır ilan duruyor. Bikaç parça boya var ikisindede kaç modeldi sizin ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzystyle -- 20 Ocak 2015; 9:03:33 >
  • quote:

Yok sunroof far yıkama hız sabitleyici bunlar yok tüplü birde. Yani Full+ Full değil full. Ankara piyasasını bilmiyorum. Ankara arabası diye bi kavram var ama:) Burda satılmıyor pek hocam o fiyata. 27.5 yazıyorlar 3 aydır ilan duruyor. Bikaç parça boya var ikisindede kaç modeldi sizin ki ?

2004 model Megane 2

• quote:

Yok sunroof far yıkama hız sabitleyici bunlar yok tüplü birde. Yani Full+ Full değil full. Ankara piyasasını bilmiyorum. Ankara arabası diye bi kavram var ama:) Burda satılmıyor pek hocam o fiyata. 27.5 yazıyorlar 3 aydır ilan duruyor. Bikaç parça boya var ikisindede kaç modeldi sizin ki ?

Bide 26.500 çok bi fiyat. Piyasayi biraz takip edin araştırın malum siteye düşüyor arac. Hangi ildesiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.