Şimdi Ara

2004 megane 1.5 dci hb nasildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sedanini almak istedigim megane 2 nin dizel olaninin hb sini buldum dinamik modelli ama kilometre 30 bin kadar düşürülmüş hata ve boya yok hb olani nasildir kac beygirdir kronik sorunlar nelerdir bilen arkadaslar yardimci olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben alacaktım , mavi 1.6 dynamic full sanruflu felan ama bi tanıdıkta buldum bindim çok ses yapıyor malzeme kalitesi vasat 2004 fusion 1.6 aldım daha ferah araç ,

fusion + ları
    seri , daha geniş , yüksek memur jipi
    - leri çok sert süspansiyonları var
  • Sanrofsuz dinamik modeli bu benim alacagim olan ama pek bi guvenim yok kimseye en iyiisi kendimin ustasi olmak iyidir dedim kilometre de düşüklük için aracin ici mi acilmis oluyor nasil olur

• 6 ay kullandim ayni araci konforu fena degil frenler iyi yakitda iyi ama gel gelelim arabanin her yeri plastik abi o yuzden sattim.

• Ben şu anda kullanıyorum, yakıtı cok iyidir konfor fena değil ama heryer plastik takır tukur ses geliyor.

• Heryer plastik derken ön çamurluklar plastik degil midir bunlarin sesler nerelerden geliyor

• kaya000 kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi vasat yani onu demek istyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanırım pırıl pırıl arabadır
  • Iyi de malzemeden kastiniz nedir bu arabanin neresini begenmiyorsunu vasat deyince nerelerinin iyi olmadigini soylemek istiyorsunu

• İç mekan hocam, konsol ve aracın içinde ki diğer yerler. Heryer sert plastik.

• Ne gibi kötülüğü olabilir ki plastik olusunun ayrica beygir gücü ve serilik ses almama gibi durumları benim istedigim cevaplardi

• Konsolu nasıl sert plastik ben anlamadım her gün kullandığım araba kapıları veya ön kolçağın olduğu yerler deseniz anlarımda ön konsol bildiğin yumuşak plastik. Bunun haricinde dolu modeli alınırsa çoğu yeni model arabada bile olmayan özellikleri bulunmakta bu dediğim sunroof lu olan modelleri yani tekno paket mi exe paket mi ne öyle bir şey olmalı ismi 6 cd çalarlı mercekli farları olan bende ki model bu eğer diğer megane 2 lerden farklı ise malzeme kalitesi bilemem ama ön konsol hepsinin aynı diye biliyorum ve öyle sert falan değil arabanın genel olarak konforu güzel yumuşak süspansiyonları var yol tutuşu ortalama çok çok iyi değil yol sesi veya motor sesi çok fazla almaz ( 1,6 benzinli modeli için diyorum ) alt takımı narin ve iyi bakılmış bi araba olmazsa elektronik sorun çıkarma riski fazla olan bir araç. Şahsi görüşüm temizine denk gelirsen çoğu 2015 model arabada olmayan özellikleri ve konforu için alınır. Bu arada hb olanlarda çift sunroof bulunur sedan olanlarda sadece önde vardır gerisi aynı sanırım sedan ve hb olanlarının.

• Makyajlı megane 1 daha iyi bence.

• 1 sene boyunca 80 binde aldığım 2004 model hb benzin+lpgli sunrooflu+mercek farlı+6cd çalar lı vs.vs versiyonunu kullandım.. arabadan genel itibariyle memnundum.lakin araç sensörlerle donanmış olmasından dolayı sıkıntılar yaşadım, far sensörü hatası,yağmur sensörü vs.vs ayda bir defa ekranda arıza yazardı ve gider 30-40 gibi cüzi miktarda halleolurdu ama bu genel toplama vurduğumuzda can sıkıcı oluyor haliyle.birde meşhurdur ön konsoldan gelen tıkırdı sesleri bunu müzik açarak veya megan forumda ki basit konsol çözümleri ile bir nebze olsun azaltmak mümkün.parça sıkıntı asla yaşamazsın parçası malum renault ülkemizde bolca mevcut araç konfor olarak tatmin edici düzeyle,yol tutuşu iyidir. hb olması daha bir + gibi bence araçın gidişinde herzaman. genel itibariyle memnundum aracımdan ama ekonomik sıkıntılar sebebiyle satıp ,2005 albea aldım 1.2 16v ve her uzun yol gidişimde başta olmak üzere çoğu zaman ararım meganın rahatını

• Fransa üretimi makyajsız kasadır bu araç. Motor 80 beygir ve sanırım 180 Nm gücünde olması lazım. 100 beygir 200 Nm olanlar makyajla birlikte geldi. Motor ekonomiktir. Sedan kardeşi Türkiye'de üretildiği ve çok sattığı için ustası rahat bulunur. HB hiç kullanmadım ama sedan yumuşak karakterlidir. Hem süspansiyonu yumuşak hem kalın yanaklı lastikli hem de koltuk süngerleri yumuşaktır. HB modelin reklamları yol tutuş üzerine yapılmıştı. Yetersiz gelirse çözümü kaliteli lastik ve daha dar yanak. Bu motora sorunsuz bir şekilde yazılım yüklenir ve ister gücü hisseder ister yakıt ekonomisi yaparsınız. Makyajsızda Dynamic en yüksek donanımdır ama içeriğini bilmiyorum. Şunu özellikle belirteyim, km sayacının yalnızca 30000 km düşürüldüğünden emin olun. Bu arabayı alan adam binmek için alır o yüzden 150000 km'dekine bile temiz gözüyle bakılıyor. Hatta zaman zaman konusu açılıyor forumdaki en düşük km Megane kimde diye :) Bendeki daha 110000 km'de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.