2004 MAREA 1.6 LİBERTY İMİ SATIYORUM ARAÇ 60.000 DE SADECE ÖN ÇAMURLUKTA BİR PARÇA BOYA VAR SİZCE ARACIM NE KADAR EDER VE SİZCE ARAÇ SATMAK İÇİN İYİ BİR ZAMANMI
11.000
Yazi beklemende fayda var suan piyasa dusuk
Bu arada araciniz temiz ise 15 16 araliginda satilabilir
14-15 eder . yukarıda 11 eder diyen arkadaş piyasadan anlamıyor kendi aracıda 5 bin eder.
Takas demişsiniz. Satıp hemen alacaksanız piyasanın durumu pek fark etmez bence. Piyasa yüksekse pahalı satar pahalı alırsınız. Düşükse ucuz alır ucuz satarsınız. Amacınız model yükseltmekse 6 aydır bekleyenler hep zararlı çıktı. Bizim arabalar 300-500 lira artarken üst modeller 3-5 bin arttı. Galeri işine ben olsam bulaşmazdım. Sizin aracın değerini vermezler, satacakları arabaya da asla güvenemezsiniz. Ben Urfa'dayım. Yakın bir yer olsaydı alıcı olurdum. Kafamdaki fiyat da net 15000 olurdu açıkçası. Neye karar verirseniz verin hayırlısı olur inşallah.
satıp bipper almayı düşünüyorum
hocam bir kaç ay bekleyin, ben marea alacağım sizinkinede bakarım
ha birde aracın ilk sahibiyim 10 sene oldu artık zamanı geldi değiştirmenin
mart nisan gibi satıp bipper alıcam
Bende o zamanlar düşünüyorum kısmet olursa, satmaya karar verdiğinizde eğer aklınıza gelirse bu konu buradan pm yollayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: burak6006
2004 MAREA 1.6 LİBERTY İMİ SATIYORUM ARAÇ 60.000 DE SADECE ÖN ÇAMURLUKTA BİR PARÇA BOYA VAR SİZCE ARACIM NE KADAR EDER VE SİZCE ARAÇ SATMAK İÇİN İYİ BİR ZAMANMI
Hocam 2006 boyasız kazasızı 18 e sattık ilk sahibiydik. Ona göre hesapla işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme