Şimdi Ara

2004 dobloya oto teyp nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • navitech , piranha gibi markaların usbli teypleri direkt bağlanabilir mi?uyar mı?Daha önce hiç teyp bağlamadım, kendim yapabilir miyim? dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?iyi forumlar

• teybin ön yüzünün fotosunu çekerseniz, fikir verebiliriz,,, eğer standart teyp formatında ise kenarında 4 tane delik olur ve yuvasından 2 adet U demiri ile çıkartılır.. önemli olan ++ ---- ve hoparlör uçları.. eski teybiniz çift soketli ise,, yeni teybinde çift soketli olmasına dikkat ediniz,,, tam uymasada belki 1-2 modifiye ile eski soketler yeni teybe uyar.. uyumu mutlaka kontrol etmek gerekir
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

almayı düşündüğüm teyp ve orjinali bu şekilde hocam.Teybi alayım uğraşayım bi,uyar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 25 Haziran 2015; 0:06:49 >

• evet uyar diye dusunuyorum..
    alttaki vida yerleri sagdece cerceveye bagli degilmi ? teypde cercevenin icinde.. teybin 4 kenarinda tirnak var ama icerde.. U demiri ile cikar dedigim oydu..
    yandanda mudehale edilebilir...
    bence baglanti disinda sorun yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 25 Haziran 2015; 12:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.