Şimdi Ara

2004 Corsa 1.2 Enjoy Turbo ve Chip Tuning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun suredir donanim haber forumuna uye olmama ragmen buralarda pek takilamadim. Yeni araba aldiktan sonra ufak ufak basliklari gezmeye basladim.

Lafi fazla uzatmadan, turbo, chip tuning konusunu bilenlere danismak istiyorum.

Madem performans istiyorsun, bu araci neden aldin? Diyenler icin;
    Cok temiz kazasiz boyasiz buldum. Kilometresi dusuktu. O sebeple boyle bir arac aldim.

Kabaca 75 beygirlik motorumuz bulunmaktadir. Yeni nesil 3 silindirli kucuk hacimli turbolu motorlari gorunce ben de bu ise heves ettim.

Elimizdeki motoru turbolayip chip tuning yapmak istiyorum. Aracimin 1.3 cdti secenegi de mevcuttur. Onun cikma parcalari isimi gorur mu? Yoksa uydurma islemler mi yapmak lazim?

Istedigim sey, 150 civari beygir almak. Yani yaklasik iki katina cikartmak istiyorum. Bunun kolay olmadigini da biliyorum lakin masraflara gogus gerebilirim.

Bunlara harcayacagin paraya yuksek performansli araba alirsin olayina gireceksek, 20-25 bin lira arasi araclari tavsiye edebilirsiniz.

Her turlu goruse ve bilgiye acigim. Gerkeen malzeme listesini bilenler varsa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad araç seçimin yanlış olmuş. Corsa dti alacaktın, 2-3 bin harcayıp 150 bg çıkartıp binecektin. senin araca turbo yapılır mı? evet yapılır. Fakat uyumlu parça yapacak usta teknik destek zor bulursun. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya deymez.
  • Haklisiniz hocam. 1.7 dizelleri malesef coluk cocugun ayagina dusmus, hor kullanmislar. Temizini bulamadim. Yine de tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Haklisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 1.4 Enjoy (Otomatik)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.