Bildirim
2004 civic 1600 hp otomatik vites için lpg tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uzaydan mı geldi o araç 1600hp ? -
pardon :)
1600 motor dicektim :) -
Prince LPG nin padişahıdır ama pahalıdır, Lovato-BRC aynı ayardadır ve kalitelidir. Ben Lovato taktırdım bir sorun yok -
BRC ya da şu anda piyasada varsa Tartarini'ye bakabilirsiniz. -
2005 civic ES vardı ben brc nin enjektör sesinden uyuz olmuştum.
prince en kralı en pahalısı bence gerek yok o kadarına.teleflex diye bir marka daha var prince le aynı fiyatta motoru açtık çalıştırdık aracı, tüpe geçince kulağımı enjektörlere dayadım yine de ses duymadım ama fiyatı da zıplatıyor adamı yahu 2000 tl istiyorlar
eski arabam 2004 bora idi izmirde zavoli takmıştım arkadaşlarınkine de taktıracaktım ustaya sordum
bak dedi en çok servis ağı hangisindeyse onu taktır dedi. mekanik bişey arıza verir parçası bozulur vs aradığını bulabilesin dedi, benim aracımdaki hiç sorun çıkarmadı,
yeni bu ay 2011 civic elegance otomatik aldım gittim ona da adana da bölge bayiiymiş zavolinin aynen zavoli taktırdım, memnunum. 1250 de fiyatı uygun geldi.
aldesa, tartarini, lavato, romano, bunlarda sıkıntısız dediler ama taktırdığın yere göre fiyatı farkediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigne -- 13 Mayıs 2011; 16:52:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X