Bildirim
2004 Chevrolet Lacetti 1.4 SE 16V alayımmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
ben eşime aynı aracın 2011 ini aldım, araç fiyatına göre iyi bir araç. çekişide yeter şekilde, sıkıntı yaratmıyor. -
Şahsen kullanmadım ama bir arkadaşımda vardı. Performansının yeterli olduğunu ancak bunu sağlamak için biraz fazla yaktığını söylemişti. -
fiyatına göre iyi bence -
2004 ten beri imzamdaki lacettiyi kullanıyoruz 1.4 olanı bizimkiyle aynı yakıyor LPG ile son derece uyumlu bir motoru var biz aracı aldıktan sonra kuzenim de gitti aynı aracın 1.4 olanını aldı ona bindiğimde performans açısından çok fark anlayamadım marka takıntın yoksa bu fiyata alınabilecek güzel arabalardan biri genel anlamda araç sağlam bir araç öyle hergün bitarafı bozulan bir araç değil nitekim bize 7 yılda sadece 1 kez sorun çıkardı genel anlamda fiyatının hakkını veren bir araç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X