Bildirim
2004 Audi A6
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2.8 motor 12 -14 litre civarında yakar, 2.0 multitronic 9-11 litre arası.
İyi durumda olmayanlarda şanzıman arızaları çoktur baş ağrıtır, abs beyni arızalanır, kapı içi döşemeler soyulur...
2.0 multitronic, 2.8 quattro tiptronic ,1.9 tdi sahibiydim çok kaliteli bir araba olduğunu söyleyemem.. -
Bahsetmiş ve sahip olduğunuz bu 3 araba neye göre kaliteli değil, kıyasınız nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: lsblack
Bahsetmiş ve sahip olduğunuz bu 3 araba neye göre kaliteli değil, kıyasınız nedir?
Kıyasladığım arabalar Bmw 5 serisi ve Mercedes E serisi. Madem kaliteli değil, neden 3 modelini de aldın o zaman diyeceksiniz haklı olarak onu da açıklayayım; 1998 senesinde a6 2.8 quattro tiptronic almıştım çok memnun kaldığım bir arabaydı, abs beyin arızası dışında.. Daha önce 1998 520ia,1996 520i Executive ve 1996 e200 Avantgarde kullanmıştım o zamanlar Bmw ve Mercedes'in iki modeline kıyasla Audi'nin aşağı kalır bir yanı yoktu, fakat 2004 senesinde aldığım a6 2.0 Multitronic, Bmw ve Mercedes'in yeni kasaları karşısında çok zayıf kalıyordu, işçilik harika ama malzeme kalitesi düşük, sürüş harika fakat arızalanan parça fazla.. 2004 1.9 Tdi Multitronic kısa bir süre kullandım, hiç memnun kalmadım gerek ses yalıtımı gerek tüketimi olsun en kısa zamanda elden çıkardım.
Audi'nin makyajlı a6'sı 5 serisi ve E serisi ile rekabet edemez özet olarak budur onun için de çok kaliteli bir araba olduğunu söyleyemem dedim.
Kötü arabamıdır kesinlikle hayır ama bir Mercedes veya Bmw beklentilerini karşılamaz.
Şuanki A6'yı kullanmadım onun hakkında yorum yapamacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 11 Nisan 2009; 15:33:13 >
-
pazarlık payıda varsa bence alınabılır -
quote:
Orjinalden alıntı: romeo_redline @hotma
pazarlık payıda varsa bence alınabılır
Bence de -
ahh ah audinin enn sevdiğim kasası..makyajlı A6...yeni kasası çıkma arefesinde doğuş kampanya yapmıştı..40 bin tl ye autosunu veriyodu..nası hayıflanmıştım o kadar çıkamıyoruz diye...2004 te alırdım 2014 e kadar binerdim..neyse kısmet değilmiş -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2004-audi-a6-dizel-gumus-renk-fulll-37.000-tl-167223815/detay/
ilandaki araba 35.000 liraya nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X