Şimdi Ara

2004-2005 Megane II Dynamiqe BVA kaça alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eldorado06

quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

bu kdar da haksızlık yapmayın arkadaşlar o kdar donanım istyosunuz bi o kadar ucuz istyosunuz ve sorunsuz istiyosunuz her gülün dikeni vardır
    eğer o fiyatlara o donanımda modern çizgilerde bir araç varsa bende satılığa çıkarıyorum meganı

doldurmuşlar donanımı ama en dandiğinden yağmur yağarken yağmur sensörüm arada sırada çalışır,klima dersen açıpta fazladan benzin yakmaya değmez soğutması çok zayıf,airbag dersen SRC en kalitesizi,soğutmalı torpido gözü dersen yaz ayında kolayı koydum soğuyacağına dahada sıcak oldu arka cam perdeleri dersen biri bozuldu ötekide bazen toplamıyor iki saat uğraşarak kendi elimle topluyorum,abs dersen o nasıl bir absdir öyle anlamadım gitti frene çok hafif yüklendiğimde bile abs devreye giriyor böyle kalitesiz donanım olacağına 4 airbagı olsun birde manuel klima abs olsun ama kaliteli olsun.Şu arabayı öve öve biteremeyenlere hiç tahamülüm yok kesinlikle dandik bir araba değil güzel araç ama öve öve bitirelemeyecek bir araç değil - leri çoğunlukta olan bir araç megane II.

5 yıldır kullanıyorum dizel dinamik sunroflu hb aracımı.hiç bir sıkıntısını görmedim sadece kapı kollarının soyulmasından başka.yorum yapan arkadaşa soruyorum klima açıpta az yakan araç varsa satayım ondan alayım.forumun sonunda araçların bölümü var bi zahmet olmazsa tüm markalara bi bakıver sorunsuz varmı.hemen satıp o sorunsuz araçtan alacağım o zaman

klimayı açınca bu araba benzin yakıyor demedim klima soğutmuyor o yüzden açıpta boşuna benzin harcamaya değmez dedim.Benim araç böyle ayrıca çevremdekilerin aracıda böyle gördüklerimi yazıyorum abi bende isterdim şurda bindiğim aracı övmeyi sizin araç sorunsuz olabilir şanslısınız

• kubilay fake kokuyorsun.. Yağmur sensörü arada çalışıyormuş klima soğutmuyormuş.. Başka gazın var mıydı renoya karşı.. Airbag en kalitesizi src miş..
    Sallamanın bu kadarı Renault airbagleri, Renault'un patentini aldığını diğer firmaların kullanamadığı SRP sistemidir. Bilmiyorsan öğren sallamadan önce..

Bizde 70.000 km kadar Megane II kullandık herangi bir sorunla karşılaşmadık. Kapı kolları yumuşak olduğundan soyuluyor Golf tede benzer bir problem var. Megane II yi oldukça övüyorum benimde kafasından sorun sıkıp bilmediği şeyler hakkında atıp tutanlara tahamülüm yok.. Kafayı koyucam reel hayat olsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

kubilay fake kokuyorsun.. Yağmur sensörü arada çalışıyormuş klima soğutmuyormuş.. Başka gazın var mıydı renoya karşı.. Airbag en kalitesizi src miş..
    Sallamanın bu kadarı Renault airbagleri, Renault'un patentini aldığını diğer firmaların kullanamadığı SRP sistemidir. Bilmiyorsan öğren sallamadan önce..

Bizde 70.000 km kadar Megane II kullandık herangi bir sorunla karşılaşmadık. Kapı kolları yumuşak olduğundan soyuluyor Golf tede benzer bir problem var. Megane II yi oldukça övüyorum benimde kafasından sorun sıkıp bilmediği şeyler hakkında atıp tutanlara tahamülüm yok.. Kafayı koyucam reel hayat olsa..

SRP işte tam hatırlamıyorum evet doğru diğer firmalar kullanamıyor çünkü rezil olmak istemiyorlar zaten renonun kullandığı çoğu şeyi diğer firmalar kullanmıyor neden acaba

bu arabayı satıyorum alacağım arabayla birlikte kafadan 7-8 bin tl zarar edecem demekki var bi dandiklik bu arabada ? o kafanıda alır jölelelerim tahamül edemediğim kişiler reelde olsa mesala sen olsan kafa atacak kafan bile olmaz !!!! sen renonla devam et öv öv dur kim dinler seni senin gibi krediyle reno alan borçla reno alan yani renoyu mahkum olmak zorunda olanlar över durur bilen biliyor bu markayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 22 Şubat 2009; 2:37:19 >

• quote:

quote:

kubilay fake kokuyorsun.. Yağmur sensörü arada çalışıyormuş klima soğutmuyormuş.. Başka gazın var mıydı renoya karşı.. Airbag en kalitesizi src miş..

SRP işte tam hatırlamıyorum evet doğru diğer firmalar kullanamıyor çünkü rezil olmak istemiyorlar zaten renonun kullandığı çoğu şeyi diğer firmalar kullanmıyor neden acaba

bu arabayı satıyorum alacağım arabayla birlikte kafadan 7-8 bin tl zarar edecem demekki var bi dandiklik bu arabada ? o kafanıda alır jölelelerim tahamül edemediğim kişiler reelde olsa mesala sen olsan kafa atacak kafan bile olmaz !!!! sen renonla devam et öv öv dur kim dinler seni senin gibi krediyle reno alan borçla reno alan yani renoyu mahkum olmak zorunda olanlar över durur bilen biliyor bu markayı

neymiş o kullanmadıkları salıncak sallamaya devam et sen.. Benim hakkımda da durmadan sallıyorsun.. Hastalık heralde sendeki bilmediğin şeyler hakında sallamak

• Reno hakkında atıp tutan arkadaşlardan çoğu bu arabayı kullanmamış sağdan soldan bişeyler duymuş burada başkasının ağzından konuşuyorlar.
    Herkesin kişisel fikri vardır,bir kere herkes buna saygı göstermek zorunda.
    Bu donanımı bu kalitede kaç bu fiyata kaç firma sunuyor?Tartışılır.
    Tabiki megane 2 diğer araçlara göre çok daha fazla sattğı için sorun yaşama oranıda daha fazla.Yani 100 arabada 2 araç hatası nor mal ise 5000 araç satan bir model ile 400-500 adet satan başka bir modelin hata oranını karıştırmamak gerek.Zaten araştıranlar marka ve model bazında hata ve mşteri şikayeti oranlarınıda bulabilirler.
    Bazıları bu söylediklerimi anlamayacak kadar dar çerçeveden bakıyor,sözüm onlara değil fikir sahibi edinmek isteyenlere.
    Ben kullanıyorum memnunumda,daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.Kapı soyulma olayına katılıyorum fakat kişisel aracınızsa özen gösterirsiniz aracım 4 yaşını bitirdi sürücü kısmında 2-3 adet su damlası kadar hafif kalkmalar oldu.Sonuçta savunulacak bir yanı yok ama kimsede deri direksyon vites topuzu ve el freninin ne kadar zengin ve şık durduğundanda bahsetmemiş.
    Ben temiz kullanılmış megane 2 öneririm,bakımlarıda diğer araçlara göre daha ucuz(renalt fix'ten fiyatları kontrol edebilirsiniz).

• normalde megane basliginda sorulan sorulari cevaplamaya calisiyorum ancak buradaki yazilari gorunce birkac satir yazmadan gecemedim.

araclar elektroniklestikce araclar sansa kaldi.

focus ghia CVT sanzimanli araca sahip arkadaslarim var, kac kere otobanda arac durup dururken kitlendi, sonradan ogrendik, CVT sorunluymus ve dizellerden kaldirdilar. VW golf FSI motorlu araci olan tanidik vardi, arac kac kere yolda kaldi, garantiden yenisini verdiler.

bircok arac kullandim (sahibide oldum), bazi kronik sorunlara ragmen (kapi kolu soyulmasi gibi /biraz soyuldu, tamamini soydum, sorun kalmadi) bu paraya alinabilecek en donanimli arac bence.
  • quote:

quote:

quote:

neymiş o kullanmadıkları salıncak sallamaya devam et sen.. Benim hakkımda da durmadan sallıyorsun.. Hastalık heralde sendeki bilmediğin şeyler hakında sallamak

evet evet sallıyorum diyecek başka lafın yok zaten sıkıştın köşeye sende öyle tatmin et kendini

ayrıca sen kimsinki ? senin hakkında ne salladım tanımıyorum seni zaten imzandaki reno resmini görünce yorumlarını okumadan atlıyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 22 Şubat 2009; 15:31:12 >

• quote:

evet evet sallıyorum diyecek başka lafın yok zaten sıkıştın köşeye sende öyle tatmin et kendini

ayrıca sen kimsinki ? senin hakkında ne salladım tanımıyorum seni zaten imzandaki reno resmini görünce yorumlarını okumadan atlıyorum hemen

hem sallıyorsun hem hatırlamıyorsun ilginç bir önceki mesajına bakarsan ne salladığını görürsün, krediyle reno almışım vs.. Deli saçmaları yani.. Yorumlarımıda atladığın çok belli devamlı benden alıntı yapıyorsun nedense.. Neyse ruh sağlığın ne kadar yerinde belli ben fazla tutmıyım seni.. Zaten sende benim yorumlarımı okumuyorsun bunuda cevap vermesin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 22 Şubat 2009; 15:56:54 >

• quote:

quote:

hem sallıyorsun hem hatırlamıyorsun ilginç bir önceki mesajına bakarsan ne salladığını görürsün, krediyle reno almışım vs.. Deli saçmaları yani.. Yorumlarımıda atladığın çok belli devamlı benden alıntı yapıyorsun nedense.. Neyse ruh sağlığın ne kadar yerinde belli ben fazla tutmıyım seni.. Zaten sende benim yorumlarımı okumuyorsun bunuda cevap vermesin zaten

bana mesaj yazarken öyle bir mesaj yazki yazarken harcadığın enerjiye değsin boş boş yazma kendini ezik hissedip bişeyler yazmak istiyorsun ama olmuyor koçum neden zoruna gidiyor reno babanın malımı yada ortakmısın ? yoksa fransız hayranımısın altı üstü metal parçası bu fanatikliliğe gerek yok sen burda fanatiklik yaparken reno orda servetine servet katıyor sana bir faydası varmı ? durduk yeremi kötülüyoruz renoyu adam gibi araba yapsaydıda bende süper araba deseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 22 Şubat 2009; 16:17:17 >

• quote:

bana mesaj yazarken öyle bir mesaj yazki yazarken harcadığın enerjiye değsin boş boş yazma kendini ezik hissedip bişeyler yazmak istiyorsun ama olmuyor koçum neden zoruna gidiyor reno babanın malımı yada ortakmısın ? yoksa fransız hayranımısın altı üstü metal parçası bu fanatikliliğe gerek yok sen burda fanatiklik yaparken reno orda servetine servet katıyor sana bir faydası varmı ? durduk yeremi kötülüyoruz renoyu adam gibi araba yapsaydıda bende süper araba deseydim

burda renoyu eleştiren sadece sen değilsin biçok kişi eleştirmiş ama sen öyle bir sallıyorsunki aslı astarı olmayan şeyler söylüyorsun bilader.. Bizimde altımızda reno var eğer reno gerçekten yağmur sensörü çalışmayan kliması soğutmayan en dandik airbaglerden oluşan araba üretseydi bizde eleştirirdik bilader.. 2. ve 3. arabayı renodan almazdık. Burda böyle çamur atarak insanları yanlış bilgilendiriyorsun. Benim tepkim ona.. Senin gözünde dandik olan SRP airbagleri mesala devrimdir. SRP nin 1.nesli sayesinde Megane I 98 yılında sınıfında ilk 4 yıldızı 2.nesli sayesindeyse Laguna II NCAP taki ilk 5 yıldızı almıştır. Güncel gamda kullanılan 3.neslin başarısını Laguna III ün NCAP testtinde mankenlere hiç zarar vermemesiyle anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 22 Şubat 2009; 16:20:41 >

• Konu tamamen açılış amacından sapmıştır.

Silinmesini rica ediyorum.
  • @kubi lay

quote:

Fanatikliğe gerek yok diyorsun ondan sonra her mesajında renoyu karalamak için aslı astarı olmayan abuk sabuk iddialar atıyorsun. Yazdığın mesajların çoğu anti reno mesajıdır heralde. Ne oldu çocukluğunda renaoyla ilgili kötü bir anın mı oldu? Senin gibi birkaç tane daha var forumda. Hepsinin de meganı var yada önceden varmış. Ne tesadüf!

Konuyu açan adamı bile soğuttun konudan, silinsin diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

@kubi lay

quote:

Fanatikliğe gerek yok diyorsun ondan sonra her mesajında renoyu karalamak için aslı astarı olmayan abuk sabuk iddialar atıyorsun. Yazdığın mesajların çoğu anti reno mesajıdır heralde. Ne oldu çocukluğunda renaoyla ilgili kötü bir anın mı oldu? Senin gibi birkaç tane daha var forumda. Hepsinin de meganı var yada önceden varmış. Ne tesadüf!

öncelikle konuyu açan arkadaştan özür diliyorum bilmeden oldu

sana gelince fanatiklik nedir git önce bi onu öğren sonra gel konuşalım megane a yaptığım masrafı toplasaydım bir araba daha alabiliyordum ! tabiki her mesajımda kötülerim ! ayrıca aracımı satıncada sana pm den resmini hatta videosunu yollayacam unutursam pm at hatırlat

diğer kötüleyen arkadaşlarında megane ı var yada satmış demişsin megane ı ancak uzun süre binenler eskiden sahip olanlar ne mal olduğunu anlar bundan daha doğal bişey yok caddedeki adamın yorumuyla bu aracın sahibinin yorumu tabiki farklı olur.Şunuda öğrenin bir araca herkez kötü diyorsa o araçta var bişey demek o beyniniz neden algılamıyor bunu !!!! çocukluğumdada renodan bişey çekmedim ama çok çektirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 25 Şubat 2009; 0:33:49 >

• Bu araçlardan piyasada çok var.Çoğu benim de olduğum gibi sorun yaşamadan araçlarına biniyorlar.Az bir kısmı ise şanssızlar sınıfına giriyorlar ve araçları bir nevi sorun yumağı şekline geliyor.Aracını almadan önce çok iyi baktır,geçmişini iyi araştır,problemli araç alma.1000-2000 lira az vereceğim diye risk alma.

Konu başlığındaki araca ben 20 bin liradan fazla vermezdim yerinde olsam,umarım gönlündeki aracı alırsın.
  • quote:

quote:

@kubi lay

quote:

sana gelince fanatiklik nedir git önce bi onu öğren sonra gel konuşalım megane a yaptığım masrafı toplasaydım bir araba daha alabiliyordum ! tabiki her mesajımda kötülerim ! ayrıca aracımı satıncada sana pm den resmini hatta videosunu yollayacam unutursam pm at hatırlat

diğer kötüleyen arkadaşlarında megane ı var yada satmış demişsin megane ı ancak uzun süre binenler eskiden sahip olanlar ne mal olduğunu anlar bundan daha doğal bişey yok caddedeki adamın yorumuyla bu aracın sahibinin yorumu tabiki farklı olur.Şunuda öğrenin bir araca herkez kötü diyorsa o araçta var bişey demek o beyniniz neden algılamıyor bunu !!!! çocukluğumdada renodan bişey çekmedim ama çok çektirdim

Ben de sana istediğin marka veya modelin resimlerini veya videosunu pm den atabilirim

İlle de yalan söylüyorsun demiyorum, ama ne ilginç ki birkaç kişi var ya megane sahibiyim diyor ya sattım diyor ve heryerde sorunlarından bahsediyor.Belki gerçekten megane sahibisin ve gerçekten sorunların oldu ama artık baydı bu karalama işi, her konuya yazmana gerek yok. İstersen ayrı bir başlık aç oraya dök sorunlarını nefretini rahat et.

Bende uzun süredir megane sahibiyim neredeyse hiç sorunum olmadı. Benim gibi birçok kişi de var memnun olan. Algılamam gayet iyidir, ve bu araca herkesin kötü demediğini algılayabiliyorum.

Çocukluğumda renoya çok çektirdim diyorsun belki acemilikle doğru düzgün kullanmadın da o yüzden sorunlarla karşılaştın?

• quote:

quote:

quote:

@kubi lay

quote:

Ben de sana istediğin marka veya modelin resimlerini veya videosunu pm den atabilirim

İlle de yalan söylüyorsun demiyorum, ama ne ilginç ki birkaç kişi var ya megane sahibiyim diyor ya sattım diyor ve heryerde sorunlarından bahsediyor.Belki gerçekten megane sahibisin ve gerçekten sorunların oldu ama artık baydı bu karalama işi, her konuya yazmana gerek yok. İstersen ayrı bir başlık aç oraya dök sorunlarını nefretini rahat et.

Bende uzun süredir megane sahibiyim neredeyse hiç sorunum olmadı. Benim gibi birçok kişi de var memnun olan. Algılamam gayet iyidir, ve bu araca herkesin kötü demediğini algılayabiliyorum.

Çocukluğumda renoya çok çektirdim diyorsun belki acemilikle doğru düzgün kullanmadın da o yüzden sorunlarla karşılaştın?

suç bize kaldı iyimi ok ben acemiyim hatta bana hatalısı denk geldi yada benim megane ım yok sallıyorum tamam sizde böyle tatmin edin kendinizi.

• @kubi lay

saat 5.59 da ne işin var forumda, bu ne reno aşkı, uyumuyor musun yoksa erken kalkıp ilk iş anti renoculuk mu yapayım diyorsun
  • 2004 dyn. tekno ve exe paketli cam tavanlı megane II aracım 140.000 km dedir. gecen yıl olan kaptor arızası dısında bi sorunum olmadı cok sükür eger arızadan sayarsanız gecenlerdede arka amortisörleri değiştirmiştim o kadar başka bi masrafım olmadı. arabamdan son derece memnunum. bazılarının basına işler actıgı forumda sürekli konusuluyor gercekmi değilmi bilemem ama cogunlukla kullanıcı ile alakalı bi durum oldugunu düşünüyorum. yaklasık 30 yıldır benim ve ailemin sahip oldugu reno araclardan hiçbiri bizi üzmedi. çevremde de anlatılanlar kadar sorunu olan olmadı forumda bazı tiplerin klasik hareketleri hep bunlar renoyu kotuleyince ellerine ne geciyor merak ediyorum doğrusu.
  • bendede megane 2 sedan 2006 dizel dynamique war ama paket yok.aracı kapı kolları soyuldu bunu herkes yaşıyo .ancak sunroofta sorun war çok tıkırtı yapıyo ama bunu bütün sunrofflar yapıyo ancak meganın ki ayrı bi ses .arabamdan memnunum ama biraz daha performas olsa daha iyi olucak dizel ondan ne beklersiniz diceksiniz ama o motor hacmine o güç hiç iyi değil...yakında passat almayı düşünüyorum 2004 2005 arası olan warsa megane la takas yapabilirim
  • yha hocam hala meganı övüyorsunuz yha megane iyice artık şansa kaldı.ben sağdan soldan duyumlada yorum yapmıyorum arabayla ayda ikikere sanayiye ve çetaşa gittiğimizi hatırlarım.zaten iç mekanın kalitesine baksan vasat hala verdiğiniz paraya acıdığınız için böle yorumlar yapıyorsunuz yada siz hakikaten çok şanslısınız göztepedeki renault bayiğini bilen bilir içerisi megane ve clilarla dolu nerdeyse müdavinleri olanlar var gerçeği sölemek gerekirse meganede artık tipinden kurtarmıyor şahin gibi her sokakda var zaten renaulttunda amacıy buydu dandik donanım dolu aracı aşırı donanımlı die satıp markayı düzeltmek.bide bi arkadaş vardı kliması iyi soğutan meganeden iyi soğutan felan falan varsa sölyesin bizde gidip alalım buyursun söylüyorum corolla cıvıc lancer astra focus daha istiyormu hala anlaöış değilim bir çok megane kazasına şağit oldum bütün meganeler perte çıkmıştı.nasıl olmuşta euroncap geçmiş reno onada bi ayar çekmiştir heralde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.