Şimdi Ara

2003 Publisher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var 2003 Publisher ile bir web sitesi tanımladım ve bunu yerel ağda yayınlamak istiyorum. Ancak Domain yok ve Hİç Server yok :(
    Bana yardımcı olur musunuz?

• Bilgisayarına IIS kurman gerekiyor. Bunun içinde Program Ekle Kaldıra geliyorsun. Oradan Windows Bileşenleri Ekle Kaldıra geliyorsun Oradan yapabilirsin.
  • IIs kurmayı biliyorum ama sonrasında nasıl yayınlayacagım kısmını bilmiyorum.
  • IIS kurunca c:\inetpub\wwwroot dizininin içine koyduğunuz dosyalar bilgisayarına doğru 80. porttan yapılan isteklerde gözükecektir.

Yani bilgisayarınızın yerel ağdaki IP adresi 192.168.1.12 ise
    İnternet tarayıcı yazılımının adres satırına bu adresi yazanlar, sizin kendi bilgisayarınızda c:\inetpub\wwwroot içine koyduğunuz web sayfasını görecektir.

Ayrıca WinXP için bilgisayarım'a sağ tıklayıp, özelliklere bastıktan sonra açılan pencereden " Bilgisayar Adı " sekmesine geçtikten sonra Değiştir düğmesine basıp orada yazan ismide sitenizi yayınlamak için kullanabilirsiniz.

Yani şu anda benim ağ komşularım FireFox,Opera veya explorer'ın adres satırına http://maviates yazdiklarinda bilgisayarımdaki web sunucusuna ulaşmaktadırlar.(Ben IIS yerine Apache kullanıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

IIs kurmayı biliyorum ama sonrasında nasıl yayınlayacagım kısmını bilmiyorum.

c:\inetpub\wwwroot klasörünün içine web sayfası klasörünü koyabilirsin
    bundan sonra denetim masası> yönetimsel araçlar> İnternet İnformation Service(IIS) girerek orada web sayfası var wab sayfasında varsayılan web sayfasını ayarlayabilirsin. Özelliklere gelerek başlangıç sayfası, yazma yetkisi okuma yetkisi gibi birçok ayarı kurcalayarak yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    1993........2003........2013
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.