Şimdi Ara

2003 Model BMW X5 3.0İ alınırmı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002-2003 model benzinli BMW X5 3.0 almak niyetindeyim,ilk tercihim benzinli-lpgli olanını almak

özellikle X5 3.0i kullanıcılarından araçları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum

özellikle motor ömrü nedir?Motorunda triger kayış yok,zincir var sanırım doğru mudur?

Araçta olmazsa olmaz çıkacak sorunlar nelerdir?

Sport versiyon ile normal versiyon arasındaki farkı ilk bakan nasıl anlayabilir?En full donanım paketinin özel bir ismi var mıdır?ve ne içerir?

Tam olarak teknik verileri nedir?

Mercedeslerdeki airmatic tarzı otomatik yükseltme alçaltma yada Audi Allroaddaki gibi elle yapılan aracı yükseltme alçaltma mevcutmudur?

Sizce en fazla kaç kmde olanı almak lazımdır? yada bazı şerefsizlerin yaptığı km ile oynama bu araçta yapılabilmekte midir?

Lpg sanırım stepne yerine takılabiliyor,Lpgde ve benzinde yakıt tüketim değerleri nedir?

Ortalama bakım/parça maliyeti nasıldır?

Sizce aracın ederi ne kadardı?

Yakıt tüketiminin yüksek oluşu beni korkutuyor,LPG-Benzin de yakıt tüketimi nedir?
    Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper2457

Merhabalar

2002-2003 model benzinli BMW X5 3.0 almak niyetindeyim,ilk tercihim benzinli-lpgli olanını almak

özellikle X5 3.0i kullanıcılarından araçları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum

özellikle motor ömrü nedir?Motorunda triger kayış yok,zincir var sanırım doğru mudur?

Araçta olmazsa olmaz çıkacak sorunlar nelerdir?

Sport versiyon ile normal versiyon arasındaki farkı ilk bakan nasıl anlayabilir?En full donanım paketinin özel bir ismi var mıdır?ve ne içerir?

Tam olarak teknik verileri nedir?

Mercedeslerdeki airmatic tarzı otomatik yükseltme alçaltma yada Audi Allroaddaki gibi elle yapılan aracı yükseltme alçaltma mevcutmudur?

Sizce en fazla kaç kmde olanı almak lazımdır? yada bazı şerefsizlerin yaptığı km ile oynama bu araçta yapılabilmekte midir?

Lpg sanırım stepne yerine takılabiliyor,Lpgde ve benzinde yakıt tüketim değerleri nedir?

Ortalama bakım/parça maliyeti nasıldır?

Sizce aracın ederi ne kadardı?

Yakıt tüketiminin yüksek oluşu beni korkutuyor,LPG-Benzin de yakıt tüketimi nedir?
    Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim.

merhaba. bence lpg takılmamıs olanlardan alıp lpg yi siz taktırın daha mantıklı olur ve daha uzun ömürlü olur motor, x5 kullanmıyorum ama 5 serisi kullanan birisiyim zaten x5 le akraba gibiler.bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya calısıcam , sport modellerde tampon jant ve iç tasarım değişikliği olabilir ayrıca egzoz çıkışlarıda değişik olabilir, şehir içi 17 şehir dışı 9 lt yakar benzınde lpg ile tahminimce sehiriçi 60-70 kr arası yakar sehırdısı ıse 30-40 kr ye kadar düşer,bıldıgım kadarıyla full modellerınde airmatic oluyor ama sızın alıcagınız modelde de olabılır arastırmak lazım, km önemli tabi ama bence 170 bini gecmemis ve bakımlı olan bulabılırsenız ılk sahıbınden olanları alın, fiyatlarına gelınce temız kmde olanları 65.000 ile 70.000 arası gidiyor size önerebileceğim 3 araç var bunlara bakmanızı tavsıye ederım.bıldıgım kadarıyla araclarda zıncır olması lazım kayıs yok yanlısım varsa düzeltin.

http://www.sahibinden.com/150124792

http://www.sahibinden.com/151060525

http://www.sahibinden.com/149953604

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave grohl -- 23 Ocak 2014; 2:09:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a6 c5 kasa (2004 model)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.