Şimdi Ara

2003 GOLF PASİFİC...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..2003 model beyaz renkte golf pasific buldum..araç lpg li ve km si 67000..sadece kaputunda boya var,onunda dışında araçta herhangi bir sorun yok ve araç çok temiz..22000 tl ye bu araç alınır mı?artıları ve eksileri nelerdir?yakıtı nasıldır?aracı çoğunlukla şehiriçinde kullanacağım..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



  • Al :)
  • dostum 2004 golf pasific, 1.6, manuel, lpg, 100.000 km araç sahibiyim. dünya malı olan aracıma karşı hiçbir arabaya duymadığım kadar sempati hissediyorum. duygusal bir bağ var sanki anlatamam. özellikle birkaç kere çok ciddi kaza anlarında öncelikle Allah esirgedi tabi ve sonra araç kontrolümden hiç çıkmadı ve ucuz atlattık. çok çeşitli arabalar da kullandım özellikle fransız arabalarına reklam kokan sensör ve fonksiyonlarından dolayı aldandım ama hiç memnun kalmadım. bu arabaya 3 yılı aşkın süredir biniyorum (benim için rekor) hiç satıp üst modeliyle değiştiresim gelmiyor. LPG yakıtı şöyle tarif edeyim sana eğer depo tam boşken (simit tüp) opet istasyonunda yaklaşık 37 litre alır ve bu da seni şehirler arası gaza aşırı abanmazsan (ortalama 105 km\hız) yaklaşık 425 km yol götürür. 170 le gidersen 300 km ye kadar düşer. aileni bu arabada güvende hissedebilirsin. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim sen de al derim ama tabi dünya malı çok farklılıklar gösterir. benden daha fazla sen memnun kalırsın umarım. ne alırsan al hayırlısıyla al kazasız belasız kullan.




  • ilyasus66 kardeşim yorumun için teşekkür ediyorum..maddi anlamda biraz eksiğim var, onu hallettiğim zaman aracı alcam büyük ihtimalle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.